Yds Dersi

YDS DERSİ İÇERİĞİ

Yds Dersi Programı

1 – Yds Dersi ( Birebir – Özel Yds Dersi )
2 – Yds Dersi ( 4 kişilik gruplarla Yds Dersi )

1 – Yds Dersi ( Birebir – Özel Yds Dersi ) : 

YDS dersi alanında YDS dersi verilen merkezlerde kurulan YDS dersi  birimlerimizdeki YDS dersi eğitim platformunda birebir verilen özel YDS dersi programlarına katılan YDS adayı öğrencilerine, YDS dersi programlarının işleneceği gün ve saatleri YDS dersi alanında YDS dersi verilen merkezlerde  belirleme önceliği verilir. Bu şekilde aday öğrenci Yds Dersi için özel yaşamında hiç bir değişiklik yapmak gereği duymaz. Yds Dersi için günlük yaşamında bir değişiklik yapmadan ihtiyacı olan YDS dersi  eğitimini YDS dersi alanında YDS dersi verilen merkezlerde kurulan YDS dersi  birimlerimizdeki YDS dersi eğitim platformunda rahatlıkla alır. Bu arada, YDS dersi alanında YDS dersi verilen merkezlerde kurulan YDS dersi  birimlerimizdeki YDS dersi eğitim platformunda birebir verilen özel YDS dersi programlarına  aday öğrenciye verilmesi gereken  özel YDS dersi sayısı YDS dersi alanında YDS dersi verilen merkezlerde kurulan YDS dersi  birimlerimizdeki YDS dersi eğitim platformunda yapılan seviye sınavından elde edilen  sonuçlara ve Yds Dersinde adayın YDS sınavında almak istediği ” puana ” göre belirlenir

2 – Yds Dersi ( 4 kişilik gruplarla Yds Dersi ) : 

YDS dersi konusunda YDS dersi verilen ana kampüslerde hizmet veren YDS dersi departmanlarındaki YDS dersi eğitim platformunda aday öğrenciler, 4 kişiden oluşturulan ve birebir özel yds dersi kalitesinde ve niteliklerinde eğitim verilen grup yds derslerine de katılabilir. Bu şekilde, hemen , hemen , özel YDS dersi kalitesinde eğitim alabilir.  Çünkü, YDS dersi alanında YDS dersi verilen merkezlerde kurulan YDS dersi  birimlerimizdeki YDS dersi eğitim platformunda grupların 4 kişiden oluşturulması YDS  adaylarına, eğitim sürecinde anlayamadıkları konularla ilgili soru sorma ; YDS eğitmenlerine de aday öğrencilerle YDS dersi  birimlerimizdeki YDS dersi eğitim platformunda bire bir ilgilenebilme imkanı sağlar. Bu durum ,YDS dersi alanında YDS dersi verilen merkezlerde kurulan YDS dersi  birimlerimizdeki YDS dersi eğitim platformunda YDS dersi alan yds aday  öğrencilerine büyük bir avantaj getirir.

Yds Program İçeriği

  • YDS özel ders ve 4 kişilik grup YDS dersinde var olan dil becerileri geliştirilerek ve YDS dersi  birimlerimizdeki YDS dersi eğitim platformunda çok sayıda soru çözülerek, öğrenci YDS dersi alanında YDS dersi verilen merkezlerde kurulan YDS dersi  birimlerimizdeki YDS dersi eğitim platformunda başarıya ulaştırılır.
  • YDS dersi eğitim platformundaki YDS dersi  öğretisi aday öğrencilere YDS  dersi alanında YDS dersi verilen merkezlerde kurulan YDS dersi  birimlerimizdeki YDS dersi eğitim platformunda birebir verilen özel YDS dersi programlarında kısa süre içinde hızlı soru çözme becerisi kazandırılır.
  • Orta seviyenin ( intermediate ) altında İngilizce bilgisine sahip olan katılımcıların kısa süreli sınav hazırlığı yapılan YDS dersi programlarında istedikleri başarıyı yakalamaları zor olur. YDS dersi alanında YDS dersi verilen merkezlerde kurulan YDS dersi  birimlerimizdeki YDS dersi eğitim platformunda olaya bu açıdan yaklaşarak, YDS dersi eğitim platformunda sınıfların oluşturulması esnasında, en az orta düzeyde İngilizce bilgisine sahip katılımcılardan YDS dersi  birimlerimizdeki YDS dersi eğitim platformunda meydana gelen  homojen bir yapıya sahip oluşturulmasına YDS dersi alanında YDS dersi verilen merkezlerde kurulan YDS dersi  birimlerimizdeki YDS dersi eğitim platformunda birebir verilen özel YDS dersi programlarında özen gösterilir. 
  • YDS soru türleri, özellikle kelime, dil bilgisi, paragraf ve okuma becerilerini ölçen sorulardan oluşmaktadır. Özel yada grup YDS dersi programlarında öğrencilerin tüm soru türlerinde çok sayıda ve kaliteli soru çözmeleri için Yds Dersinde çaba gösterilir.
  • Bunun beraberinde ,  yds sınavında öğrenciler belirli bir zaman dilimi içinde soruları yanıtlamak zorunda  olduklarından, YDS dersi programlarında  kendilerine sınav süresini etkin kullanma yöntemleri konusunda da YDS dersi  birimlerimizdeki YDS dersi eğitim platformunda eğitim verilir. YDS dersi Programının  süresince YDS dersi alanında YDS dersi verilen merkezlerde kurulan YDS dersi  birimlerimizdeki YDS dersi eğitim platformunda katılımcılar geçmiş yıllara ait tüm soruları Yds Dersinde yanıtlayıp eğitmenleriyle tartışırlar.
  • YDS dersi alanında YDS dersi verilen merkezlerde kurulan YDS dersi  birimlerimizdeki YDS dersi eğitim platformunda birebir verilen özel YDS dersi programlarında eğitmenler aracılığıyla YDS dersi alanında YDS dersi verilen merkezlerde kurulan YDS dersi  birimlerimizdeki YDS dersi eğitim platformunda katılımcıların YDS ile ilgili sorularını yanıtlayabilecek  beceri gelişimlerini bireysel olarak yakından izleyecek ve YDS dersi alanında YDS dersi verilen merkezlerde kurulan YDS dersi  birimlerimizdeki YDS dersi eğitim platformunda sınava daha iyi hazırlanmalarını  sağlayacak bir YDS sınav rehberliği hizmeti sunulur.