YÖKDİL İngilizce Dersleri

YÖKDİL İngilizce Dersleri ÖĞRETİLERİ İLE yökdil SIN AVINDA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATIN

YÖKDİL İNGİLİZCE DERSLERİ PROGRAMI 

YÖKDİL İngilizce Dersleri Program İçeriği

1- YÖKDİL İngilizce Dersleri ( Bireysel Özel YÖKDİL İngilizce Dersleri )
2 – YÖKDİL İngilizce Dersleri ( 4 öğrenciden oluşturulan gruplar ile YÖKDİL İngilizce Dersleri )

1- YÖKDİL İngilizce Dersleri ( Bireysel Özel YÖKDİL İngilizce Dersleri ):

YÖKDİL İngilizce dersleri uygulama  merkezimizde hazırlanan  ve YÖKDİL İngilizce dersleri departmanlarında  tertip edilen YÖKDİL İngilizce dersleri programları ile, akademik YDS,  YÖKDİL İngilizce derslerinden başlayarak  hiç  bilmeyenlere de  İngilizce dersleri birebir olarak YÖKDİL İngilizce dersleri uygulama  merkezimizde hazırlanan  ve YÖKDİL İngilizce dersleri departmanlarında  tertip edilen YÖKDİL İngilizce dersleri programları ile verilir.

YÖKDİL İngilizce dersleri ana ünitelerimizde kurulan  ve YÖKDİL İngilizce dersleri  kampüslerimizde   uygulamaya sokulan  YÖKDİL İngilizce dersleri programları,  birebir olarak özel YÖKDİL İngilizce dersleri almak isteyen aday öğrencilere tatbik edildiğinde öğrenci İngilizce hususunda aklında ulaşmak  istediği hedefe YÖKDİL İngilizce dersleri ile kesinlikle YÖKDİL İngilizce dersleri uygulama  merkezimizde hazırlanan  ve YÖKDİL İngilizce dersleri departmanlarında  tertip edilen YÖKDİL İngilizce dersleri programları ile varır.

YÖKDİL İngilizce dersleri öğretileri  tümü ile  birebir YÖKDİL İngilizce dersleri  alan öğrencinin bilgisi ve anlama kapasitesi ile tam olarak örtüşür. Yani, YÖKDİL İngilizce dersleri programlarımız birebir YÖKDİL İngilizce dersleri alan öğrenciye özgü  özel bir derstir..

2 – YÖKDİL İngilizce Dersleri (4 öğrenciden oluşturulan gruplar ile YDS İngilizce Dersleri ):

YÖKDİL  İngilizce dersleri etkinlikleri kapsamında kurulan ve  çalıştırılan YÖKDİL  İngilizce dersleri  ana birimlerimizde de  uygulama aşamasına sokulan  YÖKDİL İngilizce dersleri programları ile, 4 öğrenciden  oluşturulan gruplara gibi akademik İngilizce derslerinden başlayarak  hiç İngilizce bilmeyenlere de  YÖKDİL İngilizce dersleri uygulama  merkezimizde hazırlanan  ve YÖKDİL İngilizce dersleri departmanlarında  tertip edilen YÖKDİL İngilizce dersleri programları ile İngilizce dersleri  toplu halde verilir.

YÖKDİL İngilizce dersleri  eğitim  merkezimizde hazırlanan  ve YÖKDİL İngilizce dersleri departmanlarında  tertip edilen YÖKDİL İngilizce dersleri programları ile seviyeleri bir birine eşit olan  4 aday öğrenciye YÖKDİL İngilizce dersleri dershanemizde tesis edilen ve uygulama aşamasına geçilen   vede  YÖKDİL  İngilizce dersleri  birimlerimizde uygulamaya  sokulan  YÖKDİL İngilizce dersleri öğretileri ile toplu YÖKDİL İngilizce dersleri  verilir. Bu derslerde aday öğrencilerin her biri kendini sanki birebir özel YÖKDİL İngilizce dersleri alırmış gibi hisseder. Bu  tamamen  YÖKDİL İngilizce dersleri eğitim programlarının kuruluşundan ve özelliklerinden kaynaklanır. Böylece toplu YÖKDİL İngilizce dersleri alan öğrencilerinde YÖKDİL İngilizce sınavında başarılı olmaları sağlanır..

