Yds İçin Gramer testi

Yds İçin Gramer testi ( Alıştırma)

YDS İÇİN GRAMER TEST SORULARI

1 –  Yds Özel Ders ( Bireysel – Yds Özel Ders )
2 –  Yds Özel Ders ( 4 kişi Grup – Yds Özel Ders )


1 -………………..you’re your parents’ one shot at a genetic legacy, you may get to attend all the best schools, wear all the best clothes and eat all the best foods — at least relative to children in multiple-sibling households.

A) Although
B) Despite
C) When
D) While
E) As

2 – Finally, the competition game requires subjects to perform a mathematical exercise — adding up randomly generated numbers …………..being graded for speed and accuracy.

A) because
B) while
C) nowthat
D) even though
E) even if

3 – They have the choice of either being paid a small amount for every correct answer or 10 times that amount ……………..they compete with another player in the room and win.

A) if
B) before
C) whereas
D) once
E) as well

4 – They were less generous in the dictator game, passing on 40.1% of the money, compared with the 43.4% those born……… the one-child policy gave away.

A) by the time
B) by the way
C) because
D) although
E) before

5 – In personality tests administered after the games, one-child subjects scored much lower when asked to rate, on a scale of 0 to 100, ………………..they believed the sun would be shining the next day.

A) but
B) for
C) so
D) whether
E) nonetheless

6 -………………… the fashion show had been surprisingly interesting, it seemed like quite a lot of anticipation for a 15-minute event.

A) When
B) If
C) As
D) While
E) Once

7 – The one-child policy, which the researchers call “one of the most radical approaches to limiting population growth,” has in all respects, except the mere birthrate numbers, been a hash of unintended consequences.

A) of which
B) that
C) which
D) whose
E) where

8 – For now, the one-child policy is still in place, ……….like any such ill-considered experiment in social engineering, it is being increasingly flouted, especially outside major cities like Beijing and Shanghai.

A) so
B) for
C) but
D) as well
E) neither

9 – That would be a welcome — and long overdue — change, …….. one more regime learns one more time that there are some places policymakers simply shouldn’t tread.

A) once
B) as
C) for
D) so
E) that

10 -…………….the old “Made in America” often represented an inferior product, today, U.S. manufacturing not only represents superior craftsmanship, but also environmental benefits, a smaller carbon footprint, and an investment in American jobs.

A) As if
B) In case
C) Once
D) When
E) While

DOĞRU YANITLAR

1) C
2) B
3) A
4) E
5) D
6) D
7) C
8) C
9) B
10) E

 

Yds ile ilgili Gramer Testi

Yds ile ilgili Gramer Testi (Alıştırma)

YDS GRAMER TESTİ

1 –  Yds Özel Ders ( Bireysel – Yds Özel Ders )
2 –  Yds Özel Ders ( 4 kişi Grup – Yds Özel Ders )

 

1  – ……………….I asked Bezos about his wife’s decision to publish elsewhere, he laughed. “We are calling her the fish that got away,” he said.

A) Once
B) Because
C) As well as
D) When
E) So long as

2 – In 1997 he …………..out as a salesman in Giorgio Armani’s New York City showroom, and then went on to work in creative development for Club Monaco for several years before……………… his eponymous label in 2003.

A) had started / having  starting
B) started / to start
C) started / starting
D) was started / to start
E) started / to be started

4 -……………….his precise design ethos, Browne often embraces the drama of fashion.

A) Despite
B) Although
C) behalf of
D) Because of
E) as well

5 – ………….. current brain imaging techniques and cell-based studies offer some insight into how the brain works, they don’t provide a deep enough look at the brain’s inner workings.

A) In spite of
B) Since
C) When
D) Owing to
E) Although

6 – Researchers …………… an enormous amount about how we think, what drives our behaviors, and why we feel the way we do since President George H.W. Bush ……………….the 1990s the “decade of the brain,” but many fundamental questions about the three-pound universe remain unanswered.

A) have been learned / proclaimed
B) had learned / proclaimed
C) learned / proclaimed
D) have learned / proclaimed
E) is learning / has proclaimed

7 – ……………..medical care has not advanced as much as initially expected because — surprise — the science of genetics is more complex than scientists had anticipated, the data is continuing to yield fruit and promises to provide more value in years to come.

