YDS Sınavı Hazırlık

YDS Sınavı Hazırlık programları ile YDS sınavında büyük başarı kazanılır

YDS SINAVI HAZIRLIK  POGRAMI

YDS Sınavı Hazırlık Programının İçeriği

1 – YDS Sınavı Hazırlık ( Birebir Özel YDS Sınavı Hazırlık )
2 – YDS Sınavı Hazırlık ( 4 Öğrenciden Kurulan gruplarla Toplu Halde YDS Sınavı Hazırlık )

1 – YDS Sınavı Hazırlık ( Birebir Özel YDS Sınavı Hazırlık ):

YDS Sınavı Hazlık ırprogramları ile YDS Sınavı Hazırlık eğitimleri verilen merkezimizdeki YDS Sınavı Hazırlık departmanlarında birebir özel  YDS Sınavı Hazırlık dersi almak isteyen katılımcılar YDS sınavına YDS Sınavı Hazırlık programları ile YDS Sınavı Hazırlık eğitimleri verilen merkezimizdeki YDS Sınavı Hazırlık departmanlarında çok değişik sistem ve yöntemlerle hazırlanır.

YDS Sınavı Hazırlık programları ile YDS Sınavı Hazırlık eğitimleri verilen merkezimizdeki YDS Sınavı Hazırlık departmanlarında YDS Sınavı Hazırlık için bireysel özel YDS Sınavı Hazırlık dersi alan katılımcılara uygulanan YDS Sınavı Hazırlık düzenlemeleri aslında YDS sınavı hazırlık departmanlarında tamamen katılımcının durumu  göz önüne alınarak yapılır. YDS Sınavı Hazırlık dersine katılan aday öğrencinin İngilizce bakımından durumu bu YDS Sınavı Hazırlık düzenlemelerinin hazırlanmasında çok önemli bir rol oynar. YDS Sınavı Hazırlık programları ile YDS Sınavı Hazırlık eğitimleri verilen merkezimizdeki YDS Sınavı Hazırlık departmanlarındaki katılımcının sahip olduğu İngilizce bilgi ve seviyesi bu YDS Sınavı Hazırlık düzenlemelerinin hem hazırlanışında hem de YDS Sınavı Hazırlık programları ile YDS Sınavı Hazırlık eğitimleri verilen merkezimizdeki YDS Sınavı Hazırlık departmanlarında uygulanmasında bize yol gösterir. Fakat  gerçek olan tek bir şey vardır ki oda YDS Sınavı Hazırlık programları ile YDS Sınavı Hazırlık eğitimleri verilen merkezimizdeki YDS Sınavı Hazırlık departmanlarında vaziyet ne gösterirse göstersin, YDS Sınavı Hazırlıkta katılımcıyı YDS sınavına hazırlayacak olan YDS Sınavı Hazırlık programları ile YDS Sınavı Hazırlık eğitimleri verilen merkezimizdeki  YDS Sınavı Hazırlık düzenlemeleri katılımcının kendisine özgü olur.

YDS Sınavı Hazırlık programlarının uygulama aşamasında  hazırlanan düzenlemeler bireysel YDS Sınavı Hazırlık dersi alan katılımcıya YDS Sınavı Hazırlık merkezimizde öyle özenli  uygulanır ki katılımcı YDS Sınavı Hazırlık programları ile YDS Sınavı Hazırlık eğitimleri verilen merkezimizdeki  YDS Sınavı Hazırlık departmanlarında YDS için hazır olur.

2 – YDS Sınavı Hazırlık ( 4 Öğrenciden Kurulan gruplarla Toplu Halde YDS Sınavı Hazırlık ): 

YDS Sınavı Hazırlık programları ile YDS Sınavı Hazırlık eğitimleri verilen merkezimizdeki YDS Sınavı Hazırlık departmanlarında 4 öğrenciden oluşturulan gruplara YDS Sınavı Hazırlık öğretileri ile YDS Sınavı Hazırlık birimlerimizde, toplu YDS Sınavı Hazırlık derslerinin  özelliklerine ve gereken niteliklerine bağlı kalınarak YDS Sınavı Hazırlık dersleri verilir.