NEDEN BİZİ TERCİH ETMELİSİNİZ

Çünkü biz, YÖKDİL İngilizce dersleri uygulama  merkezimizde hazırlanan  ve YÖKDİL İngilizce dersleri departmanlarında  tertip edilen YÖKDİL İngilizce dersleri programları ile YÖKDİL İngilizce dersleri  konusunda kendi alanımızda bir numarayız..

Bizde,  yani YÖKDİL İngilizce derslerinde İngilizce öğrenmek amacı ile gelen öğrencilere  birebir yada  toplu ders alanlara da diğer kurumlarda var olan  ”  SENET ”  imzalatma ayıbı YÖKDİL İngilizce dersleri uygulama  merkezimizde hazırlanan  ve YÖKDİL İngilizce dersleri departmanlarında  tertip edilen YÖKDİL İngilizce dersleri programlarında yoktur.

Öğrenci bizi tanır. Buraya YÖKDİL İngilizce dersleri uygulama  merkezimizde hazırlanan  ve YÖKDİL İngilizce dersleri departmanlarında  tertip edilen YÖKDİL İngilizce dersleri programlarına sosyal bir çevre edinmek için gelmez, gelemez. Buraya öğrenci sadece ama sadece YÖKDİL İngilizce dersleri   için gelir.
Burada derslerde dalga geçmek yoktur. YÖKDİL İngilizce dersleri uygulama  merkezimizde hazırlanan  ve YÖKDİL İngilizce dersleri departmanlarında  tertip edilen YÖKDİL İngilizce dersleri programları ile,   YÖKDİL İngilizce dersleri başlar ve çok disiplinli ve sakin bir biçimde biter.

Öğrenciler YÖKDİL İngilizce dersleri sırasında birbiri ile konu açısından bağlı ve bir birine paralel 2 kitaplaYÖKDİL İngilizce dersleri uygulama  merkezimizde hazırlanan  ve YÖKDİL İngilizce dersleri departmanlarında  tertip edilen YÖKDİL İngilizce dersleri programları ile, YÖKDİL İngilizce dersleri  alır.
YÖKDİL İngilizce dersleri programlarında görev yapan YÖKDİL eğitmenleri eğitim konusunda çok tecrübeli ve her şeyden  önemlisi   İngilizce öğretmeyi bilen kişilerdir.

YDS YÖKDİL Özel Ders

YDS YÖKDİL Özel Derslerle YDS; YÖKDİL sınavlarında kaçınılmaz başarı

YDS YÖKDİL ÖZEL DERS PROGRAMI

YDS YÖKDİL ÖZEL DERS PROGRAM İÇERİĞİ

1 –  YDS YÖKDİL Özel Ders ( Birebir YDS YÖKDİL Özel Ders )
2 –  YDS YÖKDİL Özel Ders ( 4 kişilik Gruplarla YDS YÖKDİL Özel Ders )

1 – YDS YÖKDİL ÖZEL DERS ( BİREBİR YDS YÖKDİL ÖZEL DERS ):

YDS YÖKDİL  özel ders organizasyonlarındaki YDS YÖKDİL  özel ders birimlerimizde bulunan YDS YÖKDİL  özel ders sınıflarında YÖKDİL YDS özel ders kategorisinde verilen dersler içeriğinde , YDS YÖKDİL  özel ders programına birebir ders almak isteği ı ile kayıt yaptıran  ve programa dahil olan   YDS YÖKDİL  özel ders  öğrencileri, YDS YÖKDİL  özel ders programının uygulanacağı  saatleri kendileri tayin eder.Bundan amaç,YDS YÖKDİL  özel ders  alacak olan öğrencinin özel yaşamında sıkıntı  yaşamasını önlemek içindir. Böylece, YDS YÖKDİL özel ders öğrencisi hem günlük hayatını sürdürür hem de YDS YÖKDİL  özel ders organizasyonlarındaki YDS YÖKDİL  özel ders birimlerimizde bulunan YDS YÖKDİL  özel ders sınıflarında YÖKDİL YDS özel ders kategorisinde alması gereken YDS YÖKDİL  özel dersini  alır.

2 – YDS YÖKDİL ÖZEL DERS ( 4 KİŞİLİK GRUPLARLA YDS YÖKDİL ÖZEL DERS  ):

YDS YÖKDİL  özel ders kurumunda mevcut YDS YÖKDİL  özel ders  bölümünde  hazırlanan ve YDS YÖKDİL özel ders öğretilerinde tertiplenen  YDS YÖKDİL dersleri sürecinde,  İngilizce açısından pek farklı olmayan   ve seviyeleri   birbirine yakın 4 öğrenciden  oluşturulan YDS YÖKDİL özel ders gruplarında yer alarak, bireysel YDS YÖKDİL özel ders kalitesine çok yakın YDS YÖKDİL  dersi  almak mümkündür.

