YDS dersi, Simple Past Tense (Di’li Geçmiş Zaman)

YDS dersi, Simple Past Tense (Di’li Geçmiş Zaman)

YDS dersi,Simple Past Tense (Di’li Geçmiş Zaman) Hakkında Bilgi

1 –  Yds Özel Ders Merkezi ( Bireysel – Yds Özel Ders )
2 –  Yds Özel Ders Merkezi ( 4 kişi Grup – Yds Özel Ders )

A –  Simple Past Tense Olumlu Cümleler

1 –  They recieved the letters from their countries : Onlar ülkelerinden mektup aldılar.
2 –   Aydın got up early yesterday morning to go to the university : Aydın dün sabah üniversiteye gitmek için erken kalktı.
3 –  She found a referance book last week  to prepare her project : O geçen hafta projesini hazırlamak için bir başvuru kitabı satın aldı.
4 –  Kaan drove to Ankara yesterday to visit his friends there : Kaan dün oradaki arkadaşlarını ziyaret etmek için araba ile Ankaraya gitti.
5 –  Mr. Black had dinner with his friends in a restaurant last night : Bay Black arakadaşları ile dün gece bir restaurantta akşam yemeği yedi.
6 –  They had a good time in Bodrum last summer : Onlar geçen yaz Bodrumda iyi vakit geçirdiler.
7 –  Mr. Bell drank a cup of tea after dinner : Bay Bell akşam yemeğinden sonra bir fincan çay içti.
8 –  Those who live upstairs made a lot of noise last night : Yukarı katta oturanlar dün gece çok gürültü yaptı.
9 –  He finished the book he bought last week reading until morning : Geçen hafta satın aldığı kitabı sabaha kadar okuyarak bitirdi.
10 –  He denied what he said : Söylediği şeyi inkar etti.

B –  Simple Past Tense Olumsuz Cümleler

1 –  They didn’t recieve the letters from their countries : Onlar ülkelerinden mektup aldılar.
2 –   Aydın didn’t get up early yesterday morning to go to the university : Aydın dün sabah üniversiteye gitmek için erken kalkmadı.
3 –  She didn’t find a referance book last week  to prepare her project : O geçen hafta projesini hazırlamak için bir başvuru kitabı satın almadı.
4 –  Kaan didn’t drive to Ankara yesterday to visit his friends there : Kaan dün oradaki arkadaşlarını ziyaret etmek için araba ile Ankaraya gitmedi.
5 –  Mr. Black didn’t have dinner with his friends in a restaurant last night : Bay Black arkadaşları ile dün gece bir restaurantta akşam yemeği yemedi
6 –  They didn’t have a good time in Bodrum last summer : Onlar geçen yaz Bodrumda iyi vakit geçirmediler.
7 –  Mr. Bell didn’t drink a cup of tea after dinner : Bay Bell akşam yemeğinden sonra bir fincan çay içmedi.
8 –  Those who live upstairs didn’t make a lot of noise last night : Yukarı katta oturanlar dün gece çok gürültü yapmadı.
9 –  He didn’t finish  the book he bought last week reading until morning : Geçen hafta satın aldığı kitabı sabaha kadar okuyarak bitirmedi.
10 –  He didn’t deny what he said : Söylediği şeyi inkar etmedi.

C –  Simple Past Tense Soru Cümleleri

1 –  Did they recieve  the letters from their countries : Onlar ülkelerinden mektup aldılar mı ?.
2 –   Did Aydın get up early yesterday morning to go to the university : Aydın dün sabah üniversiteye gitmek için erken kalktı mı ?
3 –  Did she find a referance book last week  to prepare her project : O geçen hafta projesini hazırlamak için bir başvuru kitabı satın aldı mı ?
4 – Did Kaan drive to Ankara yesterday to visit his friends there : Kaan dün oradaki arkadaşlarını ziyaret etmek için araba ile Ankaraya gitti mi ?
5 –  Did Mr. Black have  dinner with his friends in a restaurant last night : Bay Black arakadaşları ile dün gece bir restaurantta akşam yemeği yedi mi ?
6 –  Did they have a good time in Bodrum last summer : Onlar geçen yaz Bodrumda iyi vakit geçirdiler mi ?
7 –  Did Mr. Bell drink a cup of tea after dinner : Bay Bell akşam yemeğinden sonra bir fincan çay içti mi ?
8 –  Did those who live upstairs make a lot of noise last night : Yukarı katta oturanlar dün gece çok gürültü yaptı mı ?
9 –  Did he finish  the book he bought last week reading until morning : Geçen hafta satın aldığı kitabı sabaha kadar okuyarak bitirdi mi ?
10 –  Did he deny  what he said : Söylediği şeyi inkar etti mi ?