A) If only
B) Although
C) Once
D) As long as
E) Nowthat

8 – The BAM project hopes to offer returns of equal or greater value, ………….. the amount of funding has not yet been determined.

A) I wish
B) when
C) although
D) In case
E) if

9 -…………..work is already underway to understand the wiring diagram of the whole brain— known as the connectome— this project would go beyond that to try to understand what this circuitry actually does.

A) While
B) Because
C) Since
D) Provided
E) So long as

10 – …………….Bloomberg reported, Maria Carillo, vice president for medical and scientific relations at the Alzheimer’s Association said that the project should be conducted in concert with approaches like the National Alzheimer’s Plan, instead of separate from them.

A) Even though
B) Once
C) If
D) In case
E) As

DOĞRU YANITLAR

1) D
2) C
4) A
5) E
6) D
7) B
8) C
9) A
10)E

 Yds ile ilgili Gramer Testi

Yds test gramer soruları

Yds test gramer soruları

YDS GRAMER TESTİ

1 – Yds Sınavı Hazırlık ( Birebir Özel Yds Sınavı Hazırlık )
2 – Yds Sınavı Hazırlık ( 4 Kişilik Gruplarla Yds Sınavı Hazırlık )

1 – ………….I met her, my only image of MacKenzie Bezos came from the author photo on her first book, The Testing of Luther Albright.

A) Once
B) Before
C) In case
D) Whereas
E) Even though

2 -…………….she shows up at the Thai restaurant in Bellevue, Washington, a suburb of Seattle, where we are meeting for lunch to talk about Traps, her latest novel, I see right away how wrong that impression was.

A) Unless
B) As if
C) Since
D) Because
E) When

3 – …………. she did in her first book, which was named a Los Angeles Times book of the year and which used the mysteries of plumbing as a metaphor for the intricate bonds of family intimacy, Bezos assigns her characters a wide variety of professions—from animal rescuer to teen prostitute—then uses those professions to elucidate the way their lives have sputtered or stalled.

A) Despite
B) As
C) If
D) Unless
E) Although

4 – Shortly thereafter,…………… Jeff began describing his idea for a business that sold books over the Internet, she was game to pull up their stakes in New York and move to Seattle.

A) providing
B) in spite of
C) when
D) Although
E) Since

5 – Theirs is, by all accounts, one of those complementary marriages ……………the two parts come together to form an even stronger whole.

A) which
B) in which
C) that
D) whom
E) whose

6 – She can, however, rise to the occasion when necessary, as she did last year to cohost the Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute Gala, an event…………. she dazzled in a floor-length red-and-fuchsia gown by Juan Carlos Obando.

A) what
B) by which
C) how
D) where
E) whom

7 – The novel took …………..it did because she decided to put her writing on ice after her children were born, a painful but necessary bow to the reality of human limitations.
After the third child, I knew I couldn’t be the kind of parent I wanted to be and continue writing.

A) as long as
B) as well
C) in case of
D) instead of
E) regard with

8 – Seeing her in the school parking lot, wearing jeans, boots, and a leather jacket, you would never guess at her enormous wealth, which is exactly how she likes it.

A)
B)
C)
D)
E)

9 – Few novelists relish admitting how deeply their books reflect their true selves, especially……….their characters happen to be flawed or ruinously self-destructive.

A) when
B) if
C) although
D) unless
E) now that

10 – I bring this touchy subject up ………….Bezos and I are in her minivan, weaving in and out of rush-hour traffic.

A) While
B) Since
C) when
D) before
E) in case

CORRECT ANSWERS

1) B
2) E
3) B
4) C
5) B
6) D
7) A
8)
9) B
10) C

Yds Dersi | Yds test gramer soruları | Yds Dersleri

Yds Grammer Testleri

YDS GRAMER TESTLERİ ( YDS DENEME )

Yds Grammer Testleri ( Alıştırma )

1 –  Özel Yds Dersi ( Birebir  Özel Yds Dersi)
2 –  Özel Yds Dersi ( 4 Kişilik gruplarla Yds dersi

Yds Grammer Testleri1 – It is part of the mysterious alchemy of Hollywood that most child stars are destined to fade as they grow up, forever remembered for ………they did as kids, while a small handful grow even bigger and brighter as they move into adulthood.