YDS YÖKDİL özel ders birimlerinde düzenlenen YDS YÖKDİL özel ders organizasyonlarındaki YDS YÖKDİL  özel ders seminerleri kapsamında tertip edilen YDS YÖKDİL  özel dersi ile ilgili seminerlerde,  kurulan gruplarda öğrenci gereken sayıda  olduğundan, öğrenciler YDS YÖKDİL  özel ders  esnasında anlamadıkları bir konu ile karşı karşıya kaldıklarında   soru sorabilir ve YDS YÖKDİL  özel ders organizasyonlarındaki YDS YÖKDİL  özel ders birimlerimizde bulunan YDS YÖKDİL  özel ders sınıflarında YDS YÖKDİL  özel ders   eğitmeni de YDS YÖKDİL  özel ders kurumunda mevcut YDS YÖKDİL  özel ders  bölümünde öğrencilerle teke tek  ilgilenebilir.

NEDEN BİZİ SEÇMEK GEREK

  • YDS YÖKDİL özel ders ünitelerinde bulunan ve YDS YÖKDİL  özel ders için verilen eğitimlerde organize edilen YDS YÖKDİL özel ders programlarında  ,  YDS  uzmanı , gerçek  hocalar YDS YÖKDİL  özel dersi  verir.
  • YDS YÖKDİL özel ders içeriğine uyumlu olarak düzenlenen YDS YÖKDİL  özel ders  düzenlemelerine katılan ve YDS YÖKDİL özel ders gören aday öğrencilere YDS YÖKDİL  özel ders organizasyonlarındaki YDS YÖKDİL  özel ders birimlerimizde bulunan YDS YÖKDİL  özel ders sınıflarında “ SENET “ yapılmaz.
  • YDS YÖKDİL özel ders sınıflarındaki YDS YÖKDİL özel ders için yapılan faaliyetlerde öğrencilere tatbik edilen  YDS YÖKDİL  sınavının en önemli faktörlerinden biri olan kelime dağarcığı konusunda, YDS YÖKDİL  öğrencilerine YDS YÖKDİL  özel ders organizasyonlarındaki YDS YÖKDİL  özel ders birimlerimizde bulunan YDS YÖKDİL  özel ders sınıflarında akademik kelimelerle ilgili özel çalışmalar verilir.
  • YDS YÖKDİL özel ders isimli düzenlemelerdeki YDS YÖKDİL özel ders faaliyetleri içerisinde özel olarak yer verilen YDS YÖKDİL özel ders programlarının uygulama aşamasında,  YDS YÖKDİL öğrencilerine  YDS YÖKDİL sınavında soruları doğru  yanıtlamalarına katkı sağlayan ve başarıda pay sahibi olan ” YDS sınav teknikleri ve taktikleri YDS YÖKDİL  özel ders organizasyonlarındaki YDS YÖKDİL  özel ders birimlerimizde bulunan YDS YÖKDİL  özel ders sınıflarındaki YDS YÖKDİL  özel ders eğitimi ” de rol oynar.

İngilizce Yds Sınavı Hazırlık

İNGİLİZCE YDS SINAVI HAZIRLIK  PROGRAMI

İngilizce YDS Sınavı Hazırlık İçin

1 – İngilizce Yds Sınavı Hazırlık ( Birebir Özel İngilizce Yds Sınavı Hazırlık )
2 – İngilizce Yds Sınavı Hazırlık ( 4 Kişilik Gruplarla İngilizce Yds Sınavı Hazırlık )

İngilizce YDS Sınavı Hazırlık

1 ) ……….. the men showed similar communities of microbes before the operation, 12 months later, the circumcised men harbored dramatically fewer bacteria that survive in low oxygen conditions.

A) Whether
B) While
C) Because
D) When
E) Once

2 ) ………… $50 billion is a lot of goods, it’s about 10% of what Walmart will sell this year at retail.

A) By the time
B) As soon as
C)  So long as
D) As well as
E) Although

3 ) And that suggests that people get not just a sensory reward from listening to music, but a direct intellectual one too ………….. they’re not aware of it.