 

Simple Present Tense ( Geniş zaman )


Simple Present Tense ( Geniş Zaman )

Simple Present Tense ( Geniş zaman ) Hakkında Açıklama

1 –  Yds Özel Ders Merkezi ( Bireysel – Yds Özel Ders )
2 –  Yds Özel Ders Merkezi ( 4 kişi Grup – Yds Özel Ders )

A –  Simple Present Tense Olumlu cümleler

1 –  People usually get up late at weekends : İnsanlar genellikle hafta sonları geç kalkar.
2 –  Children often play football in the afternoon : Çocuklar sık sık öğleden sonra futbol oynar.
3 –  Mr. White always reads a book before going to bed : Bay White daima yatmadan önce kitap okur.
4 –  Jill works very hard to earn more money : Jill daha çok para kazanmak için çok sıkı çalışır.
5 –  Sally studies regularly every day to pass her exam : Sally sınavını geçmek için her gün düzenli bir şekilde çalışır.
6 –  The train to Ankara leaves at 6.30 every evening : Ankara treni har akşam saat altı buçukta hareket eder.
7 –  Mrs.Toprak leaves work early to look after her children : Bayan Toprak çocukları ile ilgilenmek için işten erken çıkar.
8 –  He sometimes has breakfast in the morning : O bazen sabahleyin kahvaltı eder.
9 – Uğur goes to the gym in his free time : Uğur boş zamanında jimnastik salonuna gider.
10 –  Ayşe cooks a meal every night for her husband : Ayşe kocası için her gece yemek yapar.

B –  Simple Present Tense Olumsuz Cümleler

1 –  People don’t usually get up late at weekends : İnsanlar genellikle hafta sonları geç kalkmaz.
2 –  Children don’t often play football in the afternoon : Çocuklar sık sık öğleden sonra futbol oynamaz.
3 –  Mr. White doesn’t always read a book before going to bed : Bay White daima yatmadan önce kitap okumaz.
4 –  Jill doesn’t work very hard to earn more money : Jill daha çok para kazanmak için çok sıkı çalışmaz.
5 –  Sally doesn’t study regularly every day to pass her exam : Sally sınavını geçmek için her gün düzenli bir şekilde çalışmaz.
6 –  The train to Ankara doesn’t leave at 6.30 every evening : Ankara treni har akşam saat altı buçukta hareket etmez..
7 –  Mrs.Toprak doesn’t leave work early to look after her children : Bayan Toprak çocukları ile ilgilenmek için işten erken çıkmaz.
8 –  He doesn’t sometimes have breakfast in the morning : O bazen sabahleyin kahvaltı etmez.
9 – Uğur doesn’t go to the gym in his free time : Uğur boş zamanında jimnastik salonuna gitmez.
10 –  Ayşe doesn’t cook a meal every night for her husband : Ayşe kocası için her gece yemek yapmaz.

