E YDS

E YDS PROGRAMI

e Yds Hakkında Bilgi

1 –  E Yds Kursu  ( Birebir – Özel E Yds Kursu  ):
2 –  E Yds Kursu  ( 4 kişilik Gruplar şeklinde E Yds Kursu )

 

1 –  E Yds Kursu  ( Birebir – Özel E Yds Kursu  ): 

E YDS kursu verilen merkezlerdeki   E YDS  kursu platformunda birebir olarak  e yds kursu almak isteyen öğrenci, kendisine uygulanacak E YDS  kursu programını istediği gün ve saatlere göre E YDS kursu verilen merkezlerdeki   E YDS  kursu platformunda düzenleyebilir. Bu tür e YDS kursu  alan öğrenci kendisine verilen bu ayrıcalıktan E YDS kursu verilen merkezlerdeki   E YDS  kursu platformunda yararlanabilir.

E YDS kursu departmanında,öğrenciye kaç derslik bir E YDS kursu programı uygulanması gerektiğine, E YDS  sınavında almak istediği nota ve kendi İngilizce seviyesine uygun bir biçimde E YDS kursu verilen merkezlerdeki   E YDS  kursu platformunda düzenlenen e YDS kursu  programı uygulanarak karar verilir.

2 –  E Yds Kursu  ( 4 kişilik Gruplar şeklinde E Yds Kursu ) :

E YDS kursu verilen merkezlerdeki   E YDS  kursu platformunda birebir olarak e yds kursu almak isteyen öğrenci, kendisine uygulanacak E YDS  kursu programını E YDS çalışmalarının yapıldığı birimlerdeki E YDS  kursu seminerlerinde,  İngilizce seviyeleri bir birine denk düşen ve uyumlu olan 4 öğrenciden oluşturulan E YDS gruplarında yer alarak E YDS kursu verilen merkezlerdeki   E YDS  kursu platformunda başarılı olabilirsiniz.

Zira, E YDS  kursu için yapılan organizasyonlarda,  grup sayıları öğrencinin başarılı olabilmesi amacı ile bilerek ve bilimsel bir anlayışla E YDS kursu verilen merkezlerdeki   E YDS  kursu platformunda 4 kişiden oluşturulur. Böylece, gruplarda yer alan ve E YDS  eğitimi gören öğrenciler, rahatlıkla anlamadıkları konular hakkında soru sorabilir. Çünkü, bu tür bir soru sorma imkanı 4 kişiyi aşkın kalabalık E YDS gruplarında mümkün değildir.

Ek olarak, E YDS kursu  sürecindeki E YDS  kursu kategorisinde,  grup sayısı az öğrenciden oluştuğu için eğitmenler öğrencilerle sağlıklı bir biçimde E YDS kursu verilen merkezlerdeki   E YDS  kursu platformunda iletişim kurabilir.

E YDS kursu verilen merkezlerdeki   E YDS  kursu platformunda birebir olarak E YDS  kursu almak isteyen ve  E Yds sınavına hazırlanan aday öğrencilere, en yeni sınav teknikleri bilgileri ile destekli birebir E YDS  özel ders yada 4 kişiden oluşan gruplara E YDS  kursu  verilir.


e YDS , yds sınavının internet üzerinden yapılan ve tüm soruları ve formatı bilinen yds sınavı ile aynı olan bir sınavdır, e yds. Bu nedenle e yds sınavı hazırlık çalışmaları da aynı normal yds sınavı gibi yapılabilir .  E YDS sınavındaki tek fark sınavın kağıt kalemle değil de internette yapılmasıdır. Zaten bu nedenle, e yds denilmektedir. e ( electronic ) kelimesinin kısaltılmışı olarak yds kelimesinden önce kullanılmaktadır. Özetle, E YDS sınavı bildiğimiz ve senede iki kez nisan ve ekim aylarında yapılan normal YDS  sınavının internette yapılan halidir.


Elbette, bu sınavın her ay yapılmak istenmesi de diğer normal yds sınavından farklı olduğunun bir belirtisidir. Yani, Yök   E YDS ile sınavı ielts yada Toefl gibi uluslararası sınavlara bir benzerlik  kazandırmaya uğraşmakta ise de Ielts ve Toefl sınavlarında, E YDS   olmayan speaking, listening ve writing gibi İngilizcenin temel ögelerini oluşturan modüllerin olduğu unutulmamalıdır.

