İngilizce Yds Sınavı Denemeleri

İNGİLİZCE YDS SINAVI DENEMELERİ HAKKINDA

İNGİLİZCE YDS SINAVI DENEME

1 –  İngilizce Yds Sınavı Denemeleri ( Birebir Özel İngilizce Yds Sınavı Hazırlık )
2 – İngilizce Yds Sınavı Denemeleri ( 4 Kişilik Gruplarla İngilizce Yds Sınavı Hazırlık )

 

İngilizce Yds Sınavı Denemeleri birimlerimizdeki  İngilizce Yds Sınavı Denemeleri sınıflarımızda hazırlanan  İngilizce Yds Sınavı Denemeleri programları ile hedefe tam isabet edin.

İngilizce YDS Sınavı Denemeler

1 ) …………. successfully killing the Persian King, decimating his army and slaying their pet basilisk, Kratos observes the sun fall from the sky, plunging the world into darkness.

A) Similiarly
B) As
C) After
D) During
E) As well as

2 ) The steeds take the Spartan to the Underworld, …………… he has two encounters with Charon at the River Styx.

A) that
B) in that
C) by which
D) which
E) where

3 ) ……………. Caron initially defeats Kratos and banishes him to Tartarus, the Spartan returns and destroys the ferryman.

A) After
B) Because
C) If only
D) So long as
E) Although

4 ) ……………. he was distracted by his reunion with Calliope, Persephone’s ally Atlas was using the power of the kidnapped Helios to destroy the Pillar of the World, which would also end Olympus.

A) As soon as
B) While
C) Once
D) Since
E) Providing

5 ) ………….. reviewers claimed gameplay translated well into the multiplayer, they were critical towards the balance and depth of combat.

A) By the time
B) Although
C) Once
D) Unless
E) The result of

İngilizce Yds Sınavı Denemeleri

6 ) ……………. you’ll find plenty of apps available in both stores, your iPad won’t be able to run Android apps and your Nexus 7 won’t be able to download anything from the App Store.

A) If
B) When
C) Because
D) While
E) In case

7 ) South Sudan accuses Sudan of supporting Yau Yau’s rebellion ……………. block South Sudan’s plans to build an oil pipeline through Ethiopia, said South Sudan’s government spokesman, Barnaba Marial Benjamin.

A) in order to
B) owing to
C) furthermore
D) in addition to
E) in the order that

8 ) Such treatment, ………….she deserved it, is discretionary not obligatory,” said the statement, apparently referring to the singer’s annoyance at being stripped of her VIP status on departure from Malawi last Saturday.

A) that
B) even if
C) where
D) unless
E) although

9 ) Nigeria has some of West Africa’s worst roads, …………… its oil wealth.

A) after
B) before
C) for
D) hence
E) despite

10 ) Kratos is guided through various environments ………….. fighting enemies, who come mostly from Greek mythology.

A) while
B) so
C) where
D) whatever
E) which

İngilizce Yds Sınavı Denemeleri

 

CORRECT ANSWERS (Doğru Yanıtlar)

1 ) C
2 ) E
3 ) E
4 ) B
5 ) B
6 ) D
7 ) A
8 ) B
9 ) E
10 ) A

İngilizce Yds Sınavı Denemeleri

İngilizce Yds Sınavı Çalışmaları

İNGİLİZCE YDS SINAVI ÇALIŞMALARI ( Alıştırmaları)

İNGİLİZCE YDS SINAVI DENEME ÇALIŞMASI

1 – İngilizce Yds Sınavı Hazırlık ( Birebir Özel İngilizce Yds Sınavı Hazırlık )
2 – İngilizce Yds Sınavı Hazırlık ( 4 Kişilik Gruplarla İngilizce Yds Sınavı Hazırlık )

İngilizce Yds Sınavı Çalışmaları Alıştırmaları

1 ) ………….. authorities said it will be some time before they know the full extent of the loss of life, they put the number of those injured at more than 160 early Thursday.

A) By the time 
B) As though
C) Because
D) Although
E) Since

2 ) The main fire was under control as of 11 p.m., Wilson said, but residents were urged to remain indoors ………….. the threat of new explosions or leaks of ammonia from the plant’s ruins.

A) because of
B) in case of
C) regardless of
D) behalf of
E) in spite of

3 ) Dozens of emergency vehicles amassed at the scene in the hours ………….. the blast, as fires continued to smolder in the ruins of the plant and in several surrounding buildings.

A) after
B) during
C) before
D) according to
E) so as to

4 ) So …………. we start talking specific products, here’s what you need to consider to make a smart buying decision.

A) even though
B) although
C) if
D) before
E) provided

5 ) ………….. all tablets are portable, smaller tablets are the lightest and most portable of the lot, sized to fit in a large pocket or small purse, making them great companions for anyone on the go.

A) Even if
B) In case
C) Since
D) Because
E) While

İngilizce Yds Sınavı Çalışmaları

6 ) So if you’re looking for a particular app, make sure you know …………… it’s available before making a buying decision.

A) what
B) why
C) where
D) whether
E) however

7 ) ………………you have an Android phone or an iPhone, you’ll want to consider a tablet that runs the same operating system.

A) Unless
B) If
C) Once
D) After
E) Before

8 ) “…………… this study unfortunately don’t allow us to draw any causal conclusions about whether exercise causes white matter to improve among heavy drinkers,” says Karoly.

A) Whereas
B) The results of
C) While
D) Regardless of
E) In spite of

9 ) In the meantime, the researchers say that exercise provides other benefits that can help health …………… the link between physical activity and improved white matter isn’t confirmed.

A) even if
B) in case
C) as if
D) when
E) whether

10 ) The agent allowed researchers to track changes in dopamine levels and locate …………… dopamine was more or less plentiful as the volunteers reacted to various tastes.

A) which
B) whether
C) where
D) why
E) what

İngilizce Yds Sınavı Çalışmaları

 

CORRECT ANSWERS (Doğru Yanıtlar)

1 ) D
2 ) A
3 ) A
4 ) D
5 ) E
6 ) C
7 ) B
8 ) B
9 ) A
10 ) C

İngilizce Yds Sınavı Çalışmaları