C –  Simple Present Tense Soru Cümleleri

e-yds-2/e-yds/1 –  Do people usually get up late at weekends : İnsanlar genellikle hafta sonları geç kalkar mı ?
2 –  Do children often play football in the afternoon : Çocuklar sık sık öğleden sonra futbol oynar mı ?
3 –  Does Mr. White always read  a book before going to bed : Bay White daima yatmadan önce kitap okur mu ?
4 –  Does Jill work very hard to earn more money : Jill daha çok para kazanmak için çok sıkı çalışır mı ?
5 –  Does Sally study  regularly every day to pass her exam : Sally sınavını geçmek için her gün düzenli bir şekilde çalışır mı ?
6 –  Does the train to Ankara leave at 6.30 every evening : Ankara treni har akşam saat altı buçukta hareket eder mi ?
7 –  Does Mrs.Toprak leave  work early to look after her children : Bayan Toprak çocukları ile ilgilenmek için işten erken çıkar mı ?
8 –  Does He sometimes have breakfast in the morning : O bazen sabahleyin kahvaltı eder mi ?
9 – Does Uğur go to the gym in his free time : Uğur boş zamanında jimnastik salonuna gider mi ?
10 –  Does Ayşe cook a meal every night for her husband : Ayşe kocası için her gece yemek yapar mı ?

 

Simple Present Tense ( Geniş Zaman )

Yds Özel Ders Avcılar

Yds Özel Ders Avcılar Programı

Yds Özel Ders Avcılar Program İçeriği

1 –  Yds Özel Ders Avcılar ( Bireysel – Yds Özel Ders )
2 –  Yds Özel Ders Avcılar ( 4 kişi Grup – Yds Özel Ders

 1 –  Yds Özel Ders Avcılar  ( Bireysel- Yds Özel Ders ) :  YDS özel ders Avcılar konusunu çözmek için  YDS özel ders Avcılar ismi ile açılan organizasyonlardaki  YDS özel ders Avcılar platformunda düzenlenen YDS özel ders Avcılar programlarına katılmak isteyen  adaylara, seviyelerini anlamak için ,  seviye tespit sınavı yapılır ve adayın sınavda elde etmek istediği  puan da göz önüne alınarak adaya verilmesi gereken  ders sayısı belirlenir. Bireysel YDS özel ders Avcılar programına  katılan adaylara derslerin yapılacağı günler ve saatler konusunda öncelik tanınır ve ders gün ve saatleri adayın seçtiği gün ve saatlerde yapılır. Bu bireysel YDS özel ders Avcılar için düzenlenen eğitimlerde, bireysel ders aldıkları için adaylara tanınan bir öncelik ve avantajdır.

 

2 –  Yds Özel Ders Avcılar ( 4 kişi Grup – Yds Özel Ders ) : YDS özel ders Avcılar  isimli etkinliklerde kurulan YDS özel ders Avcılar departmanlarındaki YDS özel ders  Avcılar  öğretileri içinde icra edilen ve grup olarak  yapılan  YDS özel ders Avcılar ile ilgili öğretilere katılan adaylara , grubu oluşturan adayların seviyelerinin aynı olmasını temin etmek ve denk seviyede olan adaylardan oluşan grup oluşturmak için, seviye testi yapılır. Bu şekilde homojen olan gruplarda, grubu oluşturan adaylar, kalabalık gruplarda pek imkan bulmadıkları anlamadıkları yerleri bir kez daha sorma şansını ve fırsatını YDS özel ders  Avcılar programında yakalamış olur. Ayrıca, YDS özel ders Avcılar platformundaki YDS özel ders Avcılar öğretilerinde, grubu oluşturan adayların sayısının 4 kişi işle sınırlandırılması,  adaylara pozitif olarak geri döner çünkü grubu oluşturan aday sayısının az olması nedeni ile grup derslerine giren  öğretmenler  adaylarla bire bir ilgilenebilme fırsatını bulur  bu durumda grup   YDS özel ders Avcılar programlarına bireysel özel ders kimliği kazandırır.

YDS ÖZEL DERS için NEDEN BİZİ SEÇMENİZ GEREK

♦ YDS özel ders  Avcılar departmanlarında bireysel  YDS özel ders Avcılar ve grup halinde gerçekleştirilen  YDS özel ders Avcılar programlarında eğitim veren  hocalar, konusunda yıllarca eğitim vermiş, konularında uzmanlaşmış gerçek hazırlık  hocalarıdır.

♦ YDS  sınavı gibi akademik sınavlarda, sınava katılan  adaylarını akademik kelime bilgisi başarı için çok büyük bir önem taşır. Bu nedenle YDS özel ders Avcılar kategorisinde, adaylar akademik kelimeler konusunda desteklenir ve kendilerine bu konu ile ilgili özel çalışmalar verilerek yakından izlenir. Bu şekilde YDS özel ders  Avcılar eğitiminde adayların akademik kelime bilgilerinde gelişme sağlanır.

