YDS Özel , YDS Hazırlık Ve Çalışmalar

YDS ÖZEL , YDS HAZIRLIK VE ÇALIŞMALAR  ( ALIŞTIRMALAR )

YDS HAZIRLIK EĞİTİMİ

1 – Yds Hazırlık Özel Ders ( Birebir  Yds Hazırlık Özel Ders )
2 – 
Yds Hazırlık Özel Ders ( 4 Kişilik Gruplarla Yds Hazırlık Özel Ders )

 

YDS özel ders merkezimizdeki YDS özel ders birimlerimizde düzenlenen YDS Hazırlık Ve Çalışmalar programları ile YDS Hazırlık Ve Çalışmalarına  öğrenci hazırlanır.

Yds Hazırlık Ve Çalışmalar

Yds Özel , Yds Hazırlık Ve Çalışmalar1 ) ……………… black pepper and Sichuan pepper cause similar burning sensations, they are caused by different substances—piperine and hydroxy-alpha sanshool, respectively.

A) As soon as
B) Once
C) As long as
D) Although
E) Since

2 ) ………….. World War II, fruit preserve recipes did not include pectin, and many artisan jams today are made without pectin.

A) Because
B) Before
C) Although
D) Just as
E) Since

3 ) ……………. confit, the past participle of the French verb confire, “to preserve”, is most often applied to preservation of meats,it is also used for fruits or vegetables seasoned and cooked with honey or sugar till jam-like.

A) What
B) When
C) Whether
D) In case
E) While

4 ) …………… this shorter cooking period, not as much pectin will be released from the fruit, and as such, conserves will sometimes be slightly softer set than some jams.

A) In spite of
B) Because of
C) In case of
D) Instead of
E) In accordance with

5 ) …………. of version 6.9 Google Maps offers offline access to downloaded maps of certain countries, a feature only offered in Labs of previous versions.

A) Even though
B) As though
C) Even if
D) As
E) Unless

Yds Hazırlık Ve Çalışmalar

 

6 ) For example, some people consider mushrooms to be vegetables…………….. they are not biologically plants,while others consider them a separate food category.

A) whether
B)  even though
C) even if
D) unless
E) once

7 ) ……….. three unsuccessful assaults, the stronghold fell, but not before Alexander had received a serious shoulder wound.

A) As if
B) After
C) Just as
D) As long as
E) In case

8 ) Calendars are also used to help people manage their personal schedules, time and activities, particularly…………….. individuals have numerous work, school, and family commitments.

A) since
B) as
C) so
D) when
E) because

9 ) The major cult centre of Ra was Heliopolis ……….. he was identified with the local sun-god Atum.

A) where
B) by which
C) whether
D) as well
E) how

10 ) In addition, ………. Egyptian is also recorded over a full two millennia, the Archaic and Late stages being separated by the amount of time that separates Old Latin from modern Italian, it must be assumed that significant phonetic changes would have occurred over that time.

A) although
B) by the time
C) even if
D) once
E) because

Yds Hazırlık Ve Çalışmalar

 

CORRECT ANSWERS (DOĞRU YANITLAR)

1) D
2) B
3) E
4) B
5) D
6) B
7) B
8) D
9) A
10) E

Yds Özel , Yds Hazırlık Ve Çalışmalar

YDS Özel , YDS Grammer Ve Çalışmalar

YDS ÖZEL DERS  , YDS GRAMMER VE ÇALIŞMALAR ( Alıştırmalar)

YDS DERSİ PROGRAMI

1 – Yds Hazırlık Özel Ders ( Birebir  Yds Hazırlık Özel Ders )
2 – Yds Hazırlık Özel Ders ( 4 Kişilik Gruplarla Yds Hazırlık Özel Ders )

YDS özel ders merkezimizdeki YDS özel ders birimlerimizde düzenlenen YDS Grammer Ve Çalışmalar programları ile  YDS Grammer Ve Çalışmalarına  öğrenci hazırlanır.

Yds Grammer Ve Çalışmalar

 1 ) ……….. decimating the ROK II Corps at the Battle of Onjong, the first confrontation between Chinese and U.S. military occurred on 1 November 1950.

A) Although
B) Since
C) After
D) Yet
E) So long as

2 ) In more traditional terminology, it is aninflected language, ………….. the typologists are apt to say “inflecting”.

A) because
B) Since
C) although
D) When
E) whether

3 ) Cardus spent the Second World War years in Australia, …………. he wrote for The Sydney Morning Herald and gave regular radio talks.

A) that
B) by which
C) which
D) when
E) where

4 ) Cardus’s work was publicly recognised by his appointment as a Companion of the Order of the British Empire and the award of a knighthood, ………… the music and cricket worlds acknowledged him with numerous honours.

A) so
B) because of
C) owing to
D) as
E) while

5 ) …………. the late 20th century the administration of the United Kingdom has moved towards devolved governance in Scotland, Wales and Northern Ireland.

A) Even if
B) As far as
C) Since
D) Just as
E) Whereas

Yds Grammer Ve Çalışmalar

6 ) ………….. Catherine is credited with the introduction of tea drinking to Britain, Samuel Pepys makes reference to drinking tea for the first time in his diary entry for 25 September 1660.

A) Before
B) By the time
C) Whatever
D) Because
E) Although

7 ) As his music progressed and popularity grew, his singing  also became very important. Armstrong was not the first to record scat singing, ……….. he was masterful at it and helped popularize it.

A)  but
B) so
C) behalf of
D) as
E) since

8 ) They also achieved success with the Icewind Dale andBaldur’s Gate series of role-playing video games, ………… they only published the Baldur’s Gate series. In 1999.

A) that
B) so
C) why
D) though
E) what

9 ) …………… devolution, in which other countries of the United Kingdom—Scotland, Wales and Northern Ireland—each have their own devolved parliament or assemblies for local issues, there has been debate about how to counterbalance this in England.

A) Although
B) As if
C) In case
D) When
E) Since

10 ) She was a member of the House of Braganza, the most senior noble house in Portugal which became Portugal’s royal house …………. Catherine’s father John II, Duke of Braganza was acclaimed King John IV of Portugal.

A) even though
B)  after
C) as if
D) in case
E) because

Yds Grammer Ve Çalışmalar

 

CORRECT ANSWERS (DOĞRU YANITLAR)

1) C
2) C
3) E
4) E
5) C
6) E
7) A
8) D
9) E
10) B

Yds Özel , Yds Grammer Ve Çalışmalar