A) even though
B) as soon as
C) once
D)  even if
E) unless

4 ) ……………. sending Spider-Man to the future to revive him, Spider-Man 2099 travels through the portal into the past and battles Anti-Venom, breaking the chip that allowed Sloan and Octavius to control him.

A) As soon as
B) So long as
C) As a result
D) Whenever
E) While


5 ) …………… activating the three massive, mechanical pythons, the Tower allows access to the Temple of Delphi, home of the Oracle.

A) Because
B) After
C) If only
D) As though
E) Even though

İngilizce Yds Sınavı Hazırlık

6 ) “Provo City’s vision has long been one …………… our residents have access to reliable high-speed broadband Internet,” Provo Mayor John Curtis said in a statement.

A) what
B) where
C) which
D) whether
E) what is more

7 )……………, they were looking for images of someone lugging a dark, heavy bag.

A) Therefore
B) Nonetheless
C) Inasmuchas
D) Besides
E)  As a result

8 ) ……………… I was friendly with Tim, the movie made me feel the magnitude of the loss in a way I had only understood in bits and pieces before.

A) Since
B) As soon as
C) Although
D) By the time
E) So long as

9 ) A search for “Boston Marathon,” ……………., turned up nearly 1,500 items.

A) moreover
B) on the other hand
C) therefore
D) as much as
E) similiarly

10 ) But because it’s often unclear ……….. the money spent in online auctions ultimately winds up, it’s probably wise to steer clear of anonymous sellers.

A) how much 
B) what
C) whether
D) which
E) where

İngilizce Yds Sınavı Hazırlık

 

CORRECT ANSWERS (Doğru Yanıtlar)

1 ) B
2 )E
3 ) D
4 ) E
5 ) B
6 ) B
7 ) E
8 ) C
9 ) B
10 ) E

 

İngilizce Yds Sınavı Grammer

İNGİLİZCE YDS SINAVI GRAMER SORULARI

YDS SINAVI DİL BİLGİSİ DENEME

 

1 – İngilizce YDS Sınavı Hazırlık  ( Birebir Özel İngilizce Yds Sınavı Hazırlık )
2 – İngilizce YDS Sınavı Hazırlık ( 4 Kişilik Gruplarla İngilizce Yds Sınavı 
Hazırlık )

İngilizce YDS Sınavı Grammer Soruları

1 ) ………. the tainted letters were discovered, the FBI arrested Paul Kevin Curtis at his apartment in Corinth, Tenn. for the mailings.

A) Because
B) Since
C) After
D) As though
E) As if

2 ) ………… the participants had PET images taken of their brains, they received small spritzes of water, Gatorade or their favorite brand of beer on their tongues.

A) Whether
B) While
C) Even though
D) As soon as
E) As far as

3 ) Since 2007, the process and products of invention ……………….. Materials and tools are cheaper and more sophisticated.

A) have  been changed
B)  changed
C) was changed
D) is changed
E) have changed

4 ) ………… Google insisted that it never used any of the data in its products, the episode struck many as creepy  and inspired many consumers to encrypt their Wi-Fi networks.

A) Unless
B) By the time
C) If
D) Although
E) Because

5 ) Now, ……………… a soon-to-be-released survey from Coldwell Banker indicate that today’s young couples are also more likely to buy homes together before marriage.

A) regardless of
B) behalf of
C) in case of
D) the results of
E) because of

İngilizce Yds Sınavı Grammer Soruları

6 ) More than 2,000 dignitaries from around the world paid their last respects at the biggest such occasion in the U.K. …………. the Queen Mother’s funeral in 2002.

A) such a
B) since
C) such as
D) as well
E) similar

7 ) …………. activating the three massive, mechanical pythons, the Tower allows access to the Temple of Delphi, home of the Oracle.

A) After
B) As soon as
C) Whereas
D) While
E) Even if

8 )  ………….. the FBI’s request, the bombing was being dissected in massive detail online.

A) If only
B) Before
C) Once
D) Unless
E) As

9 ) In contrast to Twitter, …………….. hoaxes and misinformation can live on through viral repetition, Reddit is self-policing, thanks to a simple up-and-down voting system among its users.

A) that
B) what
C) where
D) which
E) whether


10 ) Carlos didn’t feel that the Marines allowed him enough privacy in this nightmare, so in his grief he reacted strongly, attacking the Marines’ van with a hammer ………….. dousing it in gasoline and accidentally setting himself alight.