 

 

 

Yds Özel Ders Beylikdüzü

Yds Özel Ders Beylikdüzü Programı

Yds Özel Ders Beylikdüzü Program İçeriği

1 –  Yds Özel Ders Beylikdüzü ( Bireysel – Yds Özel Ders )
2 –  Yds Özel Ders Beylikdüzü ( 4 kişi Grup – Yds Özel Ders )

 1 –  Yds Özel Ders Beylikdüzü ( Bireysel – Yds Özel Ders ) :  Yds Özel Ders Beylikdüzü etkinlikleri kapsamında Yds Özel Ders Beylikdüzü eğitim merkezinde hizmet veren Yds Özel Ders Beylikdüzü platformundaki Yds Özel Ders Beylikdüzü  seminerlerinde yapılan uygulamalarda Yds Özel Ders Beylikdüzü  programlarının bireysel uygulamalarında adaylara verilmesi  gereken ders sayısı, adaya İngilizce seviye tespit sınavı yapılarak ve  adayın sınavda almak istediği not öğrenilerek belirlenir. Bireysel YDS özel ders Beylikdüzü   programlarının uygulamalarında,  aday  özel derslerin yapılacağı  saatleri öncelikli olarak belirleme hakkına sahiptir. Kendi iş ve aile yada sosyal yaşam koşullarına göre tayin edeceği ders saatlerine ve günlerine biz uyum sağlarız. Bu konuda öncelik YDS özel ders Beylikdüzü programlarında  adayın bizzat kendisine  aittir.

2 –  Yds Özel Ders Beylikdüzü ( 4 kişi Grup – Yds Özel Ders ) : Yds Özel Ders Beylikdüzü eğitim kampanyalarında  Yds Özel Ders Beylikdüzü  sürecinde ki Yds Özel Ders Beylikdüzü eğitim etkinlikleri içerisinde, yer verilen ve grup şeklinde uygulanan YDS özel derslerinde grubu oluşturan adaylara seviye sınavı yapılarak, grupta yer alan adayların aynı İngilizce seviyesinde olmalarına yada en azından denk seviyede olmalarına önem verilir. Bu şekilde homojen olarak oluşturulan gruplarda yapılan YDS özel ders Beylikdüzü dersleri daha uyumlu ve rahat geçer.

Yds Özel Ders Beylikdüzü  seminerlerinde Yds Özel Ders Beylikdüzü ile ilgili tertiplenen eğitim organizasyonlarında  ayrıca, dikkat edilirse YDS grupları en fazla 4 kişiden oluşmaktadır. Grupların sayısı  YDS özel ders Beylikdüzü programlarına katılanlar için bir avantaj yaratsın diye  bilerek az kişiden oluşturulmuştur.

NEDEN BİZİ SEÇMENİZ GEREK

  • Yds Özel Ders Beylikdüzü  ile ilgili eğitim faaliyetleri kapsamında yer alan  YDS özel ders Beylikdüzü öğretilerinde görev alan eğitmen hocalar artık hocalık seviyesini aşmış bu konuda yılların deneyimine sahip uzmanlaşmış kişilerden oluşmaktadır.

    Yds Özel Ders Beylikdüzü için verilen eğitim seminerlerinde organize edilen YDS özel ders Beylikdüzü eğitim sürecinde  adaylara sadece öğrencinin tüm eksik ve yetersiz yanlarını tamamlayan ve seviyesini yükselten gramer bilgisi verilmez aynı zamanda sınav sorularının daha rahat ve daha hızlı cevaplanmasını sağlayan YDS sınav teknikleri ve YDS sınav taktikleri eğitimi de verilir.

    YDS sınavlarında başarıya giden yollardan biride çok sayıda akademik kelime bilmektir. Bu konuda Yds Özel Ders Beylikdüzü platformunda yapılan uygulamalarda gereken önlemler alınır, sınava girecek olan adaylara YDS özel ders Beylikdüzü öğretilerinde akademik kelimelerle ilgili özel çalışmalar verilir.