YDS Sınavı Hazırlık programları ile YDS Sınavı Hazırlık eğitimleri verilen merkezimizdeki YDS Sınavı Hazırlık departmanlarında toplu YDS derslerinin verildiği gruplara tatbik edilen YDS Sınavı Hazırlık için tertiplenen düzenlemelerin kalabalık gruplara uygulanmasında sorun çıkmaması için YDS Sınavı Hazırlık programları gruplara uygulanacak şekilde hazırlanır. YDS Sınavı Hazırlık programlarının hazırlanışında YDS Sınavı Hazırlık merkezimizde öyle özel teknik ve yöntemler  kullanılır ki, YDS Sınavı Hazırlık programları ile YDS Sınavı Hazırlık eğitimleri verilen merkezimizdeki YDS Sınavı Hazırlık departmanlarında grupta yer alan katılımcı kendisini bire bir özel YDS Sınavı Hazırlık dersi alırmış gibi hisseder.

NEDEN BİZİ TERCİH ETMEK ZORUNDASINIZ

  • Ülkemizde bu tür YDS Sınavı Hazırlık eğitimleri veren kurumlarda yada kuruma benzer yerlerde YDS Sınavı Hazırlık dersi alan öğrenciye SENET imzalatılır.  YDS Sınavı Hazırlık programları ile YDS Sınavı Hazırlık eğitimleri verilen merkezimizdeki YDS Sınavı Hazırlık departmanlarında SENET  imzalama yoktur.
  • YDS sınavı  sınavın tekniklerini bilmeden verilecek bir sınav değildir. İstediğiniz kadar iyi İngilizce bilin bu sınavın kendine özgü tekniklerini ve inceliklerini bilmeden YDS‘de başarılı olmak mümkün değildir. Biz burada YDS Sınavı Hazırlık merkezimizde YDS Sınavı Hazırlık eğitimleri sırasında öğrencilere sınavın hem geneli hemde bu tekniklerle ilgili özeli hakkında YDS Sınavı Hazırlık programları ile YDS Sınavı Hazırlık eğitimleri verilen merkezimizdeki YDS Sınavı Hazırlık departmanlarında bilgiler vererek katılımcının işini kolaylaştırırız.
  • YDS‘de . ne kadar çok kelime bilir yada YDS Sınavı Hazırlık programları ile YDS Sınavı Hazırlık eğitimleri verilen merkezimizdeki YDS Sınavı Hazırlık departmanlarındaki   YDS Sınavı Hazırlık dersinde öğrenirseniz YDS‘de başarı şansınız o denli artar.

 

 

İngilizce Yds Sınavı Hazırlık

İNGİLİZCE YDS SINAVI HAZIRLIK  PROGRAMI

İngilizce YDS Sınavı Hazırlık İçin

1 – İngilizce Yds Sınavı Hazırlık ( Birebir Özel İngilizce Yds Sınavı Hazırlık )
2 – İngilizce Yds Sınavı Hazırlık ( 4 Kişilik Gruplarla İngilizce Yds Sınavı Hazırlık )

İngilizce Yds Sınavı Hazırlık birimlerimizdeki  İngilizce Yds Sınavı Hazırlık sınıflarımızda hazırlanan  İngilizce Yds Sınavı Hazırlık programları ile YDS de hedefe tam isabet edin.

İngilizce YDS Sınavı Hazırlık

1 ) ……….. the men showed similar communities of microbes before the operation, 12 months later, the circumcised men harbored dramatically fewer bacteria that survive in low oxygen conditions.

A) Whether
B) While
C) Because
D) When
E) Once

2 ) ………… $50 billion is a lot of goods, it’s about 10% of what Walmart will sell this year at retail.