A) in  order that
B) as well as
C) so long as
D) before
E) hence

İngilizce Yds Sınavı Grammer Soruları

CORRECT ANSWERS (Doğru Yanıtlar)

1 ) C
2 ) B
3 ) E
4 ) D
5 ) D
6 ) B
7 ) A
8 ) B
9 ) C
10 ) D

 

Yds Sınavı Exercises

YDS SINAVI DENEME

Yds Sınavı Alıştırmaları

 1 – Yds Sınavı Hazırlık ( Birebir Özel  Yds Sınavı Hazırlık )
2 – Yds Sınavı Hazırlık ( 4 Kişilik Gruplarla Yds Sınavı Hazırlık )

YDS Sınavı Exercises 


1 ) And business users, who might find 7 tablets a bit cramped for reading email or managing spreadsheets, will also appreciate that larger tablets are more likely to have access to 4G or LTE cellular networks ………….. just relying on Wi-Fi.

A) in case of
B) in spite of
C) instead of
D) regardless of
E) the result of

2 ) Of course all of these extra features add to the cost ………… you can still find 10″ tablets at reasonable prices if you shop around.

A) though
B) in order that
C) what is more
D) so
E) since

3 ) ………… there are many differences, major and minor, between them, there are two functions that are particularly important: app stores and compatibility with other devices.

A) As long as
B) Whether
C) By the time
D) While
E) Which

4 ) …………. it’s not that hard for an Apple user to pick up an Android tablet or vice versa, you’ll find that like devices tend to work together seamlessly when you’re trying to sync things like calendars and contacts.

A)Though
B) In case
C) When
D) Whatever
E) Since

5 ) …………. what they witnessed, despite what they suffered, despite many of them having life-threatening injuries, their spirits were not broken,” he said.

A)Because of
B) Despite
C) Whether
D) Hence
E) Since

Yds Sınavı Exercises 

6 ) …………… Cirrus Logic did not name the customer, at least 90% of the company’s business comes from Apple, according to Reuters.

A) Because
B) As soon as
C) So long as
D) As much as
E) Although

7 ) …………. the $7 million is significant, the importance of this agreement goes beyond financial terms,” Connecticut Attorney General George Jepsen, who led the multi-state probe, said in a statement.

A) When
B) So long as
C) If only
D) While
E) Because

8 ) Tuesday’s agreement also requires Google to launch an employee education program about user data privacy, …………. to sponsor a nationwide public service campaign to help educate consumers about securing their wireless networks and protecting personal information.

A) as long as
B) such as
C) as well as
D) since
E) moreover

9 )  “We joke a lot that young people today barely know that chicken has bones in it ………….. all the forms and formats that we eat it in,” he says.

A) in spite of
B) because of
C) tha result of
D) in case of
E) behalf of

10 ) ………….. the company may be able to buy an item cheaper from China, the price it pays per piece doesn’t always reflect what it spends to get the product to the shelves.

A) Although
B) Once
C) Unless
D) Because
E) Whether

Yds Sınavı Exercises 

CORRECT ANSWERS (Doğru Yanıtlar)
1 ) C
2 ) A
3 ) D
4 ) A
5 ) B
6 ) E
7 ) D
8 ) C
9 ) B
10 ) A

 

 

İngilizce Yds Sınavı Denemeleri

İNGİLİZCE YDS SINAVI DENEMELERİ HAKKINDA

YDS SINAVI DENEME

1 – İngilizce Yds Sınavı Hazırlık ( Birebir Özel İngilizce Yds Sınavı Hazırlık )
2 – İngilizce Yds Sınavı Hazırlık ( 4 Kişilik Gruplarla İngilizce Yds Sınavı Hazırlık )

İngilizce YDS Sınavı Denemeler

1 ) …………. successfully killing the Persian King, decimating his army and slaying their pet basilisk, Kratos observes the sun fall from the sky, plunging the world into darkness.

A) Similiarly
B) As
C) After
D) During
E) As well as

2 ) The steeds take the Spartan to the Underworld, …………… he has two encounters with Charon at the River Styx.

A) that
B) in that
C) by which
D) which
E) where

3 ) ……………. Caron initially defeats Kratos and banishes him to Tartarus, the Spartan returns and destroys the ferryman.

A) After
B) Because
C) If only
D) So long as
E) Although

4 ) ……………. he was distracted by his reunion with Calliope, Persephone’s ally Atlas was using the power of the kidnapped Helios to destroy the Pillar of the World, which would also end Olympus.

A) As soon as
B) While
C) Once
D) Since
E) Providing

5 ) ………….. reviewers claimed gameplay translated well into the multiplayer, they were critical towards the balance and depth of combat.

