Yds Sınavına hazırlık için Gramer testi ( Alıştırma)

YDS GRAMER TESTİ

1 – Yds Sınavına Hazırlık ( Birebir Özel Yds Sınavına Hazırlık )
2 – 
Yds Sınavına Hazırlık ( 4 Kişilik Guruplarla Yds Sınavına Hazırlık )

Yds Sınavına hazırlık için Gramer testi3 -………………we waited, Andrijana pointed out a few fashion world bigwigs, including Grace Coddington, the creative director at Vogue.

A) Once
B) If
C) While
D) nowthat
E) Since

4 – But maybe some of the folks at Fashion Week would say the same about waiting in line three hours to watch grown men chuck a ball across 100 yards of grass,…………. I have happily done before.

A) in which
B) which
C) that
D) what
E) how

4 -……….. her competition was spilling out of limousines, Beyoncé remained the knockout in six-inch heels who still gets home by 11:00 p.m.

A) Whereas
B) Although
C) Despite
D) As
E) Owing to

5 -……………………… style meets individuality, House of Minerva offers an assortment of styles and products for its customers.

A) Where
B) What
C) how
D) when
E) which

6 – Minerva represents the Roman Goddess of Art, Music, and Poetry, ……….. embodies the talented, Kate Elfatah-the face of House of Minerva.

A) that
B) by which
C) what
D) where
E) which

7 – By conducting her research and keeping up with the trends, Elfatah takes it one step further; she also conducts surveys to see what it is that her customers really want, and ……… they look for in a great product.

A) where
B) what
C) when
D) as
E) who

8 -………….Susan Connell arrives at the first oil well of the day, she tosses her stylish black-rimmed glasses onto the dashboard of her 18-wheeler, climbs down from the cab, and pulls the zipper on her fire-resistant coveralls up to her neck.

A) Even though
B) When
C) Since
D) As
E) As though

9 – Eventually someone gave her an H₂S detector, which she clipped to her collar …………………she approached a well that had turned “sour” enough to be hazardous.

A) however
B) wherever
C) whatever
D) whenever
E) whomever

10 – Most attention has focused on hydraulic fracturing, or fracking, by which large amounts of fresh water combined with sand and other substances, some toxic, ………….. under high pressure down wells drilled into deep layers of shale, creating cracks through which bubbles of trapped oil and natural gas can escape into the well.

A) will be driving
B) drives
C) are driving
D) is driven
E) are driven

11 – But besides being much larger and likely to last much longer, the current boom differs from earlier ones………………it has coincided with an economic malaise.

A) despite
B) so long as
C) in case
D) because
E) because of

12 -………. the Jorgensons’ fight to retain control of their bottomland, they’re already living with the intrusive consequences of drilling.

A) While
B) Although
C) unless
D) Even if
E) Provided

13 – …………..poring over records at the county courthouse, Brenda discovered to her horror that 110 strangers owned the minerals beneath the 40 acres surrounding her house.

A) When
B) Although
C) After
D) Since
E) As if

14 – Taking the bad with the good may indeed be inescapable, ……….the good isn’t good for long and the “public good” often favors private interests.

A) unless
B) in case
C) while
D) even if
E) because

 

DOĞRU YANITLAR

3) C
4) B
5) D
6) A
7) B
8) B
9) D
10)E
11)D
12)A
13)C
14)D

Yds Özel Ders , Yds Sınavına hazırlık için Gramer testi