A) By the time
B) As soon as
C)  So long as
D) As well as
E) Although

3 ) And that suggests that people get not just a sensory reward from listening to music, but a direct intellectual one too ………….. they’re not aware of it.

A) even though
B) as soon as
C) once
D)  even if
E) unless

4 ) ……………. sending Spider-Man to the future to revive him, Spider-Man 2099 travels through the portal into the past and battles Anti-Venom, breaking the chip that allowed Sloan and Octavius to control him.

A) As soon as
B) So long as
C) As a result
D) Whenever
E) While


5 ) …………… activating the three massive, mechanical pythons, the Tower allows access to the Temple of Delphi, home of the Oracle.

A) Because
B) After
C) If only
D) As though
E) Even though

İngilizce Yds Sınavı Hazırlık

6 ) “Provo City’s vision has long been one …………… our residents have access to reliable high-speed broadband Internet,” Provo Mayor John Curtis said in a statement.

A) what
B) where
C) which
D) whether
E) what is more

7 )……………, they were looking for images of someone lugging a dark, heavy bag.

A) Therefore
B) Nonetheless
C) Inasmuchas
D) Besides
E)  As a result

8 ) ……………… I was friendly with Tim, the movie made me feel the magnitude of the loss in a way I had only understood in bits and pieces before.

A) Since
B) As soon as
C) Although
D) By the time
E) So long as

9 ) A search for “Boston Marathon,” ……………., turned up nearly 1,500 items.

A) moreover
B) on the other hand
C) therefore
D) as much as
E) similiarly

10 ) But because it’s often unclear ……….. the money spent in online auctions ultimately winds up, it’s probably wise to steer clear of anonymous sellers.

A) how much 
B) what
C) whether
D) which
E) where

İngilizce Yds Sınavı Hazırlık

 

CORRECT ANSWERS (Doğru Yanıtlar)

1 ) B
2 )E
3 ) D
4 ) E
5 ) B
6 ) B
7 ) E
8 ) C
9 ) B
10 ) E

 

Yds Sınavı Exercises

YDS SINAVI DENEME

Yds Sınavı Alıştırmaları

 1 –  Yds Sınavı Exercises ( Birebir Özel  Yds Sınavı Hazırlık )
2 –  Yds Sınavı Exercises ( 4 Kişilik Gruplarla Yds Sınavı Hazırlık )

Yds Sınavı Exercises birimlerimizdeki  Yds Sınavı Exercises sınıflarımızda hazırlanan  Yds Sınavı Exercises programları ile hedefe tam isabet edin.

YDS Sınavı Exercises 


1 ) And business users, who might find 7 tablets a bit cramped for reading email or managing spreadsheets, will also appreciate that larger tablets are more likely to have access to 4G or LTE cellular networks ………….. just relying on Wi-Fi.

A) in case of
B) in spite of
C) instead of
D) regardless of
E) the result of

2 ) Of course all of these extra features add to the cost ………… you can still find 10″ tablets at reasonable prices if you shop around.

A) though
B) in order that
C) what is more
D) so
E) since

3 ) ………… there are many differences, major and minor, between them, there are two functions that are particularly important: app stores and compatibility with other devices.

A) As long as
B) Whether
C) By the time
D) While
E) Which

4 ) …………. it’s not that hard for an Apple user to pick up an Android tablet or vice versa, you’ll find that like devices tend to work together seamlessly when you’re trying to sync things like calendars and contacts.

A)Though
B) In case
C) When
D) Whatever
E) Since

5 ) …………. what they witnessed, despite what they suffered, despite many of them having life-threatening injuries, their spirits were not broken,” he said.

A)Because of
B) Despite
C) Whether
D) Hence
E) Since

Yds Sınavı Exercises 

6 ) …………… Cirrus Logic did not name the customer, at least 90% of the company’s business comes from Apple, according to Reuters.

A) Because
B) As soon as
C) So long as
D) As much as
E) Although

7 ) …………. the $7 million is significant, the importance of this agreement goes beyond financial terms,” Connecticut Attorney General George Jepsen, who led the multi-state probe, said in a statement.

