DENİZLİ Yds Özel Ders

DENİZLİ YDS Özel Ders

DENİZLİ  Yds Özel Ders Programı

DENİZLİ  Yds Özel Ders Programı İçeriği

1 – DENİZLİ  Yds Özel Ders ( Bireysel – Yds Özel Ders )
2 – DENİZLİ  Yds Özel Ders ( 4 kişi Grup – Yds Özel Ders )

1 – DENİZLİ  Yds Özel Ders ( Bireysel – Yds Özel Ders ) : 

DENİZLİ YDS özel ders faaliyetleri kapsamında YDS özel ders alanında  YDS özel ders verilen ana merkezdeki DENİZLİ YDS özel ders platformunda yapılan YDS özel ders  etkinliklerinde, YDS özel ders için oluşturulan  bu tür YDS özel ders programlarında, YDS özel dersler adaylar ile bire bir yapılır. Yds Özel Derste adaylara verilecek olan YDS özel ders sayısı adayın İngilizce de bulunduğu seviyeye göre YDS özel ders platformunda belirlenir ve bire bir YDS özel ders  için hazırlanmış DENİZLİ YDS özel ders programlarının eşliğinde  YDS özel derse başlanır.

DENİZLİ YDS özel ders etkinlikleri yapılırken kurulan YDS özel ders merkezindeki DENİZLİ YDS özel ders öğretilerinde öğrencilere DENİZLİ YDS özel ders programı tüm ayrıntıları, incelikleri, özellikleri ve en etkileyici şekli ile YDS özel ders platformunda bir bütün halinde tam olarak uygulanır. YDS özel ders merkezindeki uygulama bittiğinde DENİZLİ YDS özel ders programına katılan öğrenci YDS özel ders faaliyetleri kapsamında YDS özel ders alanında  YDS özel ders verilen ana merkezdeki DENİZLİ YDS özel ders platformunda yapılan YDS özel ders  etkinliklerinde YDS sınavına kesinlikle hazır hale gelir.

DENİZLİ YDS özel ders merkezindeki DENİZLİ YDS özel ders programının kaç dersten oluşturulacağı, tamamen DENİZLİ YDS özel ders faaliyetleri kapsamında YDS özel ders alanında  YDS özel ders verilen ana merkezdeki DENİZLİ YDS özel ders platformunda yapılan DENİZLİ YDS özel ders  etkinliklerinde öğrencinin seviyesine ve YDS‘de  almak istediği skora göre Yds Özel Ders değişiklik gösterir.

2 – DENİZLİ  Yds Özel Ders ( 4 kişilik Gruplarla – Yds Özel Ders ) : 

YDS özel ders için yapılan eğitim etkinliklerindeki YDS özel ders konusunda  YDS özel ders panellerinde oluşturulan YDS özel ders kategorisindeki YDS özel ders seminerlerinde geliştirilen,  YDS özel  dersinin grup programlarının YDS özel ders faaliyetleri kapsamında YDS özel ders alanında  YDS özel ders verilen ana merkezdekiDENİZLİ YDS özel ders platformunda yapılan YDS özel ders  etkinliklerinde uygulanmasında , grubu oluşturan adayların seviyeleri özel olarak olabildiğince eşit yada denk olacak şekilde YDS özel ders faaliyetleri kapsamında YDS özel ders alanında  YDS özel ders verilen ana merkezdeki YDS özel ders platformunda yapılan YDS özel ders  etkinliklerinde ayarlanır ve YDS sınav tekniklerini de içeren, içinde öğrencilere YDS sınavı öncesi ve YDS‘de  yararlı olacak her türlü bilgiyi barındıran YDS özel ders programları YDS özel ders faaliyetleri kapsamında YDS özel ders alanında  YDS özel ders verilen ana merkezdeki YDS özel ders platformunda grup öğrencilerine uygulanır.