 

e Yds Özel Ders

E YDS ÖZEL DERS PROGRAMI

e Yds Özel Ders Program İçeriği


1 –  E Yds Özel Ders ( Bireysel – E Yds Özel Ders )

2 –  E Yds Özel Ders ( 4 kişi Grup – E Yds Özel Ders )

1 –  E Yds Özel Ders ( Bireysel – E Yds Özel Ders ) :

 E YDS özel ders için hazırlanan kampanyalarda   E YDS özel ders merkezinde kurulan E YDS özel ders platformundaki E YDS özel ders öğretilerinde uygulanan  E YDS özel ders  programları,  çoğunlukla sınava az bir zamanı kalan, E YDS sınavında mutlaka ve kesinlikle başarılı olmak isteyen veya yüksek not almak zorunda olan öğrenciler için onları isteklerine ve hedeflerine ulaştıracak biçimde özel yöntem ve sistemlerle çok ayrı bir şekilde hazırlanmış , öğrencinin e YDS öncesi aradığı tüm soruların yanıtlarını bulabileceği şeklinde düzenlenmiş, E YDS sınav sorularının nasıl çözüleceğine dair bilgilere E YDS özel ders programında yer verilmiş, öğrencilerin e YDS  öncesi psikolojileri düşünülerek her konuda bilgiler açık, net ve anlaşılabilir kolaylıkta hazırlanmış düzenlemelerdir .E YDS özel ders için hazırlanan kampanyalarda E YDS özel ders merkezinde kurulan E YDS özel ders platformundaki E YDS özel ders öğretilerinde bireysel olan ve kişiye özel olarak verilen  E YDS özel ders programlarına katılan öğrenciler,  E YDS özel ders programlarının işleneceği gün ve saatler konusunda öncelik alır. Bu şekilde günlük yaşamından her hangi bir taviz vermeden ve yaşamını değiştirmeden  e YDS özel ders ile ilgili etkinliklere katılabilir ve  E YDS özel ders için hazırlanan kampanyalarda   E YDS özel ders merkezinde kurulan E YDS özel ders platformundaki E YDS özel ders öğretilerinde dersini alabilir. E YDS özel ders panellerindeki bireysel özel E YDS özel ders programlarına katılan aday öğrencilere verilmesi gereken E YDS özel ders sayısı yapılan İngilizce seviye tespit sınavı öğrenildikten sonra kararlaştırılır.

2 –  E Yds Özel Ders ( 4 kişi Grup – E Yds Özel Ders ) :

E YDS özel ders isimli organizasyonlarda E YDS özel ders ana birimlerimizde oluşturulan E YDS özel ders kampüslerindeki E YDS özel ders  gelişim aşamalarında  zaman, zaman ortaya çıkan birebir E YDS özel ders almak istemeyen veya bu tür programlardan hoşlanmayan yada  E YDS özel ders için hazırlanan kampanyalarda   E YDS özel ders merkezinde kurulan E YDS özel ders platformunda özel bir biçimde topluluk arasında  E YDS özel ders almayı seven öğrenciler için onları hazırlık aşamasında her açıdan rahatlatan ve anlaşılır bir dille yazılan açıklamalarla, akademik kelimeler konusunda öğrenciyi  E YDS özel ders için hazırlanan kampanyalarda   E YDS özel ders merkezinde kurulan E YDS özel ders platformundaki E YDS özel ders öğretilerinde geliştiren ve bildiği kelime sayısını arttıran alıştırmalarla, e YDS çözüm teknikleri konusunda yapılan düzenlemelerle, her açıdan öğrenciye ulaşabilen sınava dair verilerle yüklü E YDS özel ders programları  E YDS özel ders için hazırlanan kampanyalarda   E YDS özel ders merkezinde kurulan E YDS özel ders platformundaki E YDS özel ders öğretilerinde  hazırlanır. Yalnız, bu E YDS özel ders programlarında öğrencileri kalabalık gruplarla yapılan E YDS özel derslerinde ortaya çıkan aksaklıklardan korumak amacı ile grupların mevcudu az tutulur ve 4 kişiyi geçmez. Grup sayısının E YDS özel ders için hazırlanan kampanyalarda   E YDS özel ders merkezinde kurulan E YDS özel ders platformundaki E YDS özel ders öğretilerinde 4 olması nedeni ile grup dersine katılan  öğrenciler bireyse E  YDS özel ders kalitesinde ders  alırlar.

