İngilizce Yds Sınavı Çalışmaları

İNGİLİZCE YDS SINAVI ÇALIŞMALARI ( Alıştırmaları)

İNGİLİZCE YDS SINAVI DENEME ÇALIŞMASI

1 – İngilizce Yds Sınavı Hazırlık ( Birebir Özel İngilizce Yds Sınavı Hazırlık )
2 – İngilizce Yds Sınavı Hazırlık ( 4 Kişilik Gruplarla İngilizce Yds Sınavı Hazırlık )

İngilizce Yds Sınavı Çalışmaları Alıştırmaları

1 ) ………….. authorities said it will be some time before they know the full extent of the loss of life, they put the number of those injured at more than 160 early Thursday.

A) By the time 
B) As though
C) Because
D) Although
E) Since

2 ) The main fire was under control as of 11 p.m., Wilson said, but residents were urged to remain indoors ………….. the threat of new explosions or leaks of ammonia from the plant’s ruins.

A) because of
B) in case of
C) regardless of
D) behalf of
E) in spite of

3 ) Dozens of emergency vehicles amassed at the scene in the hours ………….. the blast, as fires continued to smolder in the ruins of the plant and in several surrounding buildings.

A) after
B) during
C) before
D) according to
E) so as to

4 ) So …………. we start talking specific products, here’s what you need to consider to make a smart buying decision.

A) even though
B) although
C) if
D) before
E) provided

5 ) ………….. all tablets are portable, smaller tablets are the lightest and most portable of the lot, sized to fit in a large pocket or small purse, making them great companions for anyone on the go.

A) Even if
B) In case
C) Since
D) Because
E) While

İngilizce Yds Sınavı Çalışmaları

6 ) So if you’re looking for a particular app, make sure you know …………… it’s available before making a buying decision.

A) what
B) why
C) where
D) whether
E) however

7 ) ………………you have an Android phone or an iPhone, you’ll want to consider a tablet that runs the same operating system.

A) Unless
B) If
C) Once
D) After
E) Before

8 ) “…………… this study unfortunately don’t allow us to draw any causal conclusions about whether exercise causes white matter to improve among heavy drinkers,” says Karoly.

A) Whereas
B) The results of
C) While
D) Regardless of
E) In spite of

9 ) In the meantime, the researchers say that exercise provides other benefits that can help health …………… the link between physical activity and improved white matter isn’t confirmed.

A) even if
B) in case
C) as if
D) when
E) whether

10 ) The agent allowed researchers to track changes in dopamine levels and locate …………… dopamine was more or less plentiful as the volunteers reacted to various tastes.

A) which
B) whether
C) where
D) why
E) what

İngilizce Yds Sınavı Çalışmaları

 

CORRECT ANSWERS (Doğru Yanıtlar)

1 ) D
2 ) A
3 ) A
4 ) D
5 ) E
6 ) C
7 ) B
8 ) B
9 ) A
10 ) C

İngilizce Yds Sınavı Çalışmaları

Yds Hazırlık Ve Denemeler

YDS HAZIRLIK VE DENEMELER ( Alıştırmalar)

YDS Sınavı İçin DENEME TEST

1 – Yds Hazırlık ( Birebir Özel Yds hazırlık )
2 –  Yds Hazırlık ( 4 Kişilik Gruplarla Yds Hazırlık )

YDS Hazırlık Ve Denemeler birimlerimizdeki  Yds Hazırlık Ve Denemeler sınıflarımızda hazırlanan   Yds Hazırlık Ve Denemeler programları ile YDS de hedefe tam isabet edin.

YDS Hazırlık Ve Denemeler

 

1 ) The Netherlands intended to remain neutral during the Second World War, ……………….contingency plans involving the armies of Belgium, France and the United Kingdom were drawn up in case of German aggression.

A) since
B) whatever
C) whether
D) when
E) although

2 ) …………… the war, the Dutch economy prospered by leaving behind an era of neutrality and gaining closer ties with neighbouring states.

A) Even though
B) After
C) Even if
D) As though
E) Unless

3 ) ………………… 5 November 2012 ,they form the second Rutte cabinet.

A) As long as
B) As far as
C) In case of
D) Since
E) In contrast

4 ) In May 1996 the group World Islamic Front for Jihad Against Jews and Crusaders, sponsored by Osama bin Laden and later reformed as al-Qaeda, started forming a large base of operations in Afghanistan, …………….. the Islamist extremist regime of the Taliban had seized power that same year.

A) that
B) of which
C) which
D) when
E) where

5 ) Iraq had been listed as a State sponsor of terrorism by the US since 1990, when Saddam Hussein invaded Kuwait.

A) had been listed / was invaded
B) had been listed / invaded
C) listed / invaded
D) has been listed / invaded
E) had listed / invaded

Yds Hazırlık Ve Denemeler

6 )  José’s pleasure at meeting the bullfighter turns to anger …………….. Escamillo declares his infatuation with Carmen.

A) when
B) as
C) so
D) since
E) while

7 ) ………………. there were thousands of Dutch who risked their lives by hiding Jews from the Germans, as recounted in The Hiding Place by Corrie ten Boom and The Heart Has Reasons by Mark Klempner, there were also Dutch who collaborated with the occupying force in hunting down hiding Jews.

A) After
B) Although
C) Because
D) As long as
E) As though

8 ) After the 2000 election, the color red became associated with the GOP, ………… the party has not officially adopted it.

A) since
B) unless
C) by the time
D) as well as
E) although

9 ) Although the Republican Party………always …………a strong national defense, historically they …………..of interventionist foreign policy actions.

A) is ……..advocated / disapproved
B) has been ……..advocated / disapproved
C) has ……..advocated / disapproved
D) has ……..advocated / is disapproved
E)  had………advocated / disapproved

10 ) In the Paris of the 1860s, ……………… he was a Prix De Rome laureate, Bizet struggled to get his stage works performed.

A) because
B) when
C) in case
D) although
E) until

Yds Hazırlık Ve Denemeler

 

CORRECT ANSWERS (Doğru Yanıtlar)

1) E
2) B
3) D
4) E
5) B
6) A
7) B
8) E
9) C
10) D

 Yds Özel , Yds Hazırlık Ve Denemeler