Yds Özel Ders

Yds Özel Ders Programı

Yds Özel Ders Programı İçeriği

1 –  Yds Özel Ders ( Bireysel – Yds Özel Ders )
2 –  Yds Özel Ders ( 4 kişi Grup – Yds Özel Ders )

1 –  Yds Özel Ders ( Bireysel – Yds Özel Ders ) :  YDS özel ders faaliyetleri kapsamında YDS özel ders alanında  YDS özel ders verilen ana merkezdeki YDS özel ders platformunda yapılan YDS özel ders  etkinliklerinde, YDS özel ders için oluşturulan  bu tür YDS özel ders programlarında, dersler adaylar ile bire bir yapılır. Adaylara verilecek olan YDS özel ders sayısı adayın İngilizce de bulunduğu seviyeye göre belirlenir ve bire bir  özel dersler için hazırlanmış YDS özel ders programlarının eşliğinde derslere başlanır.

YDS özel ders etkinlikleri yapılırken kurulan YDS özel ders merkezindeki YDS özel ders öğretilerinde öğrencilere YDS özel ders programı tüm ayrıntıları, incelikleri, özellikleri ve en etkileyici şekli ile bir bütün halinde tam olarak uygulanır. YDS özel ders merkezindeki uygulama bittiğinde YDS özel ders programına katılan öğrenci YDS sınavına kesinlikle hazır hale gelir.

YDS özel ders merkezindeki YDS özel ders programının kaç dersten oluşturulacağı, tamamen öğrencinin seviyesine ve sınavda almak istediği skora göre değişiklik gösterir.

2 –  Yds Özel Ders ( 4 kişilik Gruplarla – Yds Özel Ders ) :  YDS özel ders için yapılan eğitim etkinliklerindeki YDS özel ders konusunda  YDS özel ders panellerinde oluşturulan YDS özel ders kategorisindeki YDS özel ders seminerlerinde geliştirilen,  YDS özel  dersinin grup programlarının uygulanmasında , grubu oluşturan adayların seviyeleri özel olarak olabildiğince eşit yada denk olacak şekilde ayarlanır ve YDS sınav tekniklerini de içeren, içinde öğrencilere YDS sınavı öncesi ve sınavda yararlı olacak her türlü bilgiyi barındıran YDS özel ders programları grup öğrencilerine uygulanır.

YDS özel ders programlarının toplu halde 4 öğrenci ile yapılan derslere uygulanması da aynı birebir YDS özel ders programları gibidir.

 

Yds Özel Ders Programı

Bilindiği üzere ÖSYM tarafından yapılan açıklamada, KPDS ve ÜDS imtihanları birleştirilerek YDS (Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı) imtihanı şekline sokulduğu ve bununla alakalı müfredatın neye göre oluşturulması gerektiği bildirildi. Biz YDS özel ders Akademik Eğitim Merkezi olarak, deneyli KPDS ve ÜDS hocalarımız ile bu yeni sınav  için yeni bir yol haritası belirleyerek   YDS özel ders programları hazırlanmış ve  gerekli çalışmalar bitirilmiş ve derslere başlanmıştır .

Siz de  imtihana hazırlanıyor ve dershanelerde verim alamıyorsanız,  YDS Akademik Eğitime gelin. Size en uygun gün ve saati düzenledikten ve tespit ettikten sonra YDS özel derse  derhal başlayabilir, Birebir  YDS  özel derslerden siz de faydalanma fırsatı bulabilirsiniz.