 

e-Yds Çalışma Programı

E-YDS ÇALIŞMA PROGRAMI HAZIRLIĞI 

e-Yds Çalışma Programı İçeriği


1 – E Yds Özel Ders ( Bireysel – E Yds Özel Ders )

2 –  E Yds Özel Ders ( 4 kişi Grup – E Yds Özel Ders )

1 – E Yds Özel Ders ( Bireysel – E Yds Özel Ders ) :

E-Yds Çalışma Programının hazırlandığı e-Yds Çalışma Programı eğitim merkezimizdeki  e-Yds Çalışma Programı öğretilerinde birebir özel dersin öğrenciyi E-Yds Çalışma Programının hazırlandığı e-Yds Çalışma Programı eğitim merkezimizdeki  e-Yds Çalışma Programı öğretilerinde tetikleyen itici gücünden yararlanmak ve sınavdan yüksek bir skorla ve mutlaka başarılı olarak ayrılmak isteyenlerin, özel yöntem, sistem ve sınav geçme teknikleri bilgileri ile donanmış, öğrencinin her türlü gereksinimine yanıt verebilecek seviye ve özelliklere sahip, her zor durumda öğrenciye e-Yds Çalışma Programının hazırlandığı e-Yds Çalışma Programı eğitim merkezimizdeki  e-Yds Çalışma Programı öğretilerinde vereceği destekle onun bu zorlukları aşmasına katkı sağlayan ve her an elinin altında istediği anda ulaşabileceği bir kaynak görevi gören E YDS  çalışma programları ile e-Yds Çalışma Programının hazırlandığı e-Yds Çalışma Programı eğitim merkezimizdeki  e-Yds Çalışma Programı öğretilerinde ders almak isteyenler, önlerinde uzanan bu zor dönemi kolaylıkla e-Yds Çalışma Programının hazırlandığı e-Yds Çalışma Programı eğitim merkezimizdeki  e-Yds Çalışma Programı öğretilerinde aşabilirler.

2 –  E Yds Özel Ders ( 4 kişi Grup – E Yds Özel Ders ) :

Kalabalık gruplarla yapılan E-Yds Çalışma Programından iyi sonuçlar alınmadıkça ve bu durum giderek yaygınlaşınca, bizim yıllardır fikir bazında savunduğumuz e-Yds Çalışma Programının hazırlandığı e-Yds Çalışma Programı eğitim merkezimizdeki  e-Yds Çalışma Programı öğretilerinde sayısı olabildiğince az küçük gruplara dönülmesi e-Yds Çalışma Programının hazırlandığı e-Yds Çalışma Programı eğitim merkezimizdeki  e-Yds Çalışma Programı öğretilerinde derslerde kalitenin sağlanması açısından gerekli hale geldi.

E YDS ÇALIŞMA PROGRAMI

 E- Yds Çalışma Programı,  ile hazırlanılan e YDS sınavı şüphesiz ki  İngilizce bilgisinin ölçülmesinde hatasız ve alternatifsiz bir araç değildir  ÖSYM’nin İngilizce sınavları ile haşır neşir olarak geçen 30 yıl içinde kavradığımız tek bir gerçek var  ÜDS /KPDS ve YDS’nin  arasında bir eşitsizlik bir haksızlık var.

Gerçekte,  YDS sınavını ciddiye almayan ve E YDS   çalışma programını çalışmayanlara söz söylemek gereksiz. Onlar ancak sınava girdikten ve sınavı yaşayarak gerçekleri gördükten sonra işin ciddiyetini anlayabilecekler. Ama , tersine YDS konusunda günlerce çalışan, ders alan bu uğurda paralar harcayanlara gelince , bunların bir yerde telafisi olan ama farkına varmadıkları bir hata yaptıkları bir gerçek. Nedir bu hata derseniz , bu insanlar kendilerine bir   e YDS çalışma programı yani bir yol haritası hazırlamıyorlar. Kursu yada  YDS özel ders alacaklarsa hocaları yanlış seçiyorlar.