A) when
B) which
C) what
D) how
E) whom

2 – ………..Natalie Wood and Jodie Foster before her, this fourteen-year-old doesn’t merely shimmer with promise.

A) For
B) As well
C) Like
D) Whereas
E) Despite

3 -………………she’s won acclaim for her performances in films from Sofia Coppola’s intimate indie Somewhere to J. J. Abrams’s sci-fi blockbuster Super 8, nothing prepares you for her work in Sally Potter’s stinging family drama Ginger & Rosa.

A) However
B) As
C) When
D) Despite
E) Although

4 – Only thirteen…………. it was shot, Fanning plays Ginger, a sixteen-year-old Londoner plunged into adulthood.

A) as long as
B) since
C) once
D) when
E) ıf

5 -……………her sister, Dakota, wows you with her Streep-like facility, Elle possesses a natural luminosity that goes straight to your heart.

A) As if
B) If
C) While
D) Once
E) Though

6 – I recognize that smile……….I meet Fanning one wintry afternoon in West Hollywood.

A) when
B) before
C) although
D) because of
E) instead of

7 – Robert Stromberg recently directed Fanning in the blockbuster Maleficent (due out in 2014), ……….she stars as Princess Aurora, the innocent nemesis of the demonic title character played by Angelina Jolie.

A) that
B) in which
C) whom
D) whose
E) where

8 – ………………we’ve chatted for a while, the time comes for Fanning to leave—it’s a school night, after all, and her grandmother’s waiting to drive her to ballet class.

A) Because
B) As
C) Since
D) After
E) Once

9 -…….. she bounds off, I remember something Cameron Crowe told me about working with Fanning on We Bought a Zoo.

A) Even though
B) As
C) When
D) As soon as
E) Whereas

10 – ……………she finished her scenes,” he says, “she would literally skip through the set singing. People working on the movie, even the ones going through a bad day, would stop just to watch her.

A) In case
B) Provided
C) Because
D) Although
E) When

DOĞRU YANITLAR

1) C
2) C
3) B
4) D
5) B
6) A
7) B
8) D
9) B
10) E

 

Özel Yds Dersi | Yds | Yds Dersleri

Özel Yds Dersi | Yds | Yds Dersleri Programları

Özel Yds Dersi | Yds | Yds Dersleri Programları İçeriği

1 –  Özel Yds Dersi ( Birebir – Özel Yds Dersi)
2 –  Özel Yds Dersi ( 4 Kişilik Gruplarla – Özel Yds dersi

1 –  Özel Yds Dersi ( Birebir – Özel Yds Dersi): Özel Yds Dersi, Yds, Yds Dersleri ile ilgili uygulamalarda  Özel Yds Dersi, Yds, Yds Dersleri platformunda birebir Özel Yds Dersi, Yds, Yds Dersleri  almak amacı güden ve kayıt olarak Özel Yds Dersi, Yds, Yds Dersleri  programına başlayan öğrenci, derslerin yapılacağı gün ve saatleri kendi belirler. Bu şekilde normal günlük yaşamını yaşarken ders almaktan ötürü sorun yaşamaz, Hem ihtiyacı olan Özel Yds Dersi, Yds, Yds Derslerini  alır hemde yaşamına devam eder.

 Özel Yds Dersi, Yds, Yds Dersleri bölümlerimizde ki Özel Yds Dersi, Yds, Yds Dersleri eğitimlerinde öğrencinin kÖzel Yds Dersi, Yds, Yds Dersleri  alması gerektiği, İngilizce seviyesine, bilgi ve becerisine vede sınavda almak istediği nota göre belirlenir.

 Özel Yds Dersi, Yds, Yds Dersleri  etkinliklerinde uygulanan birebir Özel Yds Dersi, Yds, Yds Dersleri programı kesinlikle öğrencinin tüm eksik ve yetersiz olan bilgilerini tamamlayan. onaran ve seviyesini yükselten ” kişiye özgü ve Özel Yds Dersi, Yds, Yds Dersleri programıdır.