 

 

Yds İçin Öneriler

Yds İçin Öneriler ve Çözümler

Yds İçin Öneriler Demeti

1 –  Yds Özel Ders Merkezi ( Bireysel – Yds Özel Ders )
2 –  Yds Özel Ders Merkezi ( 4 kişi Grup – Yds Özel Ders )

Yds İçin Öneriler yapıldıkça ve Yds sınavına girecek olanlar  Yds İçin Önerileri dinledikçe kafalar karışıyor. Bu nedenle  Yds İçin Önerileri dinlemek sakıncalı. Yds İçin Öneriler kısmında  YDS sınavının imtihan mantığı  çoğumuzun gözünde olduğundan fazla büyütüldüğü, uykularımızı kaçıracak derece korkuttuğu bir gerçek ve adeta bir öcü oldu diyebiliriz. Çoğu vakit insan; Zaman zaman sınavı anımsayarak YDS imtihan komitesinin maksadının adayların geçebilmesi için değilde , geçememesi için bu soruları hazırladıkları herkesin aklına geliyor ve bu düşünceyi insanlar aklından pek atamıyor . O ipe sapa gelmez  kelimeler, ne olduğu tartışılacak dil bilgisi kuralları, bir türlü bitmek bilmeyen uzun ve güç okuma parçaları, karmaşık yapıdaki soru tipleri insanı bunaltmakla kalmıyor onu yaşamından bezdiriyor.

. Size imtihana çalışırken izlenmesi gereken Yds İçin Öneriler  hakkında 5 tür öneri sunacağız:

 


1. Kesinlikle pozitif düşünün. Sınavı geçeceğinize inanın. Sizinle aynı koşullarda olup YDS imtihanını geçen başka insanları düşünün ve onlar başardıysa ben de başarırım şeklinde kendinizi olaya ısındırın 

2. Kısa sürede çok şey öğrenmektense, çalışmanızı uzun bir döneme yayın. Unutmayın ki her şeyi kısa sürede öğreneceğim demek boş bir düştür. İngiltere’de doğan bir bebek on beş senede ancak kendini ifade edebilecek dil yetisini kazanıyor. Eminim ki on beşindeki  o çocuk bizim bu YDS sınavına  girse çok iyimser bir tahminle 60’ın üstünde not alamayacaktır..

3. Yds İçin Önerilerimden diğeri, her gün belirli sayıda kelime ezberlemeyi hedefleyin (20’yi aşmamalı). Ve öğrendiğiniz kelimeleri kelime defterinize ekleyip onları düzenli aralıklarla tekrar edin. Unutmayın aynı kelimeyi 5 defa unutup hatırlamadıkça o kelimeyi ezberlemiş sayılmazsınız. Aynı kelimeyi işitirseniz, okursanız ve kullanırsanız o kelimeyi hafızanıza uzun süreliğine yazmış olursunuz.

4. Gramer konuları hep birbirleriyle ilişkilidir. “Ben tenseleri öğreneyim de modallar o kadar mühim değil.” düşüncesi çok hatalıdır.; çünkü aynı iade içerisinde   hem tense, hem modal, hem passive, hem de noun clause yapılarının olabileceğini unutmayın. “It is said that the robber must have been arrested by the police.” ifadesinde  olduğu gibi.

5. YDS okuma parçalarını çözerken bütüne varım metodunu uygulayın. Okuma parçaları vasati  8 ifadeden oluşmaktadır. Her bir ifadeyi tek başına ele alıp onu analiz etmeye çalışın. Bir ifade de if clause, birinde noun clause, diğerinde de relative clause vs. gibi bir dil bilgisi konusu olacağından dil bilgisi olan hakimiyetiniz okuduğunuzu kavramak konusunda size daha çok faydalı olacaktır.

 

Özel Yds Dersi,Yds Özel Dersi

ÖZEL YDS DERS PROGRAMLARI HAKKINDA BİLGİ

Özel Yds Dersi,Yds Özel Dersi program İçeriği

1 –  Özel Yds Dersi ( Birebir – Özel Yds Dersi)
2 –  Özel Yds Dersi ( 4 Kişilik Gruplarla Özel Yds dersi