Sınavdan sonra , bir çok gerçekleri sınava katılanlar daha rahat fark ediyor. Yaptığınız hataları çevrenizde  YDS sınavına girenlerle karşılaştırın .Eğer sizin E YDS   çalışma programının  çalışmaları boyunca yaptığınız hatalar soruşturduğunuz da diğer sınava girenlerle örtüşüyorsa yada aşağı yukarı aynı hatalarsa,hemen kendi hazırladığınız  E YDS   çalışma programını irdeleyin ve güncelleyin aynı hataları yapmamak için.

Bazen  E YDS çalışma programlarının hazırlanışında, başka birinin uyguladığı ve başarı kazandığı bir yöntemi benimseriz ve o yöntemle çalışma yapıp kendimizi deneriz ama biri için iyi olan bir yöntem başka biri için iyi olmayabilir. Bu nedenle hazırlanan e-Yds Çalışma Programının hazırlandığı e-Yds Çalışma Programı eğitim merkezimizdeki  e-Yds Çalışma Programı öğretilerindeki  E YDS  çalışma programı kendinize özgü olmalı.

 

 

 

 
 
 

 

İngilizce Yds Sınavı Hazırlık

İNGİLİZCE YDS SINAVI HAZIRLIK  PROGRAMI

İngilizce YDS Sınavı Hazırlık İçin

1 – İngilizce Yds Sınavı Hazırlık ( Birebir Özel İngilizce Yds Sınavı Hazırlık )
2 – İngilizce Yds Sınavı Hazırlık ( 4 Kişilik Gruplarla İngilizce Yds Sınavı Hazırlık )

İngilizce YDS Sınavı Hazırlık

1 ) ……….. the men showed similar communities of microbes before the operation, 12 months later, the circumcised men harbored dramatically fewer bacteria that survive in low oxygen conditions.

A) Whether
B) While
C) Because
D) When
E) Once

2 ) ………… $50 billion is a lot of goods, it’s about 10% of what Walmart will sell this year at retail.

A) By the time
B) As soon as
C)  So long as
D) As well as
E) Although

3 ) And that suggests that people get not just a sensory reward from listening to music, but a direct intellectual one too ………….. they’re not aware of it.

A) even though
B) as soon as
C) once
D)  even if
E) unless

4 ) ……………. sending Spider-Man to the future to revive him, Spider-Man 2099 travels through the portal into the past and battles Anti-Venom, breaking the chip that allowed Sloan and Octavius to control him.

A) As soon as
B) So long as
C) As a result
D) Whenever
E) While


5 ) …………… activating the three massive, mechanical pythons, the Tower allows access to the Temple of Delphi, home of the Oracle.

A) Because
B) After
C) If only
D) As though
E) Even though

İngilizce Yds Sınavı Hazırlık

6 ) “Provo City’s vision has long been one …………… our residents have access to reliable high-speed broadband Internet,” Provo Mayor John Curtis said in a statement.

A) what
B) where
C) which
D) whether
E) what is more

7 )……………, they were looking for images of someone lugging a dark, heavy bag.

A) Therefore
B) Nonetheless
C) Inasmuchas
D) Besides
E)  As a result

8 ) ……………… I was friendly with Tim, the movie made me feel the magnitude of the loss in a way I had only understood in bits and pieces before.

A) Since
B) As soon as
C) Although
D) By the time
E) So long as

9 ) A search for “Boston Marathon,” ……………., turned up nearly 1,500 items.

A) moreover
B) on the other hand
C) therefore
D) as much as
E) similiarly

10 ) But because it’s often unclear ……….. the money spent in online auctions ultimately winds up, it’s probably wise to steer clear of anonymous sellers.

A) how much 
B) what
C) whether
D) which
E) where

İngilizce Yds Sınavı Hazırlık

 

CORRECT ANSWERS (Doğru Yanıtlar)

1 ) B
2 )E
3 ) D
4 ) E
5 ) B
6 ) B
7 ) E
8 ) C
9 ) B
10 ) E

 

İngilizce Yds Sınavı Grammer

İNGİLİZCE YDS SINAVI GRAMER SORULARI

YDS SINAVI DİL BİLGİSİ DENEME

 

1 – İngilizce YDS Sınavı Hazırlık  ( Birebir Özel İngilizce Yds Sınavı Hazırlık )
2 – İngilizce YDS Sınavı Hazırlık ( 4 Kişilik Gruplarla İngilizce Yds Sınavı 
Hazırlık )

İngilizce YDS Sınavı Grammer Soruları

1 ) ………. the tainted letters were discovered, the FBI arrested Paul Kevin Curtis at his apartment in Corinth, Tenn. for the mailings.