2 –  
Özel Yds Dersi ( 4 Kişilik Gruplarla – Özel Yds dersi):
 Özel Yds Dersi, Yds, Yds Dersleri  
seminerlerinde Özel Yds Dersi, Yds, Yds Dersleri sınıflarına baş vuran ve kayıt olan öğrenciler arasından seçilen ve seviyeleri bir birine uygun ve de denk olan 4 öğrenciden küçük gruplar kurulur ve bu gruplarda kalitesi çok yüksek seviyelerde YDS dersleri verilir.

Özel Yds Dersi, Yds, Yds Dersleri verilen ana merkezdeki Özel Yds Dersi, Yds, Yds Dersleri birimlerimizdeki öğretilerde, mevcudu 4 öğrenci, gibi küçük gruplarda YDS derslerinin verilmesi tamamen öğrencinin çıkarları düşünülerek yapılan bir düzenlemedir.

 Özel Yds Dersi, Yds, Yds Derslerinde mevcut az olunca öğrenci kalabalık gruplarda sahip olamadığı bazı imkanlara kavuşur. Rahatlıkla soru sorabilir ve eğitmenlerde öğrencilerle daha iyi ilgilenebilir. Böylece öğrenciler kalabalık gruplarla yapılan derslere kıyasla daha kaliteli bir Özel Yds Dersi, Yds, Yds Dersleri   alma olanağı bulur.

Yabancı dil testinin belirli ağırlıklarla hesaplanarak oluşturulduğu KPSS puan türleri, 2013 yılından itibaren ÖSYM tarafından uygulanacak YDS puanı ile ağırlıklandırılarak hesaplanacak.İlgili mevzuatta KPDS’ye yapılan dönümler YDS’ye yapılmış sayılacak. İlgili mevzuat gereği, lisansüstü eğitim, denklik, atanma işlemleri ile doçent adayları ile doktora ve sanatta yeterlik çalışmasına başvuracak adayların da yabancı dil koşulunun sağlanması için YDS’ye girmeleri gerekecek. YDS’yi kullanabilecek olanlar

 

Gramer Testi, Yds Sınavı İçin Yds dersi

Gramer Testi, Yds Sınavı İçin Yds dersi ( Alıştırma )

Gramer Testi, Yds Sınavı İçin Yds dersi Soruları

1 –  Özel Yds Dersi ( Birebir Özel Yds Dersi)
2 –  Özel Yds Dersi ( 4 Kişilik Gruplarla Yds dersi )

 

Gramer Testi, Yds Sınavı İçin Yds dersi1 –  A terrible accident, but the situation ……… all the more serious because on this occasion Aaron ………. to tell anyone where he was going

A) made / failed
B) will make / failed
C) was made / had failed
D) make / will make
E) is made / was failed

2 – ………….three days of not seeing or hearing any sign of life , Aaron realised he would die there if he didn’t do something drastic

A) If
B) As if
C) Whereas
D) Before
E) After
3 –  One of the doctors at the hospital recalls being impressed to see Ralston walk into the hospital on his own,……….. his injuries and the gruelling experience of being in the desert for six days with almost nothing to eat and only a couple of litres of water

A) until
B) because of
C) in spite of
D) instead of
E) behalf of

4 –  From the mid 1990s financial institutions……..more and more money into new kinds of very risky investments.

A) put
B) were putting
C) puts
D) wuold put
E) had put

5 –  Generations of Christians believed in Christ partly……… his resurrection held out the promise that we too might be able to enjoy life after death

A) although
B) while
C) so long as
D) because
E) once

6 – …….. each toe is equipped with a tiny hook-like claw at the end, these are of no use on the glass.

A) Although
B) In case
C) Providing
D) Therefore
E) So

7 – ……….a routine test at Chernobyl went catastrophically wrong, a chain reaction went out of control creating a fireball that blew off the reactor’s 1,000-tonne steel-and-concrete lid

A) For
B) Since
C) While
D) When
E) Even though

8 –  He firmly believes that his son……… alive today if heroin ……… legal.