A) When
B) So long as
C) If only
D) While
E) Because

8 ) Tuesday’s agreement also requires Google to launch an employee education program about user data privacy, …………. to sponsor a nationwide public service campaign to help educate consumers about securing their wireless networks and protecting personal information.

A) as long as
B) such as
C) as well as
D) since
E) moreover

9 )  “We joke a lot that young people today barely know that chicken has bones in it ………….. all the forms and formats that we eat it in,” he says.

A) in spite of
B) because of
C) tha result of
D) in case of
E) behalf of

10 ) ………….. the company may be able to buy an item cheaper from China, the price it pays per piece doesn’t always reflect what it spends to get the product to the shelves.

A) Although
B) Once
C) Unless
D) Because
E) Whether

Yds Sınavı Exercises 

CORRECT ANSWERS (Doğru Yanıtlar)
1 ) C
2 ) A
3 ) D
4 ) A
5 ) B
6 ) E
7 ) D
8 ) C
9 ) B
10 ) A

 

 

Yds Test Gramer Soruları

YDS TEST GRAMER SORULARI  YDS GRAMER TESTİ

1 – Yds Sınavı Hazırlık ( Birebir Özel Yds Sınavı Hazırlık )
2 – Yds Sınavı Hazırlık ( 4 Kişilik Gruplarla Yds Sınavı Hazırlık )

1 – ………….I met her, my only image of MacKenzie Bezos came from the author photo on her first book, The Testing of Luther Albright.

A) Once
B) Before
C) In case
D) Whereas
E) Even though

2 -…………….she shows up at the Thai restaurant in Bellevue, Washington, a suburb of Seattle, where we are meeting for lunch to talk about Traps, her latest novel, I see right away how wrong that impression was.

A) Unless
B) As if
C) Since
D) Because
E) When

3 – …………. she did in her first book, which was named a Los Angeles Times book of the year and which used the mysteries of plumbing as a metaphor for the intricate bonds of family intimacy, Bezos assigns her characters a wide variety of professions—from animal rescuer to teen prostitute—then uses those professions to elucidate the way their lives have sputtered or stalled.

A) Despite
B) As
C) If
D) Unless
E) Although

4 – Shortly thereafter,…………… Jeff began describing his idea for a business that sold books over the Internet, she was game to pull up their stakes in New York and move to Seattle.

A) providing
B) in spite of
C) when
D) Although
E) Since

5 – Theirs is, by all accounts, one of those complementary marriages ……………the two parts come together to form an even stronger whole.

A) which
B) in which
C) that
D) whom
E) whose

Yds test gramer soruları

6 – She can, however, rise to the occasion when necessary, as she did last year to cohost the Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute Gala, an event…………. she dazzled in a floor-length red-and-fuchsia gown by Juan Carlos Obando.

A) what
B) by which
C) how
D) where
E) whom

7 – The novel took …………..it did because she decided to put her writing on ice after her children were born, a painful but necessary bow to the reality of human limitations.
After the third child, I knew I couldn’t be the kind of parent I wanted to be and continue writing.

A) as long as
B) as well
C) in case of
D) instead of
E) regard with

8 – Seeing her in the school parking lot, wearing jeans, boots, and a leather jacket, you would never guess at her enormous wealth, which is exactly how she likes it.

A)
B)
C)
D)
E)

9 – Few novelists relish admitting how deeply their books reflect their true selves, especially……….their characters happen to be flawed or ruinously self-destructive.

A) when
B) if
C) although
D) unless
E) now that

10 – I bring this touchy subject up ………….Bezos and I are in her minivan, weaving in and out of rush-hour traffic.

A) While
B) Since
C) when
D) before
E) in case

Yds test gramer soruları

CORRECT ANSWERS

1) B
2) E
3) B
4) C
5) B
6) D
7) A
8)
9) B
10) C

Yds Dersi | Yds test gramer soruları | Yds Dersleri