A) By the time
B) Although
C) Once
D) Unless
E) The result of

İngilizce Yds Sınavı Denemeleri

6 ) ……………. you’ll find plenty of apps available in both stores, your iPad won’t be able to run Android apps and your Nexus 7 won’t be able to download anything from the App Store.

A) If
B) When
C) Because
D) While
E) In case

7 ) South Sudan accuses Sudan of supporting Yau Yau’s rebellion ……………. block South Sudan’s plans to build an oil pipeline through Ethiopia, said South Sudan’s government spokesman, Barnaba Marial Benjamin.

A) in order to
B) owing to
C) furthermore
D) in addition to
E) in the order that

8 ) Such treatment, ………….she deserved it, is discretionary not obligatory,” said the statement, apparently referring to the singer’s annoyance at being stripped of her VIP status on departure from Malawi last Saturday.

A) that
B) even if
C) where
D) unless
E) although

9 ) Nigeria has some of West Africa’s worst roads, …………… its oil wealth.

A) after
B) before
C) for
D) hence
E) despite

10 ) Kratos is guided through various environments ………….. fighting enemies, who come mostly from Greek mythology.

A) while
B) so
C) where
D) whatever
E) which

İngilizce Yds Sınavı Denemeleri

 

CORRECT ANSWERS (Doğru Yanıtlar)

1 ) C
2 ) E
3 ) E
4 ) B
5 ) B
6 ) D
7 ) A
8 ) B
9 ) E
10 ) A

İngilizce Yds Sınavı Denemeleri

İngilizce Yds Sınavı Çalışmaları

İNGİLİZCE YDS SINAVI ÇALIŞMALARI ( Alıştırmaları)

İNGİLİZCE YDS SINAVI DENEME

1 – İngilizce Yds Sınavı Hazırlık ( Birebir Özel İngilizce Yds Sınavı Hazırlık )
2 – İngilizce Yds Sınavı Hazırlık ( 4 Kişilik Gruplarla İngilizce Yds Sınavı Hazırlık )

İngilizce Yds Sınavı Çalışmaları Alıştırmaları

1 ) ………….. authorities said it will be some time before they know the full extent of the loss of life, they put the number of those injured at more than 160 early Thursday.

A) By the time 
B) As though
C) Because
D) Although
E) Since

2 ) The main fire was under control as of 11 p.m., Wilson said, but residents were urged to remain indoors ………….. the threat of new explosions or leaks of ammonia from the plant’s ruins.

A) because of
B) in case of
C) regardless of
D) behalf of
E) in spite of

3 ) Dozens of emergency vehicles amassed at the scene in the hours ………….. the blast, as fires continued to smolder in the ruins of the plant and in several surrounding buildings.

A) after
B) during
C) before
D) according to
E) so as to

4 ) So …………. we start talking specific products, here’s what you need to consider to make a smart buying decision.

A) even though
B) although
C) if
D) before
E) provided

5 ) ………….. all tablets are portable, smaller tablets are the lightest and most portable of the lot, sized to fit in a large pocket or small purse, making them great companions for anyone on the go.

A) Even if
B) In case
C) Since
D) Because
E) While

İngilizce Yds Sınavı Çalışmaları

6 ) So if you’re looking for a particular app, make sure you know …………… it’s available before making a buying decision.

A) what
B) why
C) where
D) whether
E) however

7 ) ………………you have an Android phone or an iPhone, you’ll want to consider a tablet that runs the same operating system.

A) Unless
B) If
C) Once
D) After
E) Before

8 ) “…………… this study unfortunately don’t allow us to draw any causal conclusions about whether exercise causes white matter to improve among heavy drinkers,” says Karoly.

A) Whereas
B) The results of
C) While
D) Regardless of
E) In spite of

9 ) In the meantime, the researchers say that exercise provides other benefits that can help health …………… the link between physical activity and improved white matter isn’t confirmed.

A) even if
B) in case
C) as if
D) when
E) whether

10 ) The agent allowed researchers to track changes in dopamine levels and locate …………… dopamine was more or less plentiful as the volunteers reacted to various tastes.