YDS özel ders faaliyetleri kapsamında YDS özel ders alanında YDS özel ders verilen ana merkezdeki YDS özel ders platformunda yapılan YDS özel ders  etkinliklerinde  YDS özel ders programlarının toplu halde 4 öğrenci ile YDS özel derste yapılan Yds Özel Ders derslere uygulanması da aynı birebir YDS özel ders programları gibidir.

Yds Özel Ders Programı

Bilindiği üzere ÖSYM tarafından yapılan açıklamada, KPDS ve ÜDS imtihanları birleştirilerek YDS (Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı) imtihanı şekline sokulduğu ve bununla alakalı müfredatın neye göre oluşturulması gerektiği bildirildi. Biz YDS özel ders Akademik Eğitim Merkezi olarak, YDS özel ders faaliyetleri kapsamında YDS özel ders alanında  YDS özel ders verilen ana merkezdeki YDS özel ders platformunda deneyli KPDS ve ÜDS hocalarımız ile bu yeni sınav  için yeni bir yol haritası belirleyerek   YDS özel ders programları hazırlanmış ve  gerekli çalışmalar bitirilmiş ve YDS özel ders faaliyetleri kapsamında YDS özel ders alanında  YDS özel ders verilen ana merkezdeki YDS özel ders platformunda yapılan YDS özel ders  etkinliklerinde derslere başlanmıştır .

Siz de  imtihana hazırlanıyor ve dershanelerde verim alamıyorsanız,  YDS Akademik Eğitime gelin. Size YDS özel ders faaliyetleri kapsamında YDS özel ders alanında YDS özel ders verilen ana merkezdeki YDS özel ders platformunda yapılan YDS özel ders  etkinliklerinde en uygun gün ve saati düzenledikten ve tespit ettikten sonra YDS özel ders verilen ana merkezdeki YDS özel ders platformunda YDS özel derse  derhal başlayabilir, ve  YDS özel ders faaliyetleri kapsamında YDS özel ders alanında  YDS özel ders verilen ana merkezdeki YDS özel ders platformunda ki birebir  YDS  özel derslerden siz de faydalanma fırsatı bulabilirsiniz.

 

 

İngilizce Yds Sınavı Denemeleri

İNGİLİZCE YDS SINAVI DENEMELERİ HAKKINDA AÇIKLAMALAR

İNGİLİZCE YDS SINAVI DENEME

1 –  İngilizce Yds Sınavı Denemeleri ( Birebir Özel İngilizce Yds Sınavı Hazırlık )
2 – İngilizce Yds Sınavı Denemeleri ( 4 Kişilik Gruplarla İngilizce Yds Sınavı Hazırlık )

 

İngilizce Yds Sınavı Denemeleri birimlerimizdeki  İngilizce Yds Sınavı Denemeleri sınıflarımızda hazırlanan  İngilizce Yds Sınavı Denemeleri programları ile İngilizce Yds Sınavı Denemelerinde hedefe tam isabet edin.

İngilizce YDS Sınavı Denemeleri içi

1 ) …………. successfully killing the Persian King, decimating his army and slaying their pet basilisk, Kratos observes the sun fall from the sky, plunging the world into darkness.

A) Similiarly
B) As
C) After
D) During
E) As well as

2 ) The steeds take the Spartan to the Underworld, …………… he has two encounters with Charon at the River Styx.

A) that
B) in that
C) by which
D) which
E) where

3 ) ……………. Caron initially defeats Kratos and banishes him to Tartarus, the Spartan returns and destroys the ferryman.

A) After
B) Because
C) If only
D) So long as
E) Although

4 ) ……………. he was distracted by his reunion with Calliope, Persephone’s ally Atlas was using the power of the kidnapped Helios to destroy the Pillar of the World, which would also end Olympus.

A) As soon as
B) While
C) Once
D) Since
E) Providing

5 ) ………….. reviewers claimed gameplay translated well into the multiplayer, they were critical towards the balance and depth of combat.

