YDS Hazırlık Özel Ders

YDS Hazırlık Özel Ders ile YDS sınavında başarıyı yakala.

YDS HAZIRLIK ÖZEL DERS  PROGRAMLARI

YDS Hazırlık Özel Ders Programlarının Ayrıntıları

1 – YDS Hazırlık Özel Ders ( Birebir YDS Hazırlık Özel Ders )
2 – YDS Hazırlık Özel Ders ( 4 Öğrenciden Oluşturulan Gruplarla Toplu YDS Hazırlık Özel Ders )

1 – YDS Hazırlık Özel Ders ( Birebir YDS Hazırlık Özel Ders ):

YDS Hazırlık Özel Ders verilen eğitim merkezimizdeki YDS Hazırlık Özel Ders departmanlarında bire bir YDS Hazırlık Özel Ders almak isteyen öğrenciler için hazırlanan YDS Hazırlık Özel Ders programları ile öğrenciler YDS sınavına hazırlanır.

YDS Hazırlık Özel Ders etkinlikleri kapsamında organize edilen  YDS Hazırlık Özel Ders seminerlerinde  bire bir YDS dersi almak isteyen öğrenciler için  ayarlanan YDS Hazırlık Özel Ders programları öğrencinin bireysel YDS Hazırlık Özel Ders aldığı düşünülerek ona göre hazırlanır. Bu YDS Hazırlık Özel Ders programları tamamen uygulanan öğrencinin İngilizce seviye ve bilgisine göre düzenlenir. YDS Hazırlık Özel Ders programı öğrenciye özgü ve özeldir.

YDS Hazırlık Özel Ders seminerlerinde, YDS eğitmeni sadece bireysel YDS Hazırlık Özel Ders  alan öğrenci ile ilgilendiğinden ve vaktinin tamamına bu öğrenciye ayırdığından bireysel YDS Hazırlık Özel Ders  alan öğrenci bundan çok yararlanır.

2 – YDS Hazırlık Özel Ders ( 4 Öğrenciden Oluşturulan Gruplarla Toplu YDS Hazırlık Özel Ders ):

YDS Hazırlık Özel Ders faaliyetleri kapsamında kurulan temel eğitim birimlerimizdeki  YDS Hazırlık Özel Ders sınıflarında 4 öğrenciden oluşturulan gruplarla toplu ders almak isteyen öğrenciler için organize edilen  YDS Hazırlık Özel Ders öğretileri  ile öğrencilerin tümü  YDS sınavına hazırlanır.

YDS Hazırlık Özel Ders sınıflarında 4 aday öğrenciden kurulan gruplarla kalabalık bir şekilde YDS Hazırlık Özel Ders almayı arzu eden öğrenciler için tertip edilen   YDS Hazırlık Özel Ders öğretileri, gruplar için  özel bir biçimde yazılmış, çizilmiş ve düzenlenmiştir. Bu YDS Hazırlık Özel Ders programlarına dahil olarak YDS Hazırlık Özel Ders alan öğrenci, YDS Hazırlık Özel Ders programını kuruluşunda kullanılan tekniklerden ötürü, kendini birebir YDS Hazırlık Özel Ders alırmış gibi hisseder.Bu duygu öğrencide olumlu etkiler yaratacağından YDS Hazırlık Özel Ders verilen eğitim merkezimizdeki YDS Hazırlık Özel Ders departmanlarında bire bir YDS Hazırlık Özel Ders almak isteyen öğrenciler için hazırlanan YDS Hazırlık Özel Ders programları ile öğrenci sınav için daha sıkı , ciddi ve disiplinli çalışır.

NEDEN BİZİ TERCİH ETMENİZ GEREK

  • YDS Hazırlık Özel Ders sınıflarındaki YDS Hazırlık Özel Ders öğretimlerine katılarak YDS Hazırlık Özel Ders yada toplu bir şekilde ders alan öğrencilere  SENET   yapılmaz.
  • YDS Hazırlık Özel Ders için organize edilen seminerlerde yada  YDS Hazırlık Özel Ders eğitimlerinde yer alan  öğrencilere tatbik edilen YDS Hazırlık Özel Ders programlarının içeriğinde YDS sınavının geneli hakkında bilgilerin yanı sıra YDS sınav soruları çözüm teknikleri gibi özel ayrıntılarda YDS Hazırlık Özel Ders verilen eğitim merkezimizdeki YDS Hazırlık Özel Ders departmanlarında yer alır.
  • YDS Hazırlık Özel Derslerde öğrencilere ayrıca sınavda kendilerine çok gerekli olan akademik  kelimelerin geliştirilmesi için YDS Hazırlık Özel Derste destek verilir.