A) which
B) whether
C) where
D) why
E) what

İngilizce Yds Sınavı Çalışmaları

 

CORRECT ANSWERS (Doğru Yanıtlar)

1 ) D
2 ) A
3 ) A
4 ) D
5 ) E
6 ) C
7 ) B
8 ) B
9 ) A
10 ) C

İngilizce Yds Sınavı Çalışmaları

Yds Hazırlık Ve Denemeler

YDS HAZIRLIK VE DENEMELER ( Alıştırmalar)

YDS Sınavı İçin DENEME TEST

1 – Yds Hazırlık ( Birebir Özel Yds hazırlık )
2 –  Yds Hazırlık ( 4 Kişilik Gruplarla Yds Hazırlık )

YDS Hazırlık Ve Denemeler

 

1 ) The Netherlands intended to remain neutral during the Second World War, ……………….contingency plans involving the armies of Belgium, France and the United Kingdom were drawn up in case of German aggression.

A) since
B) whatever
C) whether
D) when
E) although

2 ) …………… the war, the Dutch economy prospered by leaving behind an era of neutrality and gaining closer ties with neighbouring states.

A) Even though
B) After
C) Even if
D) As though
E) Unless

3 ) ………………… 5 November 2012 ,they form the second Rutte cabinet.

A) As long as
B) As far as
C) In case of
D) Since
E) In contrast

4 ) In May 1996 the group World Islamic Front for Jihad Against Jews and Crusaders, sponsored by Osama bin Laden and later reformed as al-Qaeda, started forming a large base of operations in Afghanistan, …………….. the Islamist extremist regime of the Taliban had seized power that same year.

A) that
B) of which
C) which
D) when
E) where

5 ) Iraq had been listed as a State sponsor of terrorism by the US since 1990, when Saddam Hussein invaded Kuwait.

A) had been listed / was invaded
B) had been listed / invaded
C) listed / invaded
D) has been listed / invaded
E) had listed / invaded

Yds Hazırlık Ve Denemeler

6 )  José’s pleasure at meeting the bullfighter turns to anger …………….. Escamillo declares his infatuation with Carmen.

A) when
B) as
C) so
D) since
E) while

7 ) ………………. there were thousands of Dutch who risked their lives by hiding Jews from the Germans, as recounted in The Hiding Place by Corrie ten Boom and The Heart Has Reasons by Mark Klempner, there were also Dutch who collaborated with the occupying force in hunting down hiding Jews.

A) After
B) Although
C) Because
D) As long as
E) As though

8 ) After the 2000 election, the color red became associated with the GOP, ………… the party has not officially adopted it.

A) since
B) unless
C) by the time
D) as well as
E) although

9 ) Although the Republican Party………always …………a strong national defense, historically they …………..of interventionist foreign policy actions.

A) is ……..advocated / disapproved
B) has been ……..advocated / disapproved
C) has ……..advocated / disapproved
D) has ……..advocated / is disapproved
E)  had………advocated / disapproved

10 ) In the Paris of the 1860s, ……………… he was a Prix De Rome laureate, Bizet struggled to get his stage works performed.

A) because
B) when
C) in case
D) although
E) until

Yds Hazırlık Ve Denemeler

 

CORRECT ANSWERS (Doğru Yanıtlar)

1) E
2) B
3) D
4) E
5) B
6) A
7) B
8) E
9) C
10) D

 Yds Özel , Yds Hazırlık Ve Denemeler

YDS Özel , YDS Hazırlık Ve Sınavları

YDS ÖZEL, YDS HAZIRLIK VE SINAVLARI  ( Alıştırmalar )

YDS HAZIRLIK EĞİTİMİ

1 – Yds Hazırlık Özel Ders ( Birebir  Yds Hazırlık Özel Ders )
2 – 
Yds Hazırlık Özel Ders ( 4 Kişilik Gruplarla Yds Hazırlık Özel Ders )

YDS Hazırlık Ve Sınavları

1 ) With his engine ablaze, Bush flew several miles from the island, ……….. he and one other crew member on the TBM Avenger bailed out of the aircraft;the other man’s parachute did not open.

A) whereby
B) whether
C) where
D) which
E) that

2 ) …………….. Ford’s accession to the presidency, Bush was under serious consideration for being nominated as Vice President.

A) Although
B) Just as
C) After
D) As long as
E) As far as

3 ) Her mother died …………. her brother and sisters were still young, which placed her in an early position of responsibility over her siblings.

A) as
B) so
C) since
D) as well
E) while

4 ) She was perceived by her family ………….. liberal in outlook, straightforward, practical and bright.

A) like
B) so 
C) such  a
D) as well
E) as

5 ) ………….. Prince Louis was serving with theMediterranean fleet, she spent some winters in Malta.