A) is still / will be
B) can still be / would be
C) would still be / had been
D) is still / has been
E) will still be / had been

9-   In Britain,………. summer can sometimes seem to last little more than a few weeks, many would welcome the idea of it getting a bit hotter.

A) which
B) where
C) by which
D) what
E) that

Gramer Testi, Yds Sınavı İçin Yds dersi10 – ………. women want to talk and talk about their problems, men withdraw into the caves of their mind to focus on solving the problem.

A) When
B) As though
C) I wish
D) Unless
E) Whereas

DOĞRU YANITLAR

1) C
2) E
3) C
4) B
5) D
6) A
7) D
8) C
9) B
10)E

Yds için Gramer Testi

Yds için Gramer Testi (Alıştırma)

Yds Gramer Testi

 

1 –  Özel Yds Dersi ( Birebir Özel Yds Dersi)
2 –  Özel Yds Dersi ( 4 Kişilik Gruplarla Özel Yds dersi

 
 

Yds için Gramer Testi1 –  The dose of vodka…………..to each participant’s weight and gender to put them close to the .08 legal limit for drinking,………… is the equivalent of drinking four beers in an hour.

A) is calibrated / which
B) will be calibrated / that
C) was calibrated / which
D) has been calibrated / that
E) is being calibrated / which

 2 –  After drinking the cocktail they were assigned, participants were tested for their reaction time and the number of errors ,they…………in a computer task in which they learned a response and then had to inhibit that reaction on cu

A) is assigned / make
B) has been assigned / wil make
C) assigned / made
D) were assigned / made
E) had assigned / would make

3 –  The stomach doesn’t recognize that it needs to do anything with that drink,……….. it has no sugar.

A) despite
B) owing to
C) in spite of
D) due to
E) because

 4 –   The findings are especially timely on Valentine’s Day, …………..many are looking for a little extra intimacy.

A) why
B) when
C) where
D) what
E) which

 5 –   It may not make the annoying nature of your self-satisfied friends any easier to take but a new study may explain…………. people in relationships are so convinced that partners are the way to go, while those who are single adamantly refuse to accept the joys of being part of a pair.

A) why
B) when
C) which
D) where
E) how much

 6 –  After they …………..their jobs, cut ties with outside friends and family and sold their belongings, the predicted catastrophic flood ………to arrive.

A) had quit / failed
B) quit / failed
C) quit / had failed
D) has quit / has been failed
E) had quit / would have failed

 7 –  Laurin and her colleagues suspected that a similar thought process might take place ………….people consider their relationship status.

A) because
B) when
C) as
D) in case
E) as long as

 8 –  We thought that …………..there’s a prevailing cultural ideology that people should be in relationships, it might be harder for single people to say ‘Yeah, it’s totally awesome being single,’ but we actually found exact same size effect across both groups.”

A) although
B) in spite of
C) since
D) when
E) if

 9 –  Such “process praise” includes comments such as “You worked really hard” or “You’re doing a great job,”……………. emphasize the child’s actions.

A) whose
B) in which
C) that
D) where
E) which

 10 –  …………his global fame, Pistorius never expressed a desire to leave his native South Africa, where violent crime is endemic

A) Although
B) Despite
C) Because of
D) Instead of
E) behalf of

Answers of the Questions ( Soruların doğru yanıtları )

1) C
2) D
3) E
4) B
5) A
6) A
7) B
8) C
9) E
10)A

 

 

Yds Gramer Testi

Yds Gramer Testi Alıştırması

Yds Gramer Testi Uygulaması

1 –  Özel Yds Dersi ( Birebir Özel Yds Dersi)
2 –  Özel Yds Dersi ( 4 Kişilik Gruplarla Özel Yds dersi

 

 

Yds Gramer Testi1 –  ……….it is sold over-the-counter, insurers generally only pay for it with a doctor’s prescription.

A) If
B) Since
C) Although
D) As though
E) As well

 

2  –  She began reading, and did a double take after the second paragraph…………she learned that Ottoway was recovering from surgery after donating a kidney.

A) when
B) while
C) Although
D) because
E)

 

3 – It was her husband’s death, her lawyer Eugene Iredale wrote in legal papers, that triggered O’Connor’s problem of “grief gambling,”…………..only worsened with the loss of other loved ones.