A) Because
B) Since
C) After
D) As though
E) As if

2 ) ………… the participants had PET images taken of their brains, they received small spritzes of water, Gatorade or their favorite brand of beer on their tongues.

A) Whether
B) While
C) Even though
D) As soon as
E) As far as

3 ) Since 2007, the process and products of invention ……………….. Materials and tools are cheaper and more sophisticated.

A) have  been changed
B)  changed
C) was changed
D) is changed
E) have changed

4 ) ………… Google insisted that it never used any of the data in its products, the episode struck many as creepy  and inspired many consumers to encrypt their Wi-Fi networks.

A) Unless
B) By the time
C) If
D) Although
E) Because

5 ) Now, ……………… a soon-to-be-released survey from Coldwell Banker indicate that today’s young couples are also more likely to buy homes together before marriage.

A) regardless of
B) behalf of
C) in case of
D) the results of
E) because of

İngilizce Yds Sınavı Grammer Soruları

6 ) More than 2,000 dignitaries from around the world paid their last respects at the biggest such occasion in the U.K. …………. the Queen Mother’s funeral in 2002.

A) such a
B) since
C) such as
D) as well
E) similar

7 ) …………. activating the three massive, mechanical pythons, the Tower allows access to the Temple of Delphi, home of the Oracle.

A) After
B) As soon as
C) Whereas
D) While
E) Even if

8 )  ………….. the FBI’s request, the bombing was being dissected in massive detail online.

A) If only
B) Before
C) Once
D) Unless
E) As

9 ) In contrast to Twitter, …………….. hoaxes and misinformation can live on through viral repetition, Reddit is self-policing, thanks to a simple up-and-down voting system among its users.

A) that
B) what
C) where
D) which
E) whether


10 ) Carlos didn’t feel that the Marines allowed him enough privacy in this nightmare, so in his grief he reacted strongly, attacking the Marines’ van with a hammer ………….. dousing it in gasoline and accidentally setting himself alight.

A) in  order that
B) as well as
C) so long as
D) before
E) hence

İngilizce Yds Sınavı Grammer Soruları

CORRECT ANSWERS (Doğru Yanıtlar)

1 ) C
2 ) B
3 ) E
4 ) D
5 ) D
6 ) B
7 ) A
8 ) B
9 ) C
10 ) D

 

Yds Sınavı Exercises

YDS SINAVI DENEME

Yds Sınavı Alıştırmaları

 1 – Yds Sınavı Hazırlık ( Birebir Özel  Yds Sınavı Hazırlık )
2 – Yds Sınavı Hazırlık ( 4 Kişilik Gruplarla Yds Sınavı Hazırlık )

YDS Sınavı Exercises 


1 ) And business users, who might find 7 tablets a bit cramped for reading email or managing spreadsheets, will also appreciate that larger tablets are more likely to have access to 4G or LTE cellular networks ………….. just relying on Wi-Fi.

A) in case of
B) in spite of
C) instead of
D) regardless of
E) the result of

2 ) Of course all of these extra features add to the cost ………… you can still find 10″ tablets at reasonable prices if you shop around.

A) though
B) in order that
C) what is more
D) so
E) since

3 ) ………… there are many differences, major and minor, between them, there are two functions that are particularly important: app stores and compatibility with other devices.

A) As long as
B) Whether
C) By the time
D) While
E) Which

4 ) …………. it’s not that hard for an Apple user to pick up an Android tablet or vice versa, you’ll find that like devices tend to work together seamlessly when you’re trying to sync things like calendars and contacts.

A)Though
B) In case
C) When
D) Whatever
E) Since

5 ) …………. what they witnessed, despite what they suffered, despite many of them having life-threatening injuries, their spirits were not broken,” he said.

A)Because of
B) Despite
C) Whether
D) Hence
E) Since

Yds Sınavı Exercises 

6 ) …………… Cirrus Logic did not name the customer, at least 90% of the company’s business comes from Apple, according to Reuters.