Yds Özel , Yds Hazırlık Ve Sınavları

YDS ÖZEL, YDS HAZIRLIK VE SINAVLARI  ( Alıştırmalar )

YDS HAZIRLIK EĞİTİMİ

1 – Yds Hazırlık Özel Ders ( Birebir  Yds Hazırlık Özel Ders )
2 – 
Yds Hazırlık Özel Ders ( 4 Kişilik Gruplarla Yds Hazırlık Özel Ders )

Yds Hazırlık Ve Sınavları

1 ) With his engine ablaze, Bush flew several miles from the island, ……….. he and one other crew member on the TBM Avenger bailed out of the aircraft;the other man’s parachute did not open.

A) whereby
B) whether
C) where
D) which
E) that

2 ) …………….. Ford’s accession to the presidency, Bush was under serious consideration for being nominated as Vice President.

A) Although
B) Just as
C) After
D) As long as
E) As far as

3 ) Her mother died …………. her brother and sisters were still young, which placed her in an early position of responsibility over her siblings.

A) as
B) so
C) since
D) as well
E) while

4 ) She was perceived by her family ………….. liberal in outlook, straightforward, practical and bright.

A) like
B) so 
C) such  a
D) as well
E) as

5 ) ………….. Prince Louis was serving with theMediterranean fleet, she spent some winters in Malta.

A) Even though
B) As though
C) After
D) When
E) By the time

Yds Hazırlık Ve Sınavları

6 ) In 1906, she flew in a Zeppelin airship, and even more daringly later flew in a biplane ……………… it was “not made to carry passengers, and we perched securely attached on a little stool holding on to the flyer’s back.

A) when
B) as well as
C) ın spite of
D) because of
E) even though

7 ) ……………. a Democratic administration took power in 1977, Bush became chairman on the Executive Committee of the First International Bank in Houston.

A) Even if
B) Unless
C) After
D) Since
E) Because

8 ) She distrusted the First Lord of the Admiralty, Winston Churchill, …………… she thought him unreliable—he had once borrowed a book and failed to return it.

A) while
B) so
C) therefore
D) because
E) yet

9 ) During World War I, he continued to visit Britain, …………. veiled accusations in the British House of Commons that he was a German agent.

A) despite
B) because of
C) in order to this
D) so long as
E) regardless of

10 )  …………. being reinforced, Papoulas resumed his offensive on March 23, however his army, numbering 100,000 men,were again defeated at the
Second Battle of İnönü on March 28–30.

A) Even though
B) So long as
C) After
D) In order that
E) So

 

CORRECT ANSWERS (DOĞRU YANITLAR)

1) C
2) C
3) E
4) E
5) D
6) E
7) C
8) D
9) A
10) C

 

Yds Özel , Yds Hazırlık Ve Çalışmalar

YDS ÖZEL , YDS HAZIRLIK VE ÇALIŞMALAR  ( ALIŞTIRMALAR )

YDS HAZIRLIK EĞİTİMİ

1 – Yds Hazırlık Özel Ders ( Birebir  Yds Hazırlık Özel Ders )
2 – 
Yds Hazırlık Özel Ders ( 4 Kişilik Gruplarla Yds Hazırlık Özel Ders )

Yds Hazırlık Ve Çalışmalar

Yds Özel , Yds Hazırlık Ve Çalışmalar1 ) ……………… black pepper and Sichuan pepper cause similar burning sensations, they are caused by different substances—piperine and hydroxy-alpha sanshool, respectively.

A) As soon as
B) Once
C) As long as
D) Although
E) Since

2 ) ………….. World War II, fruit preserve recipes did not include pectin, and many artisan jams today are made without pectin.

A) Because
B) Before
C) Although
D) Just as
E) Since

3 ) ……………. confit, the past participle of the French verb confire, “to preserve”, is most often applied to preservation of meats,it is also used for fruits or vegetables seasoned and cooked with honey or sugar till jam-like.

A) What
B) When
C) Whether
D) In case
E) While

4 ) …………… this shorter cooking period, not as much pectin will be released from the fruit, and as such, conserves will sometimes be slightly softer set than some jams.

A) In spite of
B) Because of
C) In case of
D) Instead of
E) In accordance with

5 ) …………. of version 6.9 Google Maps offers offline access to downloaded maps of certain countries, a feature only offered in Labs of previous versions.

