İngilizce Yds Sınavı Hazırlık

İNGİLİZCE YDS SINAVI HAZIRLIK  PROGRAMI

İngilizce Yds Sınavı Hazırlık İçin

1 – İngilizce Yds Sınavı Hazırlık ( Birebir Özel İngilizce Yds Sınavı Hazırlık )
2 – İngilizce Yds Sınavı Hazırlık ( 4 Kişilik Gruplarla İngilizce Yds Sınavı Hazırlık )

İngilizce Yds Sınavı Hazırlık

1 ) ……….. the men showed similar communities of microbes before the operation, 12 months later, the circumcised men harbored dramatically fewer bacteria that survive in low oxygen conditions.

A) Whether
B) While
C) Because
D) When
E) Once

2 ) ………… $50 billion is a lot of goods, it’s about 10% of what Walmart will sell this year at retail.

A) By the time
B) As soon as
C)  So long as
D) As well as
E) Although

3 ) And that suggests that people get not just a sensory reward from listening to music, but a direct intellectual one too ………….. they’re not aware of it.

A) even though
B) as soon as
C) once
D)  even if
E) unless

4 ) ……………. sending Spider-Man to the future to revive him, Spider-Man 2099 travels through the portal into the past and battles Anti-Venom, breaking the chip that allowed Sloan and Octavius to control him.

A) As soon as
B) So long as
C) As a result
D) Whenever
E) While


5 ) …………… activating the three massive, mechanical pythons, the Tower allows access to the Temple of Delphi, home of the Oracle.

A) Because
B) After
C) If only
D) As though
E) Even though

İngilizce Yds Sınavı Hazırlık

6 ) “Provo City’s vision has long been one …………… our residents have access to reliable high-speed broadband Internet,” Provo Mayor John Curtis said in a statement.

A) what
B) where
C) which
D) whether
E) what is more

7 )……………, they were looking for images of someone lugging a dark, heavy bag.

A) Therefore
B) Nonetheless
C) Inasmuchas
D) Besides
E)  As a result

8 ) ……………… I was friendly with Tim, the movie made me feel the magnitude of the loss in a way I had only understood in bits and pieces before.

A) Since
B) As soon as
C) Although
D) By the time
E) So long as

9 ) A search for “Boston Marathon,” ……………., turned up nearly 1,500 items.

A) moreover
B) on the other hand
C) therefore
D) as much as
E) similiarly

10 ) But because it’s often unclear ……….. the money spent in online auctions ultimately winds up, it’s probably wise to steer clear of anonymous sellers.

A) how much 
B) what
C) whether
D) which
E) where

İngilizce Yds Sınavı Hazırlık

 

CORRECT ANSWERS (Doğru Yanıtlar)

1 ) B
2 )E
3 ) D
4 ) E
5 ) B
6 ) B
7 ) E
8 ) C
9 ) B
10 ) E

 

İngilizce Yds Sınavı Grammer

İNGİLİZCE YDS SINAVI GRAMER SORULARI

YDS SINAVI DİL BİLGİSİ DENEME

 

1 – İngilizce Yds Sınavı Hazırlık  ( Birebir Özel İngilizce Yds Sınavı Hazırlık )
2 – İngilizce Yds Sınavı Hazırlık ( 4 Kişilik Gruplarla İngilizce Yds Sınav

Hazırlık )

İngilizce Yds Sınavı Grammer Soruları

1 ) ………. the tainted letters were discovered, the FBI arrested Paul Kevin Curtis at his apartment in Corinth, Tenn. for the mailings.

A) Because
B) Since
C) After
D) As though
E) As if

2 ) ………… the participants had PET images taken of their brains, they received small spritzes of water, Gatorade or their favorite brand of beer on their tongues.

A) Whether
B) While
C) Even though
D) As soon as
E) As far as

3 ) Since 2007, the process and products of invention ……………….. Materials and tools are cheaper and more sophisticated.