A) that
B) of which
C) by which
D) who
E) which

 

4 –  O’Connor……………..with a brain tumor, which …………..in 2011.

A) was diagnosed / is removed
B) was being diagnosed / was removed
C) was diagnosed / was removed
D) had been diagnosed / was removed
E) diagnosed / removed

 

5 – …………her gambling losses increased, her lawyers say, she began stealing from her husband’s charitable foundation and selling properties to support the addiction that ultimately took away nearly her entire fortune.

A) Although
B) As
C) If
D) Inasmuchas
E) Whereas

 

5 –  …………. all of this, the vast majority of studies looking at the benefits of yoga are all small studies.

A) Because of
B) Behalf of
C) Instead of
D) Despite
E) As well

 

7 –  We did not come across a single study……………there was a coordinated effort done by some large agency to really conduct a large national study,” says Doraiswamy.

A) where
B) when
C) what
D) how
E) which

 

8 –  …………the most egregious cases might be skewered on STFU Parents, a crowd-sourcing website for the worse cases of parental TMI, the rest of us are left to navigate the puzzle of online privacy for ourselves.

A) because
B) as
C) while
D) even though
E) now that

 

9 –  Bloggers could gain their children’s consent ………… publishing and younger kids could be protected with pseudonyms.

A) after
B) as long as
C) when
D) since
E) before

 

10 – ………….tread cautiously when writing about other people, Knorr advised, especially when that other person is your child.

A) For
B) So
C) Because
D) What
E) Even though

 

11 –  Researchers decided to test a noncaffeinated diet drink because …………… caffeine doesn’t affect breath-detectable levels of alcohol, it does affect Yds Gramer Testi
whether people think they are intoxicated so would have made the results more difficult to interpret.

A) despite
B) so long as
C) although
D) so that
E) inasmuchas

Answers of the Questions ( Soruların doğru yanıtları )

1) B
2) A
3) E
4) C
5) B
6) D
7)  C
8) E
9) B
10)B
11) C

 

 

 

 

 

 

Yds Sınavı Gramer Çalışması

Yds Sınavı Gramer Çalışması Örneği

Yds Sınavı Gramer Çalışması, Sorular

1 –  Özel Yds Dersi ( Birebir Özel Yds Dersi)
2 –  Özel Yds Dersi ( 4 Kişilik Gruplarla Özel Yds dersi

 

 

 

 

Yds Sınavı Gramer Çalışması–  What’s insane is that Sandberg felt the need to hide the fact, ………….. there’s a century of research establishing the undeniable fact that working more than 40 hours per week actually decreases productivity.

A) when
B) while
C) since
D) whereas
E) altough

 2 –  It discovered that the “sweet spot” is 40 hours a week — and that………… adding another 20 hours provides a minor increase in productivity, that increase only lasts for three to four weeks, and then turns negative.

A) while
B) if
C) so long as
D) so that
E) as if

3………………….the weeklong winter fest, which costs tens of thousands of dollars to attend, has grown over the past decade, it has become as much about dealmaking as about brainstorming solutions to the world’s problems.

A) As though
B) Although
C) As
D) While
E) Now that

 

4 – …………every country wants to keep its interest rates down and its currency weak in order to boost exports, there’s an inevitable race to the bottom.

A) after
B) before
C) once
D) if
E) When

 5 –  Strength, there are some circumstances …………..an introvert might be an ideal leader and a start-up might be one of those places.

A) which
B) in which
C) what
D) whom
E) whose

6 –  ………………. I have yet to come to terms with my Medusa-esque head of curls, I always bring a flat iron along with me.

A) once
B) when
C) whereas
D) due to
E) since

7 –   Think about the difficulties you’ve encountered working with text documents…………… moving between older and newer versions of popular word processors, then extrapolate to software that’s much more specialized and niche.

A) although
B) because
C) as
D) when
E) while

 8 –  One of the key things we found was that …………….BAC peaked 18% higher in the diet condition, [participants] didn’t feel any more intoxicated andYds Sınavı Gramer Çalışması
they didn’t feel any different as to how willing they were to drive a car,” says the study’s lead author Cecile Marczinski, who is an assistant professor of psychology at Northern Kentucky University.