A) Because
B) As soon as
C) So long as
D) As much as
E) Although

7 ) …………. the $7 million is significant, the importance of this agreement goes beyond financial terms,” Connecticut Attorney General George Jepsen, who led the multi-state probe, said in a statement.

A) When
B) So long as
C) If only
D) While
E) Because

8 ) Tuesday’s agreement also requires Google to launch an employee education program about user data privacy, …………. to sponsor a nationwide public service campaign to help educate consumers about securing their wireless networks and protecting personal information.

A) as long as
B) such as
C) as well as
D) since
E) moreover

9 )  “We joke a lot that young people today barely know that chicken has bones in it ………….. all the forms and formats that we eat it in,” he says.

A) in spite of
B) because of
C) tha result of
D) in case of
E) behalf of

10 ) ………….. the company may be able to buy an item cheaper from China, the price it pays per piece doesn’t always reflect what it spends to get the product to the shelves.

A) Although
B) Once
C) Unless
D) Because
E) Whether

Yds Sınavı Exercises 

CORRECT ANSWERS (Doğru Yanıtlar)
1 ) C
2 ) A
3 ) D
4 ) A
5 ) B
6 ) E
7 ) D
8 ) C
9 ) B
10 ) A

 

 

İngilizce Yds Sınavı Denemeleri

İNGİLİZCE YDS SINAVI DENEMELERİ HAKKINDA

YDS SINAVI DENEME

1 – İngilizce Yds Sınavı Hazırlık ( Birebir Özel İngilizce Yds Sınavı Hazırlık )
2 – İngilizce Yds Sınavı Hazırlık ( 4 Kişilik Gruplarla İngilizce Yds Sınavı Hazırlık )

İngilizce YDS Sınavı Denemeler

1 ) …………. successfully killing the Persian King, decimating his army and slaying their pet basilisk, Kratos observes the sun fall from the sky, plunging the world into darkness.

A) Similiarly
B) As
C) After
D) During
E) As well as

2 ) The steeds take the Spartan to the Underworld, …………… he has two encounters with Charon at the River Styx.

A) that
B) in that
C) by which
D) which
E) where

3 ) ……………. Caron initially defeats Kratos and banishes him to Tartarus, the Spartan returns and destroys the ferryman.

A) After
B) Because
C) If only
D) So long as
E) Although

4 ) ……………. he was distracted by his reunion with Calliope, Persephone’s ally Atlas was using the power of the kidnapped Helios to destroy the Pillar of the World, which would also end Olympus.

A) As soon as
B) While
C) Once
D) Since
E) Providing

5 ) ………….. reviewers claimed gameplay translated well into the multiplayer, they were critical towards the balance and depth of combat.

A) By the time
B) Although
C) Once
D) Unless
E) The result of

İngilizce Yds Sınavı Denemeleri

6 ) ……………. you’ll find plenty of apps available in both stores, your iPad won’t be able to run Android apps and your Nexus 7 won’t be able to download anything from the App Store.

A) If
B) When
C) Because
D) While
E) In case

7 ) South Sudan accuses Sudan of supporting Yau Yau’s rebellion ……………. block South Sudan’s plans to build an oil pipeline through Ethiopia, said South Sudan’s government spokesman, Barnaba Marial Benjamin.

A) in order to
B) owing to
C) furthermore
D) in addition to
E) in the order that

8 ) Such treatment, ………….she deserved it, is discretionary not obligatory,” said the statement, apparently referring to the singer’s annoyance at being stripped of her VIP status on departure from Malawi last Saturday.

A) that
B) even if
C) where
D) unless
E) although

9 ) Nigeria has some of West Africa’s worst roads, …………… its oil wealth.

A) after
B) before
C) for
D) hence
E) despite

10 ) Kratos is guided through various environments ………….. fighting enemies, who come mostly from Greek mythology.