A) have  been changed
B)  changed
C) was changed
D) is changed
E) have changed

4 ) ………… Google insisted that it never used any of the data in its products, the episode struck many as creepy  and inspired many consumers to encrypt their Wi-Fi networks.

A) Unless
B) By the time
C) If
D) Although
E) Because

5 ) Now, ……………… a soon-to-be-released survey from Coldwell Banker indicate that today’s young couples are also more likely to buy homes together before marriage.

A) regardless of
B) behalf of
C) in case of
D) the results of
E) because of

İngilizce Yds Sınavı Grammer Soruları

6 ) More than 2,000 dignitaries from around the world paid their last respects at the biggest such occasion in the U.K. …………. the Queen Mother’s funeral in 2002.

A) such a
B) since
C) such as
D) as well
E) similar

7 ) …………. activating the three massive, mechanical pythons, the Tower allows access to the Temple of Delphi, home of the Oracle.

A) After
B) As soon as
C) Whereas
D) While
E) Even if

8 )  ………….. the FBI’s request, the bombing was being dissected in massive detail online.

A) If only
B) Before
C) Once
D) Unless
E) As

9 ) In contrast to Twitter, …………….. hoaxes and misinformation can live on through viral repetition, Reddit is self-policing, thanks to a simple up-and-down voting system among its users.

A) that
B) what
C) where
D) which
E) whether


10 ) Carlos didn’t feel that the Marines allowed him enough privacy in this nightmare, so in his grief he reacted strongly, attacking the Marines’ van with a hammer ………….. dousing it in gasoline and accidentally setting himself alight.

A) in  order that
B) as well as
C) so long as
D) before
E) hence

İngilizce Yds Sınavı Grammer Soruları

CORRECT ANSWERS (Doğru Yanıtlar)

1 ) C
2 ) B
3 ) E
4 ) D
5 ) D
6 ) B
7 ) A
8 ) B
9 ) C
10 ) D

 

İngilizce Yds Sınavı Denemeleri

İNGİLİZCE YDS SINAVI DENEMELERİ HAKKINDA

YDS SINAVI DENEME

1 – İngilizce Yds Sınavı Hazırlık ( Birebir Özel İngilizce Yds Sınavı Hazırlık )
2 – İngilizce Yds Sınavı Hazırlık ( 4 Kişilik Gruplarla İngilizce Yds Sınavı Hazırlık )

İngilizce Yds Sınavı Denemeler

1 ) …………. successfully killing the Persian King, decimating his army and slaying their pet basilisk, Kratos observes the sun fall from the sky, plunging the world into darkness.

A) Similiarly
B) As
C) After
D) During
E) As well as

2 ) The steeds take the Spartan to the Underworld, …………… he has two encounters with Charon at the River Styx.

A) that
B) in that
C) by which
D) which
E) where

3 ) ……………. Caron initially defeats Kratos and banishes him to Tartarus, the Spartan returns and destroys the ferryman.

A) After
B) Because
C) If only
D) So long as
E) Although

4 ) ……………. he was distracted by his reunion with Calliope, Persephone’s ally Atlas was using the power of the kidnapped Helios to destroy the Pillar of the World, which would also end Olympus.

A) As soon as
B) While
C) Once
D) Since
E) Providing

5 ) ………….. reviewers claimed gameplay translated well into the multiplayer, they were critical towards the balance and depth of combat.

A) By the time
B) Although
C) Once
D) Unless
E) The result of

İngilizce Yds Sınavı Denemeleri

6 ) ……………. you’ll find plenty of apps available in both stores, your iPad won’t be able to run Android apps and your Nexus 7 won’t be able to download anything from the App Store.

A) If
B) When
C) Because
D) While
E) In case

7 ) South Sudan accuses Sudan of supporting Yau Yau’s rebellion ……………. block South Sudan’s plans to build an oil pipeline through Ethiopia, said South Sudan’s government spokesman, Barnaba Marial Benjamin.