A) Even though
B) As though
C) Even if
D) As
E) Unless

Yds Hazırlık Ve Çalışmalar

 

6 ) For example, some people consider mushrooms to be vegetables…………….. they are not biologically plants,while others consider them a separate food category.

A) whether
B)  even though
C) even if
D) unless
E) once

7 ) ……….. three unsuccessful assaults, the stronghold fell, but not before Alexander had received a serious shoulder wound.

A) As if
B) After
C) Just as
D) As long as
E) In case

8 ) Calendars are also used to help people manage their personal schedules, time and activities, particularly…………….. individuals have numerous work, school, and family commitments.

A) since
B) as
C) so
D) when
E) because

9 ) The major cult centre of Ra was Heliopolis ……….. he was identified with the local sun-god Atum.

A) where
B) by which
C) whether
D) as well
E) how

10 ) In addition, ………. Egyptian is also recorded over a full two millennia, the Archaic and Late stages being separated by the amount of time that separates Old Latin from modern Italian, it must be assumed that significant phonetic changes would have occurred over that time.

A) although
B) by the time
C) even if
D) once
E) because

Yds Hazırlık Ve Çalışmalar

 

CORRECT ANSWERS (DOĞRU YANITLAR)

1) D
2) B
3) E
4) B
5) D
6) B
7) B
8) D
9) A
10) E

Yds Özel , Yds Hazırlık Ve Çalışmalar

Yds Özel , Yds Grammer Ve Çalışmalar

YDS ÖZEL DERS  , YDS GRAMMER VE ÇALIŞMALAR ( Alıştırmalar)

YDS DERSİ PROGRAMI

1 – Yds Hazırlık Özel Ders ( Birebir  Yds Hazırlık Özel Ders )
2 – Yds Hazırlık Özel Ders ( 4 Kişilik Gruplarla Yds Hazırlık Özel Ders )

Yds Grammer Ve Çalışmalar

 1 ) ……….. decimating the ROK II Corps at the Battle of Onjong, the first confrontation between Chinese and U.S. military occurred on 1 November 1950.

A) Although
B) Since
C) After
D) Yet
E) So long as

2 ) In more traditional terminology, it is aninflected language, ………….. the typologists are apt to say “inflecting”.

A) because
B) Since
C) although
D) When
E) whether

3 ) Cardus spent the Second World War years in Australia, …………. he wrote for The Sydney Morning Herald and gave regular radio talks.

A) that
B) by which
C) which
D) when
E) where

4 ) Cardus’s work was publicly recognised by his appointment as a Companion of the Order of the British Empire and the award of a knighthood, ………… the music and cricket worlds acknowledged him with numerous honours.

A) so
B) because of
C) owing to
D) as
E) while

5 ) …………. the late 20th century the administration of the United Kingdom has moved towards devolved governance in Scotland, Wales and Northern Ireland.

A) Even if
B) As far as
C) Since
D) Just as
E) Whereas

Yds Grammer Ve Çalışmalar

6 ) ………….. Catherine is credited with the introduction of tea drinking to Britain, Samuel Pepys makes reference to drinking tea for the first time in his diary entry for 25 September 1660.

A) Before
B) By the time
C) Whatever
D) Because
E) Although

7 ) As his music progressed and popularity grew, his singing  also became very important. Armstrong was not the first to record scat singing, ……….. he was masterful at it and helped popularize it.

A)  but
B) so
C) behalf of
D) as
E) since

8 ) They also achieved success with the Icewind Dale andBaldur’s Gate series of role-playing video games, ………… they only published the Baldur’s Gate series. In 1999.

A) that
B) so
C) why
D) though
E) what

9 ) …………… devolution, in which other countries of the United Kingdom—Scotland, Wales and Northern Ireland—each have their own devolved parliament or assemblies for local issues, there has been debate about how to counterbalance this in England.

A) Although
B) As if
C) In case
D) When
E) Since

10 ) She was a member of the House of Braganza, the most senior noble house in Portugal which became Portugal’s royal house …………. Catherine’s father John II, Duke of Braganza was acclaimed King John IV of Portugal.

A) even though
B)  after
C) as if
D) in case
E) because

Yds Grammer Ve Çalışmalar

 

CORRECT ANSWERS (DOĞRU YANITLAR)

1) C
2) C
3) E
4) E
5) C
6) E
7) A
8) D
9) E
10) B

Yds Özel , Yds Grammer Ve Çalışmalar