A) while
B) so
C) where
D) whatever
E) which

İngilizce Yds Sınavı Denemeleri

 

CORRECT ANSWERS (Doğru Yanıtlar)

1 ) C
2 ) E
3 ) E
4 ) B
5 ) B
6 ) D
7 ) A
8 ) B
9 ) E
10 ) A

İngilizce Yds Sınavı Denemeleri

İngilizce Yds Sınavı Çalışmaları

İNGİLİZCE YDS SINAVI ÇALIŞMALARI ( Alıştırmaları)

İNGİLİZCE YDS SINAVI DENEME

1 – İngilizce Yds Sınavı Hazırlık ( Birebir Özel İngilizce Yds Sınavı Hazırlık )
2 – İngilizce Yds Sınavı Hazırlık ( 4 Kişilik Gruplarla İngilizce Yds Sınavı Hazırlık )

İngilizce Yds Sınavı Çalışmaları Alıştırmaları

1 ) ………….. authorities said it will be some time before they know the full extent of the loss of life, they put the number of those injured at more than 160 early Thursday.

A) By the time 
B) As though
C) Because
D) Although
E) Since

2 ) The main fire was under control as of 11 p.m., Wilson said, but residents were urged to remain indoors ………….. the threat of new explosions or leaks of ammonia from the plant’s ruins.

A) because of
B) in case of
C) regardless of
D) behalf of
E) in spite of

3 ) Dozens of emergency vehicles amassed at the scene in the hours ………….. the blast, as fires continued to smolder in the ruins of the plant and in several surrounding buildings.

A) after
B) during
C) before
D) according to
E) so as to

4 ) So …………. we start talking specific products, here’s what you need to consider to make a smart buying decision.

A) even though
B) although
C) if
D) before
E) provided

5 ) ………….. all tablets are portable, smaller tablets are the lightest and most portable of the lot, sized to fit in a large pocket or small purse, making them great companions for anyone on the go.

A) Even if
B) In case
C) Since
D) Because
E) While

İngilizce Yds Sınavı Çalışmaları

6 ) So if you’re looking for a particular app, make sure you know …………… it’s available before making a buying decision.

A) what
B) why
C) where
D) whether
E) however

7 ) ………………you have an Android phone or an iPhone, you’ll want to consider a tablet that runs the same operating system.

A) Unless
B) If
C) Once
D) After
E) Before

8 ) “…………… this study unfortunately don’t allow us to draw any causal conclusions about whether exercise causes white matter to improve among heavy drinkers,” says Karoly.

A) Whereas
B) The results of
C) While
D) Regardless of
E) In spite of

9 ) In the meantime, the researchers say that exercise provides other benefits that can help health …………… the link between physical activity and improved white matter isn’t confirmed.

A) even if
B) in case
C) as if
D) when
E) whether

10 ) The agent allowed researchers to track changes in dopamine levels and locate …………… dopamine was more or less plentiful as the volunteers reacted to various tastes.

A) which
B) whether
C) where
D) why
E) what

İngilizce Yds Sınavı Çalışmaları

 

CORRECT ANSWERS (Doğru Yanıtlar)

1 ) D
2 ) A
3 ) A
4 ) D
5 ) E
6 ) C
7 ) B
8 ) B
9 ) A
10 ) C

İngilizce Yds Sınavı Çalışmaları

Yds Hazırlık Ve Denemeler

YDS HAZIRLIK VE DENEMELER ( Alıştırmalar)

YDS Sınavı İçin DENEME TEST

1 – Yds Hazırlık ( Birebir Özel Yds hazırlık )
2 –  Yds Hazırlık ( 4 Kişilik Gruplarla Yds Hazırlık )

YDS Hazırlık Ve Denemeler

 

1 ) The Netherlands intended to remain neutral during the Second World War, ……………….contingency plans involving the armies of Belgium, France and the United Kingdom were drawn up in case of German aggression.

A) since
B) whatever
C) whether
D) when
E) although

2 ) …………… the war, the Dutch economy prospered by leaving behind an era of neutrality and gaining closer ties with neighbouring states.

A) Even though
B) After
C) Even if
D) As though
E) Unless

3 ) ………………… 5 November 2012 ,they form the second Rutte cabinet.

A) As long as
B) As far as
C) In case of
D) Since
E) In contrast

4 ) In May 1996 the group World Islamic Front for Jihad Against Jews and Crusaders, sponsored by Osama bin Laden and later reformed as al-Qaeda, started forming a large base of operations in Afghanistan, …………….. the Islamist extremist regime of the Taliban had seized power that same year.

A) that
B) of which
C) which
D) when
E) where

5 ) Iraq had been listed as a State sponsor of terrorism by the US since 1990, when Saddam Hussein invaded Kuwait.

