Yds Gramer Testi Alıştırması

Yds Gramer Testi Uygulaması

1 –  Özel Yds Dersi ( Birebir Özel Yds Dersi)
2 –  Özel Yds Dersi ( 4 Kişilik Gruplarla Özel Yds dersi

 

 

Yds Gramer Testi1 –  ……….it is sold over-the-counter, insurers generally only pay for it with a doctor’s prescription.

A) If
B) Since
C) Although
D) As though
E) As well

 

2  –  She began reading, and did a double take after the second paragraph…………she learned that Ottoway was recovering from surgery after donating a kidney.

A) when
B) while
C) Although
D) because
E)

 

3 – It was her husband’s death, her lawyer Eugene Iredale wrote in legal papers, that triggered O’Connor’s problem of “grief gambling,”…………..only worsened with the loss of other loved ones.

A) that
B) of which
C) by which
D) who
E) which

 

4 –  O’Connor……………..with a brain tumor, which …………..in 2011.

A) was diagnosed / is removed
B) was being diagnosed / was removed
C) was diagnosed / was removed
D) had been diagnosed / was removed
E) diagnosed / removed

 

5 – …………her gambling losses increased, her lawyers say, she began stealing from her husband’s charitable foundation and selling properties to support the addiction that ultimately took away nearly her entire fortune.

A) Although
B) As
C) If
D) Inasmuchas
E) Whereas

 

5 –  …………. all of this, the vast majority of studies looking at the benefits of yoga are all small studies.

A) Because of
B) Behalf of
C) Instead of
D) Despite
E) As well

 

7 –  We did not come across a single study……………there was a coordinated effort done by some large agency to really conduct a large national study,” says Doraiswamy.

A) where
B) when
C) what
D) how
E) which

 

8 –  …………the most egregious cases might be skewered on STFU Parents, a crowd-sourcing website for the worse cases of parental TMI, the rest of us are left to navigate the puzzle of online privacy for ourselves.

A) because
B) as
C) while
D) even though
E) now that

 

9 –  Bloggers could gain their children’s consent ………… publishing and younger kids could be protected with pseudonyms.

A) after
B) as long as
C) when
D) since
E) before

 

10 – ………….tread cautiously when writing about other people, Knorr advised, especially when that other person is your child.

A) For
B) So
C) Because
D) What
E) Even though

 

11 –  Researchers decided to test a noncaffeinated diet drink because …………… caffeine doesn’t affect breath-detectable levels of alcohol, it does affect Yds Gramer Testi
whether people think they are intoxicated so would have made the results more difficult to interpret.

A) despite
B) so long as
C) although
D) so that
E) inasmuchas

Answers of the Questions ( Soruların doğru yanıtları )

1) B
2) A
3) E
4) C
5) B
6) D
7)  C
8) E
9) B
10)B
11) C