A) By the time
B) Although
C) Once
D) Unless
E) The result of

İngilizce Yds Sınavı Denemeleri

6 ) ……………. you’ll find plenty of apps available in both stores, your iPad won’t be able to run Android apps and your Nexus 7 won’t be able to download anything from the App Store.

A) If
B) When
C) Because
D) While
E) In case

7 ) South Sudan accuses Sudan of supporting Yau Yau’s rebellion ……………. block South Sudan’s plans to build an oil pipeline through Ethiopia, said South Sudan’s government spokesman, Barnaba Marial Benjamin.

A) in order to
B) owing to
C) furthermore
D) in addition to
E) in the order that

8 ) Such treatment, ………….she deserved it, is discretionary not obligatory,” said the statement, apparently referring to the singer’s annoyance at being stripped of her VIP status on departure from Malawi last Saturday.

A) that
B) even if
C) where
D) unless
E) although

9 ) Nigeria has some of West Africa’s worst roads, …………… its oil wealth.

A) after
B) before
C) for
D) hence
E) despite

10 ) Kratos is guided through various environments ………….. fighting enemies, who come mostly from Greek mythology.

A) while
B) so
C) where
D) whatever
E) which

İngilizce Yds Sınavı Denemeleri

 

CORRECT ANSWERS (Doğru Yanıtlar)

1 ) C
2 ) E
3 ) E
4 ) B
5 ) B
6 ) D
7 ) A
8 ) B
9 ) E
10 ) A

İngilizce Yds Sınavı Denemeleri

İngilizce Yds Sınavı Çalışmaları

İNGİLİZCE YDS SINAVI ÇALIŞMALARI ( Alıştırmaları)

İNGİLİZCE YDS SINAVI DENEME ÇALIŞMASI

1 – İngilizce Yds Sınavı Hazırlık ( Birebir Özel İngilizce Yds Sınavı Hazırlık )
2 – İngilizce Yds Sınavı Hazırlık ( 4 Kişilik Gruplarla İngilizce Yds Sınavı Hazırlık )

İngilizce Yds Sınavı Çalışmaları Alıştırmaları

1 ) ………….. authorities said it will be some time before they know the full extent of the loss of life, they put the number of those injured at more than 160 early Thursday.

A) By the time 
B) As though
C) Because
D) Although
E) Since

2 ) The main fire was under control as of 11 p.m., Wilson said, but residents were urged to remain indoors ………….. the threat of new explosions or leaks of ammonia from the plant’s ruins.

A) because of
B) in case of
C) regardless of
D) behalf of
E) in spite of

3 ) Dozens of emergency vehicles amassed at the scene in the hours ………….. the blast, as fires continued to smolder in the ruins of the plant and in several surrounding buildings.

A) after
B) during
C) before
D) according to
E) so as to

4 ) So …………. we start talking specific products, here’s what you need to consider to make a smart buying decision.

A) even though
B) although
C) if
D) before
E) provided

5 ) ………….. all tablets are portable, smaller tablets are the lightest and most portable of the lot, sized to fit in a large pocket or small purse, making them great companions for anyone on the go.

A) Even if
B) In case
C) Since
D) Because
E) While

İngilizce Yds Sınavı Çalışmaları

6 ) So if you’re looking for a particular app, make sure you know …………… it’s available before making a buying decision.

A) what
B) why
C) where
D) whether
E) however

7 ) ………………you have an Android phone or an iPhone, you’ll want to consider a tablet that runs the same operating system.

A) Unless
B) If
C) Once
D) After
E) Before

8 ) “…………… this study unfortunately don’t allow us to draw any causal conclusions about whether exercise causes white matter to improve among heavy drinkers,” says Karoly.

A) Whereas
B) The results of
C) While
D) Regardless of
E) In spite of

9 ) In the meantime, the researchers say that exercise provides other benefits that can help health …………… the link between physical activity and improved white matter isn’t confirmed.