A) had been listed / was invaded
B) had been listed / invaded
C) listed / invaded
D) has been listed / invaded
E) had listed / invaded

Yds Hazırlık Ve Denemeler

6 )  José’s pleasure at meeting the bullfighter turns to anger …………….. Escamillo declares his infatuation with Carmen.

A) when
B) as
C) so
D) since
E) while

7 ) ………………. there were thousands of Dutch who risked their lives by hiding Jews from the Germans, as recounted in The Hiding Place by Corrie ten Boom and The Heart Has Reasons by Mark Klempner, there were also Dutch who collaborated with the occupying force in hunting down hiding Jews.

A) After
B) Although
C) Because
D) As long as
E) As though

8 ) After the 2000 election, the color red became associated with the GOP, ………… the party has not officially adopted it.

A) since
B) unless
C) by the time
D) as well as
E) although

9 ) Although the Republican Party………always …………a strong national defense, historically they …………..of interventionist foreign policy actions.

A) is ……..advocated / disapproved
B) has been ……..advocated / disapproved
C) has ……..advocated / disapproved
D) has ……..advocated / is disapproved
E)  had………advocated / disapproved

10 ) In the Paris of the 1860s, ……………… he was a Prix De Rome laureate, Bizet struggled to get his stage works performed.

A) because
B) when
C) in case
D) although
E) until

Yds Hazırlık Ve Denemeler

 

CORRECT ANSWERS (Doğru Yanıtlar)

1) E
2) B
3) D
4) E
5) B
6) A
7) B
8) E
9) C
10) D

 Yds Özel , Yds Hazırlık Ve Denemeler

YDS Özel , YDS Hazırlık Ve Sınavları

YDS ÖZEL, YDS HAZIRLIK VE SINAVLARI  ( Alıştırmalar )

YDS HAZIRLIK EĞİTİMİ

1 – Yds Hazırlık Özel Ders ( Birebir  Yds Hazırlık Özel Ders )
2 – 
Yds Hazırlık Özel Ders ( 4 Kişilik Gruplarla Yds Hazırlık Özel Ders )

YDS Hazırlık Ve Sınavları

1 ) With his engine ablaze, Bush flew several miles from the island, ……….. he and one other crew member on the TBM Avenger bailed out of the aircraft;the other man’s parachute did not open.

A) whereby
B) whether
C) where
D) which
E) that

2 ) …………….. Ford’s accession to the presidency, Bush was under serious consideration for being nominated as Vice President.

A) Although
B) Just as
C) After
D) As long as
E) As far as

3 ) Her mother died …………. her brother and sisters were still young, which placed her in an early position of responsibility over her siblings.

A) as
B) so
C) since
D) as well
E) while

4 ) She was perceived by her family ………….. liberal in outlook, straightforward, practical and bright.

A) like
B) so 
C) such  a
D) as well
E) as

5 ) ………….. Prince Louis was serving with theMediterranean fleet, she spent some winters in Malta.

A) Even though
B) As though
C) After
D) When
E) By the time

Yds Hazırlık Ve Sınavları

6 ) In 1906, she flew in a Zeppelin airship, and even more daringly later flew in a biplane ……………… it was “not made to carry passengers, and we perched securely attached on a little stool holding on to the flyer’s back.

A) when
B) as well as
C) ın spite of
D) because of
E) even though

7 ) ……………. a Democratic administration took power in 1977, Bush became chairman on the Executive Committee of the First International Bank in Houston.

A) Even if
B) Unless
C) After
D) Since
E) Because

8 ) She distrusted the First Lord of the Admiralty, Winston Churchill, …………… she thought him unreliable—he had once borrowed a book and failed to return it.

A) while
B) so
C) therefore
D) because
E) yet

9 ) During World War I, he continued to visit Britain, …………. veiled accusations in the British House of Commons that he was a German agent.

A) despite
B) because of
C) in order to this
D) so long as
E) regardless of

10 )  …………. being reinforced, Papoulas resumed his offensive on March 23, however his army, numbering 100,000 men,were again defeated at the
Second Battle of İnönü on March 28–30.

A) Even though
B) So long as
C) After
D) In order that
E) So

 

CORRECT ANSWERS (DOĞRU YANITLAR)

1) C
2) C
3) E
4) E
5) D
6) E
7) C
8) D
9) A
10) C