A) Even though
B) As though
C) After
D) When
E) By the time

Yds Hazırlık Ve Sınavları

6 ) In 1906, she flew in a Zeppelin airship, and even more daringly later flew in a biplane ……………… it was “not made to carry passengers, and we perched securely attached on a little stool holding on to the flyer’s back.

A) when
B) as well as
C) ın spite of
D) because of
E) even though

7 ) ……………. a Democratic administration took power in 1977, Bush became chairman on the Executive Committee of the First International Bank in Houston.

A) Even if
B) Unless
C) After
D) Since
E) Because

8 ) She distrusted the First Lord of the Admiralty, Winston Churchill, …………… she thought him unreliable—he had once borrowed a book and failed to return it.

A) while
B) so
C) therefore
D) because
E) yet

9 ) During World War I, he continued to visit Britain, …………. veiled accusations in the British House of Commons that he was a German agent.

A) despite
B) because of
C) in order to this
D) so long as
E) regardless of

10 )  …………. being reinforced, Papoulas resumed his offensive on March 23, however his army, numbering 100,000 men,were again defeated at the
Second Battle of İnönü on March 28–30.

A) Even though
B) So long as
C) After
D) In order that
E) So

 

CORRECT ANSWERS (DOĞRU YANITLAR)

1) C
2) C
3) E
4) E
5) D
6) E
7) C
8) D
9) A
10) C

 

YDS Özel , YDS Hazırlık Ve Çalışmalar

YDS ÖZEL , YDS HAZIRLIK VE ÇALIŞMALAR  ( ALIŞTIRMALAR )

YDS HAZIRLIK EĞİTİMİ

1 – Yds Hazırlık Özel Ders ( Birebir  Yds Hazırlık Özel Ders )
2 – 
Yds Hazırlık Özel Ders ( 4 Kişilik Gruplarla Yds Hazırlık Özel Ders )

Yds Hazırlık Ve Çalışmalar

Yds Özel , Yds Hazırlık Ve Çalışmalar1 ) ……………… black pepper and Sichuan pepper cause similar burning sensations, they are caused by different substances—piperine and hydroxy-alpha sanshool, respectively.

A) As soon as
B) Once
C) As long as
D) Although
E) Since

2 ) ………….. World War II, fruit preserve recipes did not include pectin, and many artisan jams today are made without pectin.

A) Because
B) Before
C) Although
D) Just as
E) Since

3 ) ……………. confit, the past participle of the French verb confire, “to preserve”, is most often applied to preservation of meats,it is also used for fruits or vegetables seasoned and cooked with honey or sugar till jam-like.

A) What
B) When
C) Whether
D) In case
E) While

4 ) …………… this shorter cooking period, not as much pectin will be released from the fruit, and as such, conserves will sometimes be slightly softer set than some jams.

A) In spite of
B) Because of
C) In case of
D) Instead of
E) In accordance with

5 ) …………. of version 6.9 Google Maps offers offline access to downloaded maps of certain countries, a feature only offered in Labs of previous versions.

A) Even though
B) As though
C) Even if
D) As
E) Unless

Yds Hazırlık Ve Çalışmalar

 

6 ) For example, some people consider mushrooms to be vegetables…………….. they are not biologically plants,while others consider them a separate food category.

A) whether
B)  even though
C) even if
D) unless
E) once

7 ) ……….. three unsuccessful assaults, the stronghold fell, but not before Alexander had received a serious shoulder wound.

A) As if
B) After
C) Just as
D) As long as
E) In case

8 ) Calendars are also used to help people manage their personal schedules, time and activities, particularly…………….. individuals have numerous work, school, and family commitments.

A) since
B) as
C) so
D) when
E) because

9 ) The major cult centre of Ra was Heliopolis ……….. he was identified with the local sun-god Atum.

A) where
B) by which
C) whether
D) as well
E) how

10 ) In addition, ………. Egyptian is also recorded over a full two millennia, the Archaic and Late stages being separated by the amount of time that separates Old Latin from modern Italian, it must be assumed that significant phonetic changes would have occurred over that time.

A) although
B) by the time
C) even if
D) once
E) because

Yds Hazırlık Ve Çalışmalar

 

CORRECT ANSWERS (DOĞRU YANITLAR)

1) D
2) B
3) E
4) B
5) D
6) B
7) B
8) D
9) A
10) E

Yds Özel , Yds Hazırlık Ve Çalışmalar