Özel Yds Dersi,Yds Özel Dersi
verdiğimiz merkezdeki Özel Yds Dersi,Yds Özel Dersi birimlerimizde hazırlanan Özel Yds Dersi,Yds Özel Dersi programlarında  Özel Yds Dersi,Yds Özel Dersi almanın grup şeklinde alınan YDS derslerine oranla bir çok avantajları var. Grup YDS derslerinde hele grup kalabalık sayıda ise  adaylar onca insanın içerisinde anlamadıkları konuları sormakta zorlanırlar.Bu nedenle dersler sona erdiğinde kafalarında uçuşan birçok soru işareti ile baş başa kalırlar. Oysa Özel Yds Dersi,Yds Özel Dersi eğitimi aldıklarında yada bu tür bir YDS özel ders programına katıldıklarında öğretmenle birebir özel YDS dersi yapmanın en büyük artılarından biri olan anlamadıkları konuları sorma şansına sahip olurlar.
Gerek grup şeklinde yapılan YDS derslerinde gerekse birebir yapılan  özel YDS derslerinde öğrencilerin anlatılanları anlamaları ve konulara uyum sağlamaları için çok iyi bir  alt yapıya sahip olmaları YDS sınavında başarı sağlamak için gereklidir. Bu alt yapının arasına vocabulary yani kelime bilgisinin de katılması başarıyı kolaylaştırır.

 

YDS, Yds Özel Ders

YDS, Yds Özel Ders Hazırlık Programı

YDS, Yds Özel Ders Hazırlık Program İçeriği Hakkında Bilgi


1 –  Yds Özel Ders ( Birebir – Yds Özel Ders )
2  – Yds Özel Ders ( 4 kişi Grup – Yds Özel Ders )

 YDS, Yds Özel Ders : YDS, Yds özel ders hazırlığı için kurulan merkezimizde  YDS, Yds özel ders programları 2 türlü uygulanır

1 –  Yds Özel Ders ( Birebir – Yds Özel Ders ) :

1 –  İngilizce seviyeleri sıfır, başlangıç yada elemantary seviyesinde olan ve direk YDS,  YDS özel ders programına katılamayacak seviyede olanlara
2 –  YDS, Yds Özel Ders programlarına katılabilecek  seviyesi olan fakat birebir özel YDS  dersi almak isteyenlere. Bu durumda olan adaylara YDS, Yds Özel Ders merkezinde seviye tespit sınavı yapılarak  seviyeleri belirlenir ve bundan sonra uygulanacak YDS, Yds Özel Ders sayısı tespit edilir. Birebir YDS, Yds Özel Ders programları daha çok adayın rahatlıkla gelebileceği gün ve saatler baz alınarak uygulama başlatılır.  

 2  – Yds Özel Ders ( 4 kişi Grup – Yds Özel Ders ) :  Grup şeklinde icra edilen YDS, Yds Özel Ders  programlarına katılmak isteyen adayların intermediate yada intermediate üzeri dil  bilgisine sahip olması gerekir.

1 –  Intermediate seviyesinde olanlara 80 derslik  YDS, Yds Özel Ders programı
2 –  Intermediate üstünde seviyesi olanlara 60 derslik   YDS, Yds Özel Ders programı uygulanır.

İngilizce Yds Sınavı Hazırlık

İngilizce Yds Sınavı Hazırlık Programı

İngilizce Yds Sınavı Hazırlık İçin

1 – İngilizce Yds Sınavı Hazırlık ( Birebir Özel İngilizce Yds Sınavı Hazırlık )
2 – İngilizce Yds Sınavı Hazırlık ( 4 Kişilik Gruplarla İngilizce Yds Sınavı Hazırlık )

1 ) ……….. the men showed similar communities of microbes before the operation, 12 months later, the circumcised men harbored dramatically fewer bacteria that survive in low oxygen conditions.

A) Whether
B) While
C) Because
D) When
E) Once

2 ) ………… $50 billion is a lot of goods, it’s about 10% of what Walmart will sell this year at retail.

A) By the time
B) As soon as
C)  So long as
D) As well as
E) Although

3 ) And that suggests that people get not just a sensory reward from listening to music, but a direct intellectual one too ………….. they’re not aware of it.

A) even though
B) as soon as
C) once
D)  even if
E) unless

4 ) ……………. sending Spider-Man to the future to revive him, Spider-Man 2099 travels through the portal into the past and battles Anti-Venom, breaking the chip that allowed Sloan and Octavius to control him.

A) As soon as
B) So long as
C) As a result
D) Whenever
E) While


5 ) …………… activating the three massive, mechanical pythons, the Tower allows access to the Temple of Delphi, home of the Oracle.