A) even if
B) in case
C) as if
D) when
E) whether

10 ) The agent allowed researchers to track changes in dopamine levels and locate …………… dopamine was more or less plentiful as the volunteers reacted to various tastes.

A) which
B) whether
C) where
D) why
E) what

İngilizce Yds Sınavı Çalışmaları

 

CORRECT ANSWERS (Doğru Yanıtlar)

1 ) D
2 ) A
3 ) A
4 ) D
5 ) E
6 ) C
7 ) B
8 ) B
9 ) A
10 ) C

İngilizce Yds Sınavı Çalışmaları

Yds Hazırlık Ve Denemeler

YDS HAZIRLIK VE DENEMELER ( Alıştırmalar)

YDS Sınavı İçin DENEME TEST

1 – Yds Hazırlık ( Birebir Özel Yds hazırlık )
2 –  Yds Hazırlık ( 4 Kişilik Gruplarla Yds Hazırlık )

YDS Hazırlık Ve Denemeler birimlerimizdeki  Yds Hazırlık Ve Denemeler sınıflarımızda hazırlanan   Yds Hazırlık Ve Denemeler programları ile YDS de hedefe tam isabet edin.

YDS Hazırlık Ve Denemeler

 

1 ) The Netherlands intended to remain neutral during the Second World War, ……………….contingency plans involving the armies of Belgium, France and the United Kingdom were drawn up in case of German aggression.

A) since
B) whatever
C) whether
D) when
E) although

2 ) …………… the war, the Dutch economy prospered by leaving behind an era of neutrality and gaining closer ties with neighbouring states.

A) Even though
B) After
C) Even if
D) As though
E) Unless

3 ) ………………… 5 November 2012 ,they form the second Rutte cabinet.

A) As long as
B) As far as
C) In case of
D) Since
E) In contrast

4 ) In May 1996 the group World Islamic Front for Jihad Against Jews and Crusaders, sponsored by Osama bin Laden and later reformed as al-Qaeda, started forming a large base of operations in Afghanistan, …………….. the Islamist extremist regime of the Taliban had seized power that same year.

A) that
B) of which
C) which
D) when
E) where

5 ) Iraq had been listed as a State sponsor of terrorism by the US since 1990, when Saddam Hussein invaded Kuwait.

A) had been listed / was invaded
B) had been listed / invaded
C) listed / invaded
D) has been listed / invaded
E) had listed / invaded

Yds Hazırlık Ve Denemeler

6 )  José’s pleasure at meeting the bullfighter turns to anger …………….. Escamillo declares his infatuation with Carmen.

A) when
B) as
C) so
D) since
E) while

7 ) ………………. there were thousands of Dutch who risked their lives by hiding Jews from the Germans, as recounted in The Hiding Place by Corrie ten Boom and The Heart Has Reasons by Mark Klempner, there were also Dutch who collaborated with the occupying force in hunting down hiding Jews.

A) After
B) Although
C) Because
D) As long as
E) As though

8 ) After the 2000 election, the color red became associated with the GOP, ………… the party has not officially adopted it.

A) since
B) unless
C) by the time
D) as well as
E) although

9 ) Although the Republican Party………always …………a strong national defense, historically they …………..of interventionist foreign policy actions.

A) is ……..advocated / disapproved
B) has been ……..advocated / disapproved
C) has ……..advocated / disapproved
D) has ……..advocated / is disapproved
E)  had………advocated / disapproved

10 ) In the Paris of the 1860s, ……………… he was a Prix De Rome laureate, Bizet struggled to get his stage works performed.

A) because
B) when
C) in case
D) although
E) until

Yds Hazırlık Ve Denemeler

 

CORRECT ANSWERS (Doğru Yanıtlar)

1) E
2) B
3) D
4) E
5) B
6) A
7) B
8) E
9) C
10) D

 Yds Özel , Yds Hazırlık Ve Denemeler