Yds İçin Gramer testi

Yds İçin Gramer testi ( Alıştırma)

YDS İÇİN GRAMER TEST SORULARI

1 –  Yds Özel Ders ( Bireysel – Yds Özel Ders )
2 –  Yds Özel Ders ( 4 kişi Grup – Yds Özel Ders )


1 -………………..you’re your parents’ one shot at a genetic legacy, you may get to attend all the best schools, wear all the best clothes and eat all the best foods — at least relative to children in multiple-sibling households.

A) Although
B) Despite
C) When
D) While
E) As

2 – Finally, the competition game requires subjects to perform a mathematical exercise — adding up randomly generated numbers …………..being graded for speed and accuracy.

A) because
B) while
C) nowthat
D) even though
E) even if

3 – They have the choice of either being paid a small amount for every correct answer or 10 times that amount ……………..they compete with another player in the room and win.

A) if
B) before
C) whereas
D) once
E) as well

4 – They were less generous in the dictator game, passing on 40.1% of the money, compared with the 43.4% those born……… the one-child policy gave away.

A) by the time
B) by the way
C) because
D) although
E) before

5 – In personality tests administered after the games, one-child subjects scored much lower when asked to rate, on a scale of 0 to 100, ………………..they believed the sun would be shining the next day.

A) but
B) for
C) so
D) whether
E) nonetheless

6 -………………… the fashion show had been surprisingly interesting, it seemed like quite a lot of anticipation for a 15-minute event.

A) When
B) If
C) As
D) While
E) Once

7 – The one-child policy, which the researchers call “one of the most radical approaches to limiting population growth,” has in all respects, except the mere birthrate numbers, been a hash of unintended consequences.

A) of which
B) that
C) which
D) whose
E) where

8 – For now, the one-child policy is still in place, ……….like any such ill-considered experiment in social engineering, it is being increasingly flouted, especially outside major cities like Beijing and Shanghai.

A) so
B) for
C) but
D) as well
E) neither

9 – That would be a welcome — and long overdue — change, …….. one more regime learns one more time that there are some places policymakers simply shouldn’t tread.

A) once
B) as
C) for
D) so
E) that

10 -…………….the old “Made in America” often represented an inferior product, today, U.S. manufacturing not only represents superior craftsmanship, but also environmental benefits, a smaller carbon footprint, and an investment in American jobs.

A) As if
B) In case
C) Once
D) When
E) While

DOĞRU YANITLAR

1) C
2) B
3) A
4) E
5) D
6) D
7) C
8) C
9) B
10) E

 

Yds için Gramer Testi

Yds için Gramer Testi (Alıştırma)

Yds Gramer Testi

 

1 –  Özel Yds Dersi ( Birebir Özel Yds Dersi)
2 –  Özel Yds Dersi ( 4 Kişilik Gruplarla Özel Yds dersi

 
 

Yds için Gramer Testi1 –  The dose of vodka…………..to each participant’s weight and gender to put them close to the .08 legal limit for drinking,………… is the equivalent of drinking four beers in an hour.

A) is calibrated / which
B) will be calibrated / that
C) was calibrated / which
D) has been calibrated / that
E) is being calibrated / which

 2 –  After drinking the cocktail they were assigned, participants were tested for their reaction time and the number of errors ,they…………in a computer task in which they learned a response and then had to inhibit that reaction on cu

A) is assigned / make
B) has been assigned / wil make
C) assigned / made
D) were assigned / made
E) had assigned / would make

3 –  The stomach doesn’t recognize that it needs to do anything with that drink,……….. it has no sugar.

A) despite
B) owing to
C) in spite of
D) due to
E) because

 4 –   The findings are especially timely on Valentine’s Day, …………..many are looking for a little extra intimacy.

A) why
B) when
C) where
D) what
E) which

 5 –   It may not make the annoying nature of your self-satisfied friends any easier to take but a new study may explain…………. people in relationships are so convinced that partners are the way to go, while those who are single adamantly refuse to accept the joys of being part of a pair.

A) why
B) when
C) which
D) where
E) how much

 6 –  After they …………..their jobs, cut ties with outside friends and family and sold their belongings, the predicted catastrophic flood ………to arrive.

A) had quit / failed
B) quit / failed
C) quit / had failed
D) has quit / has been failed
E) had quit / would have failed

 7 –  Laurin and her colleagues suspected that a similar thought process might take place ………….people consider their relationship status.

A) because
B) when
C) as
D) in case
E) as long as

 8 –  We thought that …………..there’s a prevailing cultural ideology that people should be in relationships, it might be harder for single people to say ‘Yeah, it’s totally awesome being single,’ but we actually found exact same size effect across both groups.”

A) although
B) in spite of
C) since
D) when
E) if

 9 –  Such “process praise” includes comments such as “You worked really hard” or “You’re doing a great job,”……………. emphasize the child’s actions.

A) whose
B) in which
C) that
D) where
E) which

 10 –  …………his global fame, Pistorius never expressed a desire to leave his native South Africa, where violent crime is endemic

A) Although
B) Despite
C) Because of
D) Instead of
E) behalf of

Answers of the Questions ( Soruların doğru yanıtları )

1) C
2) D
3) E
4) B
5) A
6) A
7) B
8) C
9) E
10)A