A) in order to
B) owing to
C) furthermore
D) in addition to
E) in the order that

8 ) Such treatment, ………….she deserved it, is discretionary not obligatory,” said the statement, apparently referring to the singer’s annoyance at being stripped of her VIP status on departure from Malawi last Saturday.

A) that
B) even if
C) where
D) unless
E) although

9 ) Nigeria has some of West Africa’s worst roads, …………… its oil wealth.

A) after
B) before
C) for
D) hence
E) despite

10 ) Kratos is guided through various environments ………….. fighting enemies, who come mostly from Greek mythology.

A) while
B) so
C) where
D) whatever
E) which

İngilizce Yds Sınavı Denemeleri

 

CORRECT ANSWERS (Doğru Yanıtlar)

1 ) C
2 ) E
3 ) E
4 ) B
5 ) B
6 ) D
7 ) A
8 ) B
9 ) E
10 ) A

İngilizce Yds Sınavı Denemeleri

İngilizce Yds Sınavı Çalışmaları

İNGİLİZCE YDS SINAVI ÇALIŞMALARI ( Alıştırmaları)

İNGİLİZCE YDS SINAVI DENEME

1 – İngilizce Yds Sınavı Hazırlık ( Birebir Özel İngilizce Yds Sınavı Hazırlık )
2 – İngilizce Yds Sınavı Hazırlık ( 4 Kişilik Gruplarla İngilizce Yds Sınavı Hazırlık )

İngilizce Yds Sınavı Çalışmaları

1 ) ………….. authorities said it will be some time before they know the full extent of the loss of life, they put the number of those injured at more than 160 early Thursday.

A) By the time 
B) As though
C) Because
D) Although
E) Since

2 ) The main fire was under control as of 11 p.m., Wilson said, but residents were urged to remain indoors ………….. the threat of new explosions or leaks of ammonia from the plant’s ruins.

A) because of
B) in case of
C) regardless of
D) behalf of
E) in spite of

3 ) Dozens of emergency vehicles amassed at the scene in the hours ………….. the blast, as fires continued to smolder in the ruins of the plant and in several surrounding buildings.

A) after
B) during
C) before
D) according to
E) so as to

4 ) So …………. we start talking specific products, here’s what you need to consider to make a smart buying decision.

A) even though
B) although
C) if
D) before
E) provided

5 ) ………….. all tablets are portable, smaller tablets are the lightest and most portable of the lot, sized to fit in a large pocket or small purse, making them great companions for anyone on the go.

A) Even if
B) In case
C) Since
D) Because
E) While

İngilizce Yds Sınavı Çalışmaları

6 ) So if you’re looking for a particular app, make sure you know …………… it’s available before making a buying decision.

A) what
B) why
C) where
D) whether
E) however

7 ) ………………you have an Android phone or an iPhone, you’ll want to consider a tablet that runs the same operating system.

A) Unless
B) If
C) Once
D) After
E) Before

8 ) “…………… this study unfortunately don’t allow us to draw any causal conclusions about whether exercise causes white matter to improve among heavy drinkers,” says Karoly.

A) Whereas
B) The results of
C) While
D) Regardless of
E) In spite of

9 ) In the meantime, the researchers say that exercise provides other benefits that can help health …………… the link between physical activity and improved white matter isn’t confirmed.

A) even if
B) in case
C) as if
D) when
E) whether

10 ) The agent allowed researchers to track changes in dopamine levels and locate …………… dopamine was more or less plentiful as the volunteers reacted to various tastes.

A) which
B) whether
C) where
D) why
E) what

İngilizce Yds Sınavı Çalışmaları

 

CORRECT ANSWERS (Doğru Yanıtlar)

1 ) D
2 ) A
3 ) A
4 ) D
5 ) E
6 ) C
7 ) B
8 ) B
9 ) A
10 ) C

İngilizce Yds Sınavı Çalışmaları