A) Because
B) After
C) If only
D) As though
E) Even though

6 ) “Provo City’s vision has long been one …………… our residents have access to reliable high-speed broadband Internet,” Provo Mayor John Curtis said in a statement.

A) what
B) where
C) which
D) whether
E) what is more

7 )……………, they were looking for images of someone lugging a dark, heavy bag.

A) Therefore
B) Nonetheless
C) Inasmuchas
D) Besides
E)  As a result

8 ) ……………… I was friendly with Tim, the movie made me feel the magnitude of the loss in a way I had only understood in bits and pieces before.

A) Since
B) As soon as
C) Although
D) By the time
E) So long as

9 ) A search for “Boston Marathon,” ……………., turned up nearly 1,500 items.

A) moreover
B) on the other hand
C) therefore
D) as much as
E) similiarly

10 ) But because it’s often unclear ……….. the money spent in online auctions ultimately winds up, it’s probably wise to steer clear of anonymous sellers.

A) how much 
B) what
C) whether
D) which
E) where

CORRECT ANSWERS (Doğru Yanıtlar)

1 ) B
2 )E
3 ) D
4 ) E
5 ) B
6 ) B
7 ) E
8 ) C
9 ) B
10 ) E

 

İngilizce Yds Sınavı Grammer

İngilizce Yds Sınavı Grammer Soruları

YDS SINAVI DİL BİLGİSİ DENEME

 

1 – İngilizce Yds Sınavı Hazırlık  ( Birebir Özel İngilizce Yds Sınavı Hazırlık )
2 – İngilizce Yds Sınavı Hazırlık ( 4 Kişilik Gruplarla İngilizce Yds Sınavı Hazırlık )

 

1 ) ………. the tainted letters were discovered, the FBI arrested Paul Kevin Curtis at his apartment in Corinth, Tenn. for the mailings.

A) Because
B) Since
C) After
D) As though
E) As if

2 ) ………… the participants had PET images taken of their brains, they received small spritzes of water, Gatorade or their favorite brand of beer on their tongues.

A) Whether
B) While
C) Even though
D) As soon as
E) As far as

3 ) Since 2007, the process and products of invention ……………….. Materials and tools are cheaper and more sophisticated.

A) have  been changed
B)  changed
C) was changed
D) is changed
E) have changed

4 ) ………… Google insisted that it never used any of the data in its products, the episode struck many as creepy  and inspired many consumers to encrypt their Wi-Fi networks.

A) Unless
B) By the time
C) If
D) Although
E) Because

5 ) Now, ……………… a soon-to-be-released survey from Coldwell Banker indicate that today’s young couples are also more likely to buy homes together before marriage.

A) regardless of
B) behalf of
C) in case of
D) the results of
E) because of

6 ) More than 2,000 dignitaries from around the world paid their last respects at the biggest such occasion in the U.K. …………. the Queen Mother’s funeral in 2002.

A) such a
B) since
C) such as
D) as well
E) similar

7 ) …………. activating the three massive, mechanical pythons, the Tower allows access to the Temple of Delphi, home of the Oracle.

A) After
B) As soon as
C) Whereas
D) While
E) Even if

8 )  ………….. the FBI’s request, the bombing was being dissected in massive detail online.

A) If only
B) Before
C) Once
D) Unless
E) As

9 ) In contrast to Twitter, …………….. hoaxes and misinformation can live on through viral repetition, Reddit is self-policing, thanks to a simple up-and-down voting system among its users.

A) that
B) what
C) where
D) which
E) whether


10 ) Carlos didn’t feel that the Marines allowed him enough privacy in this nightmare, so in his grief he reacted strongly, attacking the Marines’ van with a hammer ………….. dousing it in gasoline and accidentally setting himself alight.

A) in  order that
B) as well as
C) so long as
D) before
E) hence

CORRECT ANSWERS (Doğru Yanıtlar)

1 ) C
2 ) B
3 ) E
4 ) D
5 ) D
6 ) B
7 ) A
8 ) B
9 ) C
10 ) D