A) when
B) provided
C) even though
D) once
E) despite

 9 ) –  The increased popularity is probably ……………… it is easier to get now and because of media coverage of controversial efforts to lift the age limit for over-the-counter sales, experts said

A) because
B) before
C) in case
D) even though
E) s well

!0 –  The morning-after pill is different from the so-called abortion pill, ………….is designed to terminate a pregnancy.

A) that
B) which
C) when
D) by which
E) what

Answers of the Questions ( Soruların doğru yanıtları )

 1) C
2) A
3) C
4) E
5) B
6) E
7) D
8) C
9) A
10)B

 

 

 

 

Yds ( Gramer Deneme Sınavı )

Yds ( Gramer Deneme Sınavı ) Soruları

Yds ( Gramer Deneme Sınavı ) Çalışması

1 –  Özel Yds Dersi ( Birebir Özel Yds Dersi)
2 –  Özel Yds Dersi ( 4 Kişilik Gruplarla Yds dersi )

 

 

Yds ( Gramer Deneme Sınavı )1. Water turns………..ice

A. into
B. from
C. out of
D. through
E. to

2. It is raining,………. she still wants to go out.

A. although
B. unless
C. and yet
D. since
E. because

3. Bob won’t repair my car until tomorrow. = ?

A. My car won’t repair Bob until tomorrow.
B.My car would not be repaired by Bob until tomorrow.
C.My car will not be repaired by Bob until tomorrow

4. ………. of these dresses do you like best? I like …..

A- whose / the blue ones
B. what / the blue dress
C. which / the blue
D. which / the blue one
E.who / the blue ones

5. You’re very rich, but…………… you like to be a millionaire if it was possible?

A. won’t
B. do
C. wouldn’t
D. will
E.didn’t

6. ………you ever ….. Haggis?

A. have / been tasting
B. do / taste
C. are / tasting
D. have / tasted
E. will / test

7. Life teaches ………us …… lessons.

A. to / Ø
B. Ø / Ø
C. Ø / with
D. at / Ø
E. to / to

8. ……….. what he said was ironical.

A. most
B. the most
C. most of
D. almost
E.nearly

9. I cannot go out tonight, my parents expect C D A B

A. me to stay
B. I to stay
C. that I stay
D. me staying

10. She is the girl ………..brother I know.

A. of which
B. whose
C. of whom
D. that
E. where

11. I do not want to depend ………. my parents.

A. of
B. Ø
C. off
D. on
E. to

12. The sun’s shining, you C D A B take your umbrella.

A. must not
B. may not
C. cannot
D. need not
E. should not

13. ………….. do you go to the cinema? Twice a week?

A. how often
B. how far
C.how long
D.how much
E. how many

14. Didn’t he …………his leg last summer?

A. breaking
B. broken
C. broke
D. break
E. did break

15. She will no doubt feed the cat when she …………..

A. will come
B. would come
C. will have come
D. comes
E. is going to come

16. After the collision of the two supertankers, all…………remained in ….. single slick on the surface.

A. oil / a
B. the oil / the
C. the oil / a
D. oil / the
E. the oil / 0

17. She bakes her own bread, so they all eat ……….bread at lunch.

A. home-made
B. house-making
C. making at home
D. made home
E. homemade

18. We ………them since last Saturday.

A. have been helping
B. are helping
C. helped
D. help
E. will help

19. Somebody has slept in my bed = ………?

A. My bed has been slept in.
B. Somebody has been slept in.
C. My bed is slept by somebody.
D. My bed has been sleeping.
E. Someone made me sleep in my bed

Yds ( Gramer Deneme Sınavı )20. We are not in a position to do………… we promised to do.

A. all things
B. the whole
C. all
D. it all
E. all the things


ANSWER OF THE QUESTIONS ( Doğru yanıtlar )

1) A
2) C
3) C
4) D
5) C
6) D
7) B
8) C
9) C
10) B
11) D
12) D
13) A
14) D
15) D
16) C
17) A